../images/Emo11.gifסקר:החילונים "סוגדים" הכי גדולים
על מילגרם שמעת? הוא עשה מחקר! לקח אנשים וביקש מהם להיות "מורים" ולשבת בחדר עם תלמיד, וכל תשובה לא נכונה לחשמל אותו! רוב הנבחנים ה"מורים" המשיכו מעל 300 וולט גם כאשר בעט ה"תלמיד" בקיר ואחר כך הפסיק להגיב המשיכו רובם לציית לדרישות המדען!!! לבריאות אחי!!!!!!!!!!!!!
בוא נדמיין לעצמנו מקרה שבו מישהו מצליח לשכנע מורה חרדי שאלוהים אמר לחשמל את תלמידיו. בוא אפילו נגזים ונגיד שבמקום לחשמל, עליו להרגם. בוא נגזים עוד יותר ונגיד שבמקום מורה ותלמיד מדובר באב ובן. אה, אפילו לא צריך לדמיין. דבר כזה כבר "מתועד" בתורה.
פריצ'ר מסכים עם *כל* דבריו של האקסלי, חוץ מהדברים שאיתם הוא לא מסכים. אני המום לנוכח היגיון הברזל שלך. ברצינות, ילד, לך לשחק בחדר שלך ותן למבוגרים לדבר בשקט.
אלדוס האכסלי? לא יצא לי לקרוא אותם, אבל הוא כתב סיפורת, לא ספרי מדע. והספר הכי ידוע שלו היה מדע בדיוני. תכף תגיד לי שאני גם מקבל את עקרונות הג'דיי של מלחמת הכוכבים.
אולי מספיק עם האשליות האופטיות? האכסלי בסוף חייו התוודה שדעותיו ודעות האתאיסטים שהכיר נבעו מ- 100% תאוות!!! אין כאן מה לחלוק עליו!! הוא הכיר את המדענים האתאיסטים ואתם לא!!!
ובכ"ז החליט "להתעלם" מכך ולהיות נוצרי רע, ולא נוצרי טוב? תאוריה מגוחכת עד אימה, בייחוד כשנזכרים שאצל הנוצרים גיהנום זה לתמיד, לא כמו ביהדות לתקופת "ניקוי חטאים"...