כמה דברים חשובים

R 0 N E L

New member
כן דולסה הייתה פצצה חבלזית איזה

מכנסונים היא שמה ..................

אך איזה גוף יש לה והיא בכלל לא שמנה

יש לה בטן מדהימה ורגליים מדהימות פנים מהממות היא הבחורה הכי יפה ושווה שיש

DinaLiza13

New member
אתה אומר....

להפסיק אם הריבים וזה אחלה אבל עם כבר אל תגיד " פונצ'ו עוד אוהב את דולסה וכ"ו..." כולם רק ידידים וזה זכותנו לחשוב שאנהי ופונצ'ו מתאימים.

HEN0121

New member
את מזה מגזימה

את חושבת שדולסה ופונצו אוהבים עדיין וזה ממש לא ככה והוא לא בדיכאון ולא כלום ואת לא תקבעי עובדה ותגידי שהוא מתאים לדולסה כי חלק חושבים שהוא מתאים לאנהי זה כמו שאני יגיד ואלה שחשובים שדולסה ופונצו מתאימים אז זה לא כככה הוא מתאים לאנהיי

סוכריה16

New member
כן אורטל

את קצת הגזמת יכולתפשוט לרשום שדולסה כה וכה במקום להזכיר תאחרים לגבי זהשהםהכי אהוים זה בולשיט המראיןצ א בדק לא כלום פונצו מלא במעריצותיותר ממכל הנים שםב

HEN0121

New member
היא מקל?

ממש לא יש לה יריכיים מאוד רחבות ויש לה בטן ולדעתי היא שמנה וזאת דעתי

HEN0121

New member
אני לא אמרתי את זה

אני אמרתי שהיא התמלאתה בזמן האחרון הירכיים התרחבו לה והבטן צמחה אולי אני שמה לב כי לי זה נורא חשוב הדברים האלה בעצמי ואני רזה אבל שוב זה למראית העין שלי

HEN0121

New member
אתם אומרים שהיא ממש רזה?

אז אני שחיפה חחחחחחחחחחחחחחחח

סוכריה16

New member
יש לה גוף אידיאלי לדעתי

אולי היא טיפהתרחבה טיפה אבל בארבמאות ש יה ה גוף מושלם בטיולים פשוט אהבתי הוא מדהים וחץ מזה לא צריךהיות מקל הוא יפההה

kendygirl

New member
לדולסה גוף מדהים ואורטל את מה זה צו

צודקת מה ניסגר איתכם מי שאומר שדולסה שמנה היא סקסית זה מה שיפה בגוף שלה שהיא לא שחיפה היא פצצה

סוכריה16

New member
אולי תעזבו אאת זה בצד חלאס

היא שחקית תיחסו אליה כה די רכבר כל הזמןעםאנהיאו ולסה כיה או פונץ מלאאנשיםעזבו תפורום בגדיוק בגל זה

HEN0121

New member
כןן ודיי לטחון תעניין

זה כל כך מעצבן שבאמת בא לי כבר לעזוב תפורום הזה אנחנו לא יודעים את מי פונצו אוהב ואת מי הוא רוצה אנחנו מקווים שיהיו לו טוב וכדי לראות מי צודקת נחכה לראות מי החברה הבאה שלו

Christopher1

New member
אור צודקת ודולסה הייתה ממש יפה

היא התמודדה מול שאקירה איזה כבוד מבחינת ריקוד זה כבוד כי שאקירה נחשבת לאחת הרקדניות הטובות דולסה רוקדת בהחלט מדהים אני לא מתפלאה שבחרו בה

HEN0121

New member
אה ועוד משהו

בבואנדה אונדה את יודעת שאני חושבת שאת אחלה אבל למה את חייבת להדגיש שבין אנהי ופונצו יש רק ידידיות עושה רושם שאת מאוימת מזה שהם יהיו חברים ואת מאוימת בשביל דולסה מקרבתה הרבה של אנהי לפונץץ

0orotemo0

New member
דולסה מ ד ה י מ ה מ ע ל פ ת

כל כך כל כך מושלמת כל מה שאור אמרה זה נכון אניגם חושבת כמוה ודולסה בהחלט יפיופה לא פלא שהזמר הזה לא עזב אותה לרגע אם הבנים של הפורום היו שם הם היו אונסים תילדה חחחחחח

נועמיי

New member
לפי דעתי אנהי הכיי יפהה!!

ובאמת חאלס להיתווכח כול אחד שיאהב את מי שבא לו אני אישית אוהבת את אנהי חושבת שהיא יותר יפה וזהוו! חאלס להיתווכח כול שניהה..

למעלה