את חושבת שדולסה ופונצו אוהבים עדיין וזה ממש לא ככה והוא לא בדיכאון ולא כלום ואת לא תקבעי עובדה ותגידי שהוא מתאים לדולסה כי חלק חושבים שהוא מתאים לאנהי זה כמו שאני יגיד ואלה שחשובים שדולסה ופונצו מתאימים אז זה לא כככה הוא מתאים לאנהיי
את קצת הגזמת יכולתפשוט לרשום שדולסה כה וכה במקום להזכיר תאחרים לגבי זהשהםהכי אהוים זה בולשיט המראיןצ א בדק לא כלום פונצו מלא במעריצותיותר ממכל הנים שםב
אני אמרתי שהיא התמלאתה בזמן האחרון הירכיים התרחבו לה והבטן צמחה אולי אני שמה לב כי לי זה נורא חשוב הדברים האלה בעצמי ואני רזה אבל שוב זה למראית העין שלי
זה כל כך מעצבן שבאמת בא לי כבר לעזוב תפורום הזה אנחנו לא יודעים את מי פונצו אוהב ואת מי הוא רוצה אנחנו מקווים שיהיו לו טוב וכדי לראות מי צודקת נחכה לראות מי החברה הבאה שלו
בבואנדה אונדה את יודעת שאני חושבת שאת אחלה אבל למה את חייבת להדגיש שבין אנהי ופונצו יש רק ידידיות עושה רושם שאת מאוימת מזה שהם יהיו חברים ואת מאוימת בשביל דולסה מקרבתה הרבה של אנהי לפונץץ
כל כך כל כך מושלמת כל מה שאור אמרה זה נכון אניגם חושבת כמוה ודולסה בהחלט יפיופה לא פלא שהזמר הזה לא עזב אותה לרגע אם הבנים של הפורום היו שם הם היו אונסים תילדה חחחחחח