כל כך משעמם פה!

../images/Emo29.gif

אממ....לא

o0Invisible0o

New member
אה, יש בנות שאת ממש ממש לא אוהבת

בפורום? אם כן, מי הן?
[נו, אני צריכה להכשיל..:X]

הא.../images/Emo29.gif

אין בנות מפה שאני שונאת, יש בנות מפה שאני לא ממש בקשר איתן. שמות?הרבה
. כלומר, האלה שאני לא בקשר איתן הן פשוט לא אצלי במסנג'ר, כמו מירב ואנבל למשל, אבל אני לא שונאת אותן!

נמנמ..

האם את מודעת לזה שאת ממש יפע..? האם את וקרן גרותת באותה עיר? אם לא ואם כן איזה עוד בנות בפורום גרות בעיר שלך? באיזה עיר את גרה? האם גם את חושבת שבוב ספוג זה סגידה? האם גמאת אוהבת פקצות קטנות?(כמונו) האם את גם בפורום דוליז נענע? האם את שומעת מוסיקה רוק? שומעת פופ ישראלי? גמאת לא מכירה את פיטר רוט? יש לך עגילים? האם את רוצה עגיל בפופיק? האם את רוצה עגיל במקום מגעיל?

פאק, שאלון עשית פה../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif.../images/Emo29.gif

האם את מודעת לזה שאת ממש יפע..? אממ..לפעמים אני חושבת שאני דיי יפה, אבל לא. האם את וקרן גרותת באותה עיר? לא
אם לא ואם כן איזה עוד בנות בפורום גרות בעיר שלך? אממ..אני יודעת על אנה, גילי וקוביישי. באיזה עיר את גרה? ת"א האם גם את חושבת שבוב ספוג זה סגידה? אכן. האם גמאת אוהבת פקצות קטנות?(כמונו) אממ..אתן לא פאקצות, אנ שונאת פאקצות, אבל יש פאקצות נחמדות!
האם את גם בפורום דוליז נענע? אממ הצטרפתי. האם את שומעת מוסיקה רוק? כן שומעת פופ ישראלי? לא. גמאת לא מכירה את פיטר רוט? מוכר לי. יש לך עגילים?כן האם את רוצה עגיל בפופיק?לא האם את רוצה עגיל במקום מגעיל?לא

M o o M o o

New member
נאאאאמ.

נכון שאת חברה שלי
? מתי את בכפר סבא
? נכון שהחברות שלי מעצבנות(לאעמית)?

שטופ

New member
../images/Emo77.gifשאלות../images/Emo98.gif

את רוצה לראות אותי? יש לך קומונה? אני נשמעת מעניינת? מה האייסי' שלך?

binbin2

New member
שאלה

משחקים עדיין בכלל? 1. יש לך אחים כן כמה? 2. מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש?! 3. אמממממ אין לי עוד רעיונות חחחחח

טוב אז עוד שאלון..

את מאוהבת? אם כן איך קוראים לו? באיזה בצפר את לומדת? עדיין לא הבנתי מי זה ווף? מי זה סימור? 1.למה את לא פותחת אתר לדוליז? 2.מי הזמר האהוב אלייך? 3.מי הזמרת האהובה אלייך? 4.מי השחקן האהוב אלייך? 5.מי השחקנית האהובה אלייך? 6.היית פעם בבית חולים? 7.אם כן כמ הפעמים? 8. אם כן למה היית שם? 9.עברת פעם ניתוח? 10.אם כן איזה? 11 עשית בדיקת דם? 12 כמה פעמים? 13 כאב? 14 מי היה איתך שעשית אם כן? 15ממה את מפחדת? 16יש לך כלב? 17יש לך חתול? 18יש לך אוגר? 19יש לך דגים? 20יש לך תוכי? 21יש לך בלוג? 22יש לך קומונה? 23מה הצבע האהוב אלייך? 24מהו הצבע השנוא אלייך? 25 איזה סגנון דולזי אהוב אלייך? אולי עוד שאלון אם אין משו אישי מידיי? לא נמאס לך אעאע..

binbin2

New member
עוד שאלה

1) כמה זמן את מציירת דולי 2)כמה דוליות את אוהבת מתוכם? 3) את מרגישה מיובשת מהשאלות או נהנת? 4)כמה זמן את בפורום 5)בת כמה את? 6)מה זה סיפור פיצוץ הבלונים?

binbin2

New member
אממ ועוד שאלה

7) מאיפה הבייס של הדוליז ששמת עכשיו בשדח"ם?? את יכולה לתת כתובת או אמ להשאיר בייס תנקס!

מואאהאה!.../images/Emo29.gif

שנה. אממ לאדעת לא ספרתי. נהנת כמובן
. שנה עוד חודש 12!
חח, לא פיצו., נגיחות, עזבי, היינו קצת איך קוראים לזה לא בסדר?

עוד שאלון..

1.מי זה ווף?*בורחת* 2.מה את חושבת על שימי תבורי? 3.רואה השיר שלנו? 4.רואה השמינייה? 5.יש לך hot? 6.יש לך yes? 7.יש חבר? 8.מאמינה באהבה ממבט ראשון? 9.איך קוראים לאמא שלך? 10.איך קוראים לאבא שלך? 11.איך את מסתדרת עם שקד אחותך? 12.בת כמה שקד אחותך? 13.מה את חושסת על "פיק אפ"? 14.טסת פעם החיים שלך? 15.אם כן לאן? 16.אם כן הדיילות שירתו אותך יפה? 17.אם כן ישנת בטיסה? 18.באיזה חברה טסת אם כן? בקרוב עוד שאלות אם משו כאן לא אישי מידי..

בובו../images/Emo29.gif

1.מי זה ווף?*בורחת*
, הבעל שלי!
2.מה את חושבת על שימי תבורי?יאק? 3.רואה השיר שלנו?איכס, לא. 4.רואה השמינייה?אממ קצת:S 5.יש לך hot? אכן!שליטטה! 6.יש לך yes?לא 7.יש חבר?לא 8.מאמינה באהבה ממבט ראשון?אמ לאדעת. 9.איך קוראים לאמא שלך? מ' 10.איך קוראים לאבא שלך? א', ומותר לי, אויל הם אוהבים שקוראים להם ככה? 11.איך את מסתדרת עם שקד אחותך? לא ממש טוב
12.בת כמה שקד אחותך?15 13.מה את חושסת על "פיק אפ"?איככס. 14.טסת פעם החיים שלך?יאפ 15.אם כן לאן?הולנד 16.אם כן הדיילות שירתו אותך יפה?לא זוכרת
17.אם כן ישנת בטיסה?כן 18.באיזה חברה טסת אם כן?אל-על.

binbin2

New member
משעממם לי אז עוד שאלות

1)הגבת לחדשה פה למטה שכתבה שטויות? (פשוט הציפו אותה השתגעתי מזה) 2) איזה מקצוע את הכי אוהבת? 3)מה את רוצה להיות בעתיד? 4)למי את שופחת את הלב כשאת עצובה (אם יש מצב כזה בכלל.....) 5)כמה פעמים יוצא לך לבכות בשנה? 6)היית רוצה שמישהיא תחליף אותך וישאלו אותה שאלות?......

געגע.../images/Emo29.gif

1)הגבת לחדשה פה למטה שכתבה שטויות? (פשוט הציפו אותה השתגעתי מזה)לא, לא הספקתי
2) איזה מקצוע את הכי אוהבת? שום מקצוע. 3)מה את רוצה להיות בעתיד?במאית או צלמת. 4)למי את שופחת את הלב כשאת עצובה (אם יש מצב כזה בכלל.....)שופכת*
אממ או לקרן או לטלי:). 5)כמה פעמים יוצא לך לבכות בשנה? חח לאדעת
6)היית רוצה שמישהיא תחליף אותך וישאלו אותה שאלות?......לא

למעלה