אוקיי אפשר לדבר גםםםםםםםםם!!?!?!
ארולי תבינו כבר- שאנהי זו אנהי= דולסה זו דולסה?!?! מה אתם מתלוננים!? יש לכם בלונדינית, ג'ינג'ית, ושחרחרה בלהקה! כמו שאתם לא משווים את אנהיייי עם מאייטה אז בטח ובטח שלא תשוו אותה עם דולסה.. תבינו כבר- שהיופי של שתיהן נוטה לדרכים שונות!! אני חולה רצח על היופי של אנהי, אבל אני חולה גם על דל דולסה, לפעמים הוא מיוחד כמו ב""אחד" של ז'אדי- משוו מיוחד כזה... בקיצור- תפסיקו כבר. ואני ידעתי שההודעה שלך תיצור וויכוח! כי זה לא שעשית את ההודעה בשביל- לנתח מה שקרה .. זבה רק לשמוע עוד תגובות של "דולסה הכי כוסית.. עולה על שאקירה, על אנהי" "אהה נכון הוא אמר שדולסה הכי אהובה!" אז גם אני שמעתי דברים, שהייתה תכתבה שאנהי המורדים הכי מוכרת בעולם, משום מה המערייצים של אנהי שתקו. אין מה להתרברב תבינו את זה. אז את דולסה הכיאוהבים בארה"ב- ואמרתם את זה ..איזה כיף לכםם.. אתם לא הלכתם ובדקתי.. מה שהעיתונאים אומרים זה בולשיט! אני חושבת שכמו שאני אוהבת את אנהי וחן, וחן השנייה, וסוניה, ועיינת ובפורום הרבה גם את דולסה- אז ככה ההערצה של האנשים מתחלקת בכלל- חלק את אנהי וחלק את דולסה- אנחנו מן מדגם. אחר כך את אומרת שהיא גם הייתה מועמדת לריקוד ביןם כל המי והמי. סבבה.. אבל לפעמים אחר כך אנחנו מגלים שגם אנהי מועמדת לדברים האלו.. אבל אתם העיקר מנדים את זה .. כאילו "אהה זה לא חשוב.. נשוויץ בדולסה...... לדעתי זה כבר נמאס.. אני קוראת הודעה , וכל סעיף זה כאילו "כולם בסדר אבל דולסה.. וואהה.. היאאאאאאא הייתה מושלמת.. אנהי בטקס הייתה יפה אבל דולסההה.." כאילו באמת!!! לא כולם חושבים ככה.. סיכום שכזה לא ישנה את דעתינו, מי שחושב שהיא שמנה, לא יחשוב שהיא רזה... דיי לנסות להשפיע על הדיעות.. הפורום האו לכל רבלדה, מקבלים פה תמעירצים של תאו, ושל ניקו, וזוראאיידה בקצב הזה מלא מעריצים של אנהי ימשיכו לעזוב- ויהיה לכם את הפורום של דולסה- תאמינו לי שלא תהנו פה... לסיכום דיי עם ה"אנהי או דולסה" "פונצ'ו או כריס" תאהבו את מי שאתם אוהבים ואל תנסו להשפיע \על אחרים כי זה רק מקומם ומעלה תנרווים.