כמה דברים חשובים

סוכריה16

New member
אבל כבר רשמת מה שרשמת!!

אז אולי תלכו עד הסוף עם זה ולא תברחו!? כל פעם אתם כאילו "בסדר עבר" אבל כלום לא באמת עובר. בואו נתמודד עפם הדברים האלו כי אם לא פעם אחד נשים תקלפים על השולחן כמו שאמרו פה כלוםםםם לא יסתדר

eveligne406

New member
תמיד אמרתי ככה..

בסופו של דבר נגיע למצב של מלא אנשים שייחסמו מידי שבוע, רק בגלל שאנחנו "נותנים לשרשור לרדת למטה" אני לא חושבת שזה פפיתרון

HEN0121

New member
תאמת

רוב מעריצי דולסה כל כך מזלזלים באנהי לא שיש על מה כי היא שלמות וזה כל כך מעצבן אותיי שמיצדי להיחסם כל יום

pablo111

New member
אף אחד לא מזלזל באף אחד

אני אישית לא חושבת שמישהו מזלזל באנהי היא גם יפה פשוט אנחנו אוהבים יותר איך שדולסה נראית משחקת ושרה וזה לגיטימי שנדבר על דולסה אבל ממש לא מזלזלים באנהי ולמה אתם אומרות שהבנים מסתכלים רק על הגוף כאילו שיש לה פנים מכוערות תמיד הבנים אומרים שיש לה פנים פות ונכון שהם מדברים על הגוף בצורה כזאת כי הם בנים וזה משהו טבעי אצל כל הגברים אין מה לעשות

HEN0121

New member
את כל כך מתלהבת מזה שהבנים מעריצים

אותה וזה כולה 8-14 בנים בכיתה שלי כל הבנים מתים על אנהי והם 18 וזה לא רק בכיתה בשכבה גם

pablo111

New member
נו באמת

אז מה אני גם יגיד לך שכל הידידים שלי אמרו שדולסה יותר לוהטת ופצצה וגם הבנים בשיכבה מה זה משנה מי מעריץ אותה בנים בנות יש לה ולאנהי מליוני מעריצים בעולם אז אני אתחיל לספור את כולם אני מגנה עליהם כי ככה כל הגברים זה לא חדש שהם יכולים לדבר שעות על גוף האישה

pablo111

New member
גם אצלי זה נכון אני פשוט לא אומרת

את זה שכל הידידים והבנים כאילו מה זה יתן ל להגיד את זה זה לא מעניין אותי

Dulce Maria13

New member
עם אני בוחרת בין שאקירה

לדוסה מריה אז אני בוחרת בשאקירה(בפרס על הקדנית הכי טובה) מצטערת אבל כמה שאני אוהבת את דולסה לפי דעתי שאקירה רוקדת הרבה יותר טוב מדולסה והיא יודעת להזיז את כ-ל הגוף(ואני מדגישה את ה"כל"). זהו אחלה סתם רציתי לומר את דעתי

סוכריה16

New member
אין כמו שאקירה בריקוד ונענוע

היא רוקדת מושלם.. למרות.. שאני יותר אוהבת שג'ניפר לופז רוקדת.

למעלה