כמה דברים חשובים

pablo111

New member
כמה דברים חשובים

1.אני שמחה שrbdזכו ב5 פרסים כי מגיע להם במיוחד הפרס שזכו דולסה ופונצ'ו הזוג הכי חם .ואלה שחושבים שכריס ואנהי זכו זו טעות הם בכלל לא מועמדים הנה קישור לכל הפרסים של הלילה ותיראו שדולסה ופונצי'טו זכו. 2.כל הריבים על פונצ'ו למי הוא מתאים ואת מי אוהב אז ככה הוא מתאים לדולסה נכון שהוא ומיה זוג חמוד אבל הוא ודולסה זוג מושלם ואני בטוחה שהוא אוהב אותה כי מאז שהם ניפרדו הוא ממש מדוכא אם שמתם לב ואפילו היה על זה דיון אתמול.הוא ואנהי ידידים טובים מאוד לא יותרר!!! 3.תפסיקו לשפוט אנשים אחרים ואני אומרת את זה כי אתם כל הזמן שופטים את דולסה שהיא יוצאת עם ממו תראו גם אני נגד הקשר הזה אבל עם היא מצאה אהבה חדשה והיא מאושרת אז למה לא ?? מה עם פונצ'ו היה יוצא עם מישהי אז גם אותו הייתם שופטים בצורה כזאת אז לא! 4.ראיתם את המראיין חסר הטאקט איך הוא אמר לדולסה וכריסטופר ליד כל ה4 שהם הכי אהובים מכולם ולט מספיק זה גם שאל את דולסה על ממו ליד פונצ'יטו מסכני עוד שנייה בכה הוא עזב את ההמקום . 5.דולסה אנהי מאיטה ונצ'ו כריסטופר כריסטיאן ניראו מעולה בטקס רק מאיטה קצת עשתה פדיחות אבל הייתה יפה בכל מיקרה.ודולסה הייתה ממש מדהימה הכי יפה לה החלקק 6.וכל אלה שאמרו שדולסה למרות שהיא לא וגם עם כן אז מה גם עם תשקול 200 קילו אני אוהב אותה והיא תישאר יפה כפרה עלייה.היא שמנה מאושר(חבל שזה לא מאושר עם פונצ'ו) 7.ובקשר למה שאמרה אנהי מי החברים הטובים שלה על הסט אז היא אמרה שכולם אבל בעיקר דולסה פונצ'ו וכריס. 8.דולסה הייתה מועמדת לרקדנית הכי טובה היא התמודדה מול שאקירה דיוויד ביסל וצאיין זמרים מקסיקנים וואו בכל אמריקה היא היתמודדה עם הגדולים מכולם אבל הפסידה לשאקירה לא נורא עדיין אני חושבת שהיא רוקדת הכי יפה

Pollitaaaaaaa

New member
שמישהו בבקשה ישלח לי את הראיון!

שהמראיין אומר דבר כזה דפוק לייד אנהי מאיטה כריסטיאן ופונוצ'ו בבקשההההההההההההה

מסכימה איתך בהכל..

x x l

New member
בהחלט דולסה ניראתה מדהימה איזה פצצה

היא שמה מכנסיים קצרים וחולצה הכי סקסית וגם אני אוהב אותה עם חלק הדבר הכי יפה במקסיקוו

HEN0121

New member
עם כל הכבוד

אני לא מבינה מה יפה בה!וזאת דעתי אני מקווה שלא תתקפו אותי!!! היא מוכשרת והיא אחלה שחקנית אבל אני לא מוצאת משהו שיפה בה אבל כל אחד זאת דעתו אתם חושבים ככה ואני ככה ואני מקווה שזה לא ימנע מאיתנו להיות בסדר

ליran

New member
מה זה הדבר היפההה הזהההה

איזה פצצה היא יאו מההההההההה זהההההההההה הרגליים הסקסיות יואו אתם רוצים להרוג פה מישהו ואני במקום ממו לא הייתי משאיר אותה לבד ככה ובמקום הזמר הזה הייתי א... אותה

HEN0121

New member
לירןן נזכרתת לבוא אההה

נו מה בקשר לעידכונים עם זאת שנפגשת איתה???????

HEN0121

New member
../images/Emo10.gifיופי שמחה בשבילך

ואני כועסת עלייך כי זה שיש לך קומנה לא אומר שאתה צריך להעלם מפה

ליran

New member
חח זה הקומונה של אייל ואני לא נעלמת

פשוט אין לי זמן

pablo111

New member
אני בת וקוראים לא אור

חחחח קוראים לי פבלו כי אני חולה על פבלו אצ'ארי ומה הוא קשור אלי בדיוק???

סוכריה16

New member
חחח אתם תמיד יחד נכנסים זה הכל

זה ממש מגניב.. כנראה שלירן לא רוצה לדבר איתנו :p

pablo111

New member
ועוד משהו חשוב הזמר ששר את השיר

gazoilna השיר המוצלח התאהב בדולסה כל הערב לךא עזב אותה וכששאלו אותו מה הקטע שלו איתה אמר שהיא מאוד מאוד יפה וסקסית ומושכת ואישה מקסיקנית מדהימה וכולם ראו שהוא ממש נדלק עלייה.חחחחחחחח דולסה תפסיקי לשגע לנו ככה תגברים

למעלה