כמה מילים לי

באהבה1

New member
../images/Emo11.gifאהההמ בוא נבהיר פה משהו!

את כל ספריו הכפרניים והאבולוציונים אתה ועוד איך מקבל!!! רק את הוידוי שכל הכופרים, כופרים מתאווה ולא הגיון. רק את זה אינך מקבל! והסיבה פשוטה! תאוות...

L7

New member
לדתיים תאוות פולחן וסגידה. יצר בלתי

ניתן לכיבוש.

באהבה1

New member
../images/Emo11.gifסקר:החילונים "סוגדים" הכי גדולים

על מילגרם שמעת? הוא עשה מחקר! לקח אנשים וביקש מהם להיות "מורים" ולשבת בחדר עם תלמיד, וכל תשובה לא נכונה לחשמל אותו! רוב הנבחנים ה"מורים" המשיכו מעל 300 וולט גם כאשר בעט ה"תלמיד" בקיר ואחר כך הפסיק להגיב המשיכו רובם לציית לדרישות המדען!!! לבריאות אחי!!!!!!!!!!!!!

Lu Tze

New member
אבל לא נעשה סקר מקביל לחברה החרדית.

בוא נדמיין לעצמנו מקרה שבו מישהו מצליח לשכנע מורה חרדי שאלוהים אמר לחשמל את תלמידיו. בוא אפילו נגזים ונגיד שבמקום לחשמל, עליו להרגם. בוא נגזים עוד יותר ונגיד שבמקום מורה ותלמיד מדובר באב ובן. אה, אפילו לא צריך לדמיין. דבר כזה כבר "מתועד" בתורה.

באהבה1

New member
../images/Emo43.gifטמטום הכי אינפנטילי שיש!!!

אם היה מתגלה אליך אלוקים בצורה שאין לך כל ספק!!! לא היית שומע בקולו גם אם היה מבקש את בנך???

L7

New member
סוף סוף אתה מדבר על התגלות.

זה מה שצריך כדי לשכנע לא שקרים של רבנים ואגדות תנכיות. התגלות תספיק.

Lu Tze

New member
שאלוהים יעזור לך,

כי אתה נמצא הרבה מעבר לכל סוג של עזרה שאדם יכול לספק.

Lu Tze

New member
ז"א,

פריצ'ר מסכים עם *כל* דבריו של האקסלי, חוץ מהדברים שאיתם הוא לא מסכים. אני המום לנוכח היגיון הברזל שלך. ברצינות, ילד, לך לשחק בחדר שלך ותן למבוגרים לדבר בשקט.

באהבה1

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifהשם יצילנו../images/Emo53.gifהשם הושיעה נא

אתה צריך הרבה אהבה! ריפוי בעיסוק! ותרופות! אני לא יכול לעזור לך! אני חושב שמה שאמרתי למעלה ברור מאד... ולא אסביר שוב...

preacher

New member
אני מקבל את ספריו של האכסלי?

אלדוס האכסלי? לא יצא לי לקרוא אותם, אבל הוא כתב סיפורת, לא ספרי מדע. והספר הכי ידוע שלו היה מדע בדיוני. תכף תגיד לי שאני גם מקבל את עקרונות הג'דיי של מלחמת הכוכבים.

בלבלן!

תברח מהנושא מתי שרק יהיה' לך נוח... אז עכשיו אתה גם לא אתאיסט כמו האכסלי?! מה אתה? "אתאיסט מסוג אחר"?!

preacher

New member
אם את לא מבינה את התשובה

שלי או בכלל על מה מדובר, עדיף שלא תדברי.

neko

New member
איך אתה לא מבין?

אתאיסט הפך למאמין! זה אומר שכל האתאיסטים צריכים להאמין גם! זה ברור! כמו שמאז שירון ידען חזר בשאלה, כל החרדים חזרו עמו!

באהבה1

New member
מספיק כבר...

אולי מספיק עם האשליות האופטיות? האכסלי בסוף חייו התוודה שדעותיו ודעות האתאיסטים שהכיר נבעו מ- 100% תאוות!!! אין כאן מה לחלוק עליו!! הוא הכיר את המדענים האתאיסטים ואתם לא!!!

neko

New member
אז לטענתך הוא ידע שהוא ילך לגיהנום,

ובכ"ז החליט "להתעלם" מכך ולהיות נוצרי רע, ולא נוצרי טוב? תאוריה מגוחכת עד אימה, בייחוד כשנזכרים שאצל הנוצרים גיהנום זה לתמיד, לא כמו ביהדות לתקופת "ניקוי חטאים"...

באהבה1

New member
אוייששששששששששששששששששששששששששששששש

הוא הודה שהאתאיסטים שהכיר כפרו מתוך תאווה! ולכן אולי קיבל את אלוקים! לא מחייב שיקבל הנצרות...

preacher

New member
ירון ידען הכיר חרדים ואני לא

אז אני הולך עכשיו להאמין לכל מה שהוא אומר - אבל *הכל*. וגם אתה. מוסכם עליך?

באהבה1

New member
../images/Emo11.gifNEKO ה-"אויישששש" זה תשובה לך...

פשוט מרוב ה"ששש" הנקודה קפצה אחורה ;)

למעלה