כל כך משעמם פה!

כל כך משעמם פה!

מה קרה לפורום? פעם לא היה רגע משעמם פה.. זהו משחקון..
אישי מידי.. אני מבקשת שלא יהיו פה אי נעימויות.. נא לא לחשוף כתובות, מספרי טלפון וכל מיני שטויות אישיות באמת. [בכלל אל תשאלו מהתחלה דברים אישיים באמת.
] למי שלא מכירה.. אני למשל מתחילה. אתן שואלות אותי שאלות. אם השאלה אישית מידיי, אני צריכה להגיד אישי מידיי ואז שואלים שאלות את מי ששאלה אותי את השאלה האישית.. אם למישהי עדיין לא מובן שתבקש הסבר טוב יותר ואני אנסה להסביר בפירוט. אני אתחיל. תשאלו מה שבא לכן.

אממ לא ממש..

רק סבתא וסבא רבא שלי.. הכרתי בעצם רק את סבתא רבא חורגת שלי. כאילו היא נחשבת כמו סבתא רבא רגילה^^.

the queen zohar

New member
שאלה מצויינת פה../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

נכון שבובספוג מכנסמרובע זו תוכנית שולטת

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

האם את חושבת שאת חכמה? " " " " יפה? " " " " חמודה? נכון שאת כוסיט!!!!!

הומ..שאלות מכשילות.בלעע

אממ קצת. לעומת חלק מהאנשים שאני מכירה אז כן קצתץ לא ממש אבל אומרים לי שכן.. ולא ממש וזה גם לא ממש אומרים לי. והאחרון אני חושבת שלא ממש הייתה שאלה אבל בהחלט לא.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

האם כיף לך בפורום? מי החברה הכי טובה שלך בפורום(רק 1) את מי את הכי חות מכירה מהוותיקות? מה עושה בזמן החופשי? משעממם לך? לי כן! מה עושה כרגע? כייף לך לשבת בשרותים? XD תעני על זה!

חחח כמה שאלות..

עכשיו לא. הוא יבש מידיי. הומ. איילת. בזמן האחרון יש לנו שיחות לילה ארוכות. אמ...לא יודעת.. מיכל? טינאייג'ר.. כלום. משתעממת? אכן כן. אכלתי ממקודם סנדוויץ' חלומי של ארומה. בדר"כ לא כיף לי לשבת בשירותים

אני התחפפתי לי.

הומ הראשונה שתבקש תשאלו אותה. לשם הפרוטוקול אני אשאל את עצמי משהו. מה הכתובת שלי? אישי מידיי. להת'.[מפי ג'סמין. פרה שמנה ומגעילה זה מה שאת והמבינה תבין ותצחק.]

3 שאלות לי אלייך..

מה הכתובת שלך? מה המספר טלפון שלך? באמת האמנת שאני אשאל אותך את השאלות האלה?

למעלה