כל כך משעמם פה!

שטופ

New member
../images/Emo77.gifשואלת.

ההתנתקות- בעד או נגד? מה דעתך על הכינוי שלי? רוצה לשמע על אודות השטופ והבבקה? ראית 'משחק חזק'? את מכירה את השיר 'ביג פאפא'? את אוהבת את השיר 'Feel' של רובין וויליאמס? בת כמה את
? בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'? אולי יבואו עוד בהמשך...

שטופ

New member
../images/Emo77.gifעוד קצת...

את מנויה לאיזשהו מגזין? אם כן, לאיזה? יש לך חדר לבד? יש לך מחשב משלך? שמת דולי בשדח"ם האחרון? קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'? מה היה הספר האחרון שקראת? באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש? ובאיזה שעה בשנה"ל? מה העוגה האהובה עלייך? כמה אחים יש לך? את אוהבת אותם? בני כמה הם? את אוהבת אותי? אני גורמת לך להרגיש מפגרת? אני משגעת לך את המוח? באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת? יש לך מסך מחשב שטוח? יש לך טלוויזית פלזמה בבית? באיזה שמפו את חופפת? את מתקלחת כל יום? את אוהבת לטייל? את יודעת שבתיאור הקומונה שלך כתוב 'משב' במקום 'מחשב'?

Dirtbag

New member
עונה על הכל ../images/Emo122.gif. ../images/Emo62.gif

ההתנתקות- בעד או נגד? בעד מה דעתך על הכינוי שלי?מגניב, אבל אין לי מושג מה זה אומר
? רוצה לשמע על אודות השטופ והבבקה? בטח. ראית 'משחק חזק'? לא את מכירה את השיר 'ביג פאפא'? לא
את אוהבת את השיר 'Feel' של רובין וויליאמס? כן D: בת כמה את? 14 בת כמה לדעתך יסמין מהסרט 'אלדין'? 19?... את מנויה לאיזשהו מגזין? מעריב לנוער. אם כן, לאיזה?
יש לך חדר לבד? כן יש לך מחשב משלך? כן :] שמת דולי בשדח"ם האחרון? לא קראת את 'הסיפור שאינו נגמר'? לא מה היה הספר האחרון שקראת? שאלה טובה >< באיזה שעה בד"כ את הולכת לישון בחופש? בבוקר. ובאיזה שעה בשנה"ל? 1-2. מה העוגה האהובה עלייך? שוקולד :] כמה אחים יש לך? אחד את אוהבת אותם? כן בני כמה הם? 15 את אוהבת אותי? כן :] אני גורמת לך להרגיש מפגרת? קצת
אני משגעת לך את המוח? עכשיו כשאת מזכירה ארת זה... באיזה דפדפן אינטרנט את משתמשת? אקספלורר. יש לך מסך מחשב שטוח? כן D:! קיבלתי ליומולדת. יש לך טלוויזית פלזמה בבית? לא באיזה שמפו את חופפת? כרגע בהוואי את מתקלחת כל יום? לא XD . את אוהבת לטייל? כן. את יודעת שבתיאור הקומונה שלך כתוב 'משב' במקום 'מחשב'? כן, אין לי כוח לתקן את זה
.

שטופ

New member
../images/Emo77.gifעלילות השטופ והבבקה.

שטופ|סדגש- יצאתי למחנה, ובארוחת צהרים המצאתי את המילה המופלאה הזאת. בבקה- רציתי לשלוח אימייל, ובמקום לכתוב 'בבקשה', כתבתי 'בבקה'. זה נשמע הרבה יותר מעניין לפני שיודעים את זה, נכון?

שטופ

New member
../images/Emo77.gifעודעודעודעוד../images/Emo70.gif

איפה את גרה? נדבק לך פעם מסטיק לבגד? את מרגישה בחקירה משטרתית? מתי את מתכוונת ללכת לישון? מה המקש האהוב עלייך במקלדת? מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? קיץ או חורף? קראת פעם "ג'ינג'י"? את שומעת מוזיקה? יש לך חתול? יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול? אם כן, איזה? כמה אנשים יש לך באייסיקיו\מסנג'ר? כמה מהם מחוברים עכשיו? קיבלת עכשיו מסר? איזה אייקון את הכי אוהבת[חוץ מ-|מנורה|]? רמקולים או אוזניות? היו לך ניקים קודמים? אם כן, איזה? את צורבת דיסקים? יש לך דיסקמן/נגןMP3?

שטופ

New member
../images/Emo77.gifעוד שאלות...

את אוהבת לקבל מסרים? מה הרגשת כשקיבלת את המסר האידיוטי שלי? מי הזמר האהוב עליך? הזמרת? הייתה לך אי פעם מורה שאהבת? כמה חברות טובות באמת יש לך? את אוהבת את החתימה שלי?

Dirtbag

New member
../images/Emo62.gif

את אוהבת לקבל מסרים? זה נחמד מה הרגשת כשקיבלת את המסר האידיוטי שלי? WTF מי הזמר האהוב עליך? יוניבלוך D: הזמרת? אפרת גוש. וקלי קלארקסון X: הייתה לך אי פעם מורה שאהבת? כן. כמה חברות טובות באמת יש לך? 1-2. את אוהבת את החתימה שלי? כן D:. אני שרה אותה עכשיו!

Dirtbag

New member
../images/Emo178.gif. ../images/Emo62.gif

איפה את גרה? הרצליה נדבק לך פעם מסטיק לבגד? כן XD את מרגישה בחקירה משטרתית? קצת X: מתי את מתכוונת ללכת לישון? מוקדם מהרגיל. מה המקש האהוב עלייך במקלדת? ג. סתם ככה. גגג. מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? אינטרנט. קיץ או חורף? חורףחורףחורף קראת פעם "ג'ינג'י"? כן XDD את שומעת מוזיקה? כרגע כן. בכלל? כן.
יש לך חתול? כן. יש לך חיית מחמד שהיא לא חתול? לא. אם כן, איזה? כמה אנשים יש לך באייסיקיו\מסנג'ר? משהו כמו 40 במסנג'ר. כמה מהם מחוברים עכשיו? משהו כמו 10
קיבלת עכשיו מסר? כן XD. איזה אייקון את הכי אוהבת[חוץ מ-|מנורה|]?
רמקולים או אוזניות? רמקולים. היו לך ניקים קודמים? כן. אם כן, איזה? sweety bitch1, RakuniT ו..זהו
, אני חושבת. את צורבת דיסקים? כן. יש לך דיסקמן/נגןMP3? דיסקמן.

קרן!../images/Emo54.gif

-את אוהבת אותי? -כמה?
-יש בנות בפורום שאת שונאת? -כלומר, ממש שונאת? -מי אלו?

Dirtbag

New member
D:. ../images/Emo62.gif

-את אוהבת אותי? כן
-כמה? המונמון. -יש בנות בפורום שאת שונאת? לא. -כלומר, ממש שונאת? לא
! לא יצא לי להכיר פה הרבה אנשים. -מי אלו? XD נו דיי.

למעלה