כמה דברים חשובים

x x l

New member
אף אחד לא אמר שאנהי לא יפה

אבל דולסה הרבה יותר יפה ופצצה אנהי יפה אבל היא ממש רזה וקטנה לעומת דולסה שיש לה גוף של אישה היא מהממת ופנים יפות

x x l

New member
זאת הדעה שלי אז בלי רב

זה הגיוני שמעריצי אנהי יגידו שהיא הכי ומעריצי דולסה יגידו שהיא הכי

HEN0121

New member
איזה מותק

דווקא דולסה גם לא גבוה אתה חושב שיש לה גוף של אישה בגלל שהיא יותר גדולה יחסית בגוף וזאת זכותך אף אחד לא אמרת לך שלא ואנני חושבת שאנהי יותר רזה וגם יש לה פנים בהרבה יותר מעלפות והיא פצצת על

Senior Baron

New member
../images/Emo6.gif

אני לא יכול מכם חברה חח... זאת סיבה לויכוח? שתיהן יפות ועל טעם ועל ריח אין מה להתווכח שתהיו לי בריאים חבריה

HEN0121

New member
ברונווווווווווווו

הגעתי למסקנההההההה אתה האדם הכי הגיוני בעולם הזההההההה תעשה לי ילד חחחחחחחחחחח סתםםםםםםםםםםם

סוכריה16

New member
יפה יותר?!?!

אתה הבכלל מסתכל על הפנים!? קריאה מבוחנת של כל ההודעות שלך מראה לי בדיוק על מה אתה מססתכל בין אם זה בסדרה ובין אם זה בסרטונים שלך.. אם דולסה תשיר בהופעה תהפוך את זה לשם אחר.. אהמ אהמ... אל תמעיט בשום ערך של אנהי! תגיד שאתה לא אוהב אותה וזהו!!

HEN0121

New member
זה ברור שהם מסתכלים על הגוף

ולא על הפנים אבל אני לא רוצה יותר לדון בדבר המגעיל הזה

x x l

New member
לא גם על הפנים עם הפנים מכוערות

אז הגוף לא מעניין אבל דולסה יפיופה פשוט כייף לי להסתכל עלייה

דולסה ממש יפה ויש לה גוף יפה היא לא

שמנה בכלל הזמר של גזולינה חמוד עדיף שתלך איתו ולא עם ממו

סוכריה16

New member
אוקיי אפשר לדבר גםםםםםםםםם!!?!?!

ארולי תבינו כבר- שאנהי זו אנהי= דולסה זו דולסה?!?! מה אתם מתלוננים!? יש לכם בלונדינית, ג'ינג'ית, ושחרחרה בלהקה! כמו שאתם לא משווים את אנהיייי עם מאייטה אז בטח ובטח שלא תשוו אותה עם דולסה.. תבינו כבר- שהיופי של שתיהן נוטה לדרכים שונות!! אני חולה רצח על היופי של אנהי, אבל אני חולה גם על דל דולסה, לפעמים הוא מיוחד כמו ב""אחד" של ז'אדי- משוו מיוחד כזה... בקיצור- תפסיקו כבר. ואני ידעתי שההודעה שלך תיצור וויכוח! כי זה לא שעשית את ההודעה בשביל- לנתח מה שקרה .. זבה רק לשמוע עוד תגובות של "דולסה הכי כוסית.. עולה על שאקירה, על אנהי" "אהה נכון הוא אמר שדולסה הכי אהובה!" אז גם אני שמעתי דברים, שהייתה תכתבה שאנהי המורדים הכי מוכרת בעולם, משום מה המערייצים של אנהי שתקו. אין מה להתרברב תבינו את זה. אז את דולסה הכיאוהבים בארה"ב- ואמרתם את זה ..איזה כיף לכםם.. אתם לא הלכתם ובדקתי.. מה שהעיתונאים אומרים זה בולשיט! אני חושבת שכמו שאני אוהבת את אנהי וחן, וחן השנייה, וסוניה, ועיינת ובפורום הרבה גם את דולסה- אז ככה ההערצה של האנשים מתחלקת בכלל- חלק את אנהי וחלק את דולסה- אנחנו מן מדגם. אחר כך את אומרת שהיא גם הייתה מועמדת לריקוד ביןם כל המי והמי. סבבה.. אבל לפעמים אחר כך אנחנו מגלים שגם אנהי מועמדת לדברים האלו.. אבל אתם העיקר מנדים את זה .. כאילו "אהה זה לא חשוב.. נשוויץ בדולסה...... לדעתי זה כבר נמאס.. אני קוראת הודעה , וכל סעיף זה כאילו "כולם בסדר אבל דולסה.. וואהה.. היאאאאאאא הייתה מושלמת.. אנהי בטקס הייתה יפה אבל דולסההה.." כאילו באמת!!! לא כולם חושבים ככה.. סיכום שכזה לא ישנה את דעתינו, מי שחושב שהיא שמנה, לא יחשוב שהיא רזה... דיי לנסות להשפיע על הדיעות.. הפורום האו לכל רבלדה, מקבלים פה תמעירצים של תאו, ושל ניקו, וזוראאיידה בקצב הזה מלא מעריצים של אנהי ימשיכו לעזוב- ויהיה לכם את הפורום של דולסה- תאמינו לי שלא תהנו פה... לסיכום דיי עם ה"אנהי או דולסה" "פונצ'ו או כריס" תאהבו את מי שאתם אוהבים ואל תנסו להשפיע \על אחרים כי זה רק מקומם ומעלה תנרווים.

eveligne406

New member
דיקלה צודקת..

ואני חושבת, שגם אם זה ייצור ויכוח אין מה לעשות זו המציאות ומישהו היה צריך להגיד את זה מתישהו. וזה נכון, במיוחד הקטע שהמעריצים של דולסה משוויצים כל הזמן במה שהיא עושה..ולא אומרים להם כלום..אומרים להם כל הכבוד. וכשאומרים משהו על אנהי ישר מתנפלים... "אתה רומז שדולסה פחות טובה?!?!?!?? גזר דין מוות!"

x x l

New member
את טועה

מה הקשר להשוויץ המעריצים של דולסה פשוט אוהבים אותה וכייף להם לשמוע שהיא מועמדת עם הגדוליןם מכולם ואף אחד לא עוןשה השוואה פשוט כל פעם שאומרים משהו על דולסה המעריצים של אנהי קופצים ושמים תמונות שלה ואומרים שהיא הכי יפה אם שמת לב עד שהמעריצים של אנהי נכנסו היה סבבה למה סתם להרובס ונכון דולסה פצצה ואם בא לי לרשום נכון דולסה פצצה אז אני ארשום לא בשביל להשוויץ כי היא באמת פצצה ואף אחד לא אמר למעריצים של אנהי לא לרשום עלייה דברים טובים כי אני בטוח שיש אז די זה ויכוח מטופש

HEN0121

New member
אל תיהיי קטנוני

כי אנחנו יודעים טוב מאוד על מה אנחנו מדברים והגיע הזמן שאני יניח את כל הקלפים כל השולחן כי כבר נמאס 1.יש פה כמה ילדים שממש מגזימים והורסים את כל הפורום. 2.אל תגיד עד שהמעריצים של אנהי באו כי זה זכותנווו להביע את דעתנו גם עם לא הייתי מכירה את אנהי לא הייתי אומרת שדולסה יפה כי לדעתי היא בכלל לא ואנחנו במדינה דמוקרטית ואף אחד לא יתקוף אותי כי לא הבעתי את דעתי בצורה מכובדת ויפה 3.חלקכם פשוט ילדים קטנים שלא יכולים לקבל את הדעות השונות משלהן

HEN0121

New member
ועוד משהו כל פעם שיש שמועות על אנהי

ופונץ כל המעריצות של דולסה (רובם) נלחצות ורצות להכחיש ולשים תמונות שלו עם דולסה אז אותו דבר

סוכריה16

New member
זו הנקודהההה בדיוקקקקקקקקקקק

תרשום עלייה שהיא הכי יפה ל-ד-ע-ת-ך ואל תשייך לפה אנשים אחרים!! אתה לא מבין איזה מכוןער זה להכניס לכל מצב גם את אנהי.. והשאר.. דולסה לא יותר מהם תקלוט את זה! היא פשוט לאאאאאאא

pablo111

New member
דיי בנות קצת גלשנו

כל אחד ודעתו דייייי אני בסוף אבקש מהמנהלים שימחוק את השירשור דייי לה הכל ריב

למעלה