תמשיכו לשאול זה כיף
ש שטופ New member 17/8/05 #75 ../images/Emo77.gif../images/Emo2.gifתמשיכו לשאול../images/Emo70.gif זה כיף
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 18/8/05 #86 מנסה../images/Emo96.gif *מה הדבר שהכי מפחיד אותך? *מה הפחידה הכי גדולה שלך? *מכל האנשים בעולם, מי היית רוצה להיות ולמה?
מנסה../images/Emo96.gif *מה הדבר שהכי מפחיד אותך? *מה הפחידה הכי גדולה שלך? *מכל האנשים בעולם, מי היית רוצה להיות ולמה?
ש שטופ New member 18/8/05 #90 ../images/Emo77.gifעונה. *רופאי שיניים *יש לי המון פאדיחות, אבל כל פעם שמבקשים ממני לספר אחת אני שוכחת הכל>< *אני רוצה להישאר אני. זה בסדר
../images/Emo77.gifעונה. *רופאי שיניים *יש לי המון פאדיחות, אבל כל פעם שמבקשים ממני לספר אחת אני שוכחת הכל>< *אני רוצה להישאר אני. זה בסדר
ש שטופ New member 18/8/05 #91 ../images/Emo77.gifאני בוכה הרבה, מכל שטות. כל פעם שאני עצבנית או מתוסכלת, אני בוכה.
ש שטופ New member 18/8/05 #93 ../images/Emo77.gifהתכוונתי לומר שבגלל שאני בוכה כ"כ הרבה, אני לא יודעת מתי ולמה הייתה הפעם האחרונה
ש שטופ New member 18/8/05 #94 ../images/Emo77.gifאישי מידי../images/Emo70.gif מה אישי? מה זה משנה? אני מעבירה את התור ל.... *תופים* תמי
../images/Emo77.gifאישי מידי../images/Emo70.gif מה אישי? מה זה משנה? אני מעבירה את התור ל.... *תופים* תמי
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 18/8/05 #95 תודה רבה^-^../images/Emo96.gif אבל אני הולכת עכשיו. אממ, מי מחוברת עכשיו? הראשונה שעונה תשאל.
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 18/8/05 #98 רגע רגע><. התכוונתי שמי שמגיבה../images/Emo96.gif לי ראשונה, אותה שואלים. אזז שואלים את קרן^-^. אני פשוט לא יכולה להיות פה:X.
רגע רגע><. התכוונתי שמי שמגיבה../images/Emo96.gif לי ראשונה, אותה שואלים. אזז שואלים את קרן^-^. אני פשוט לא יכולה להיות פה:X.