כל כך משעמם פה!

בטעו שרשרתי למקום הלא נכון הנה שוב.

את מאוהבת? אם כן איך קוראים לו? באיזה בצפר את לומדת? עדיין לא הבנתי מי זה ווף? מי זה סימור? 1.למה את לא פותחת אתר לדוליז? 2.מי הזמר האהוב אלייך? 3.מי הזמרת האהובה אלייך? 4.מי השחקן האהוב אלייך? 5.מי השחקנית האהובה אלייך? 6.היית פעם בבית חולים? 7.אם כן כמ הפעמים? 8. אם כן למה היית שם? 9.עברת פעם ניתוח? 10.אם כן איזה? 11 עשית בדיקת דם? 12 כמה פעמים? 13 כאב? 14 מי היה איתך שעשית אם כן? 15ממה את מפחדת? 16יש לך כלב? 17יש לך חתול? 18יש לך אוגר? 19יש לך דגים? 20יש לך תוכי? 21יש לך בלוג? 22יש לך קומונה? 23מה הצבע האהוב אלייך? 24מהו הצבע השנוא אלייך? 25 איזה סגנון דולזי אהוב אלייך? אולי עוד שאלון אם אין משו אישי מידיי? לא נמאס לך אעאע..

שטופ

New member
../images/Emo77.gifשאלות.

את רוצה לראות אותי? יש לך קומונה? אני נשמעת מעניינת? מה האייסי' שלך? מה דעתך על הכינוי שלי? את יודעת לנגן שטופ?

עונה..

את רוצה לראות אותי?כעע בטח! יש לך קומונה?כן אני נשמעת מעניינת?דווקא כן מה האייסי' שלך?345802019 מה דעתך על הכינוי שלי?נחמד.. את יודעת לנגן שטופ?לא מזה? שאלוו עוד הרבה שאלות!!

שטופ

New member
../images/Emo77.gifלא ציפיתי שתדעי לנגן שטופ...

רק רותם המדריכה יודעת
סיפורו של שטופ. יצאתי למחנה. בארוחת הצהרים המצאתי אותו, בעקבות הבבקה. ואז רותם הוציאה את החלילית שלה, ועשתה צליל שנשמע בדיוק כמו כשאומרים 'שטופ'. אם את רוצה לשמוע עוד על המחנה/ארוחת הצהרים/בבקה, רק תגידי...

shronet

New member
סיפורי מחנות בנע"ק!!

אני רוצה
אז מה אם אני לא קשורה
לא אכפת לי. אני חולה על הדברים האלה.

שטופ

New member
../images/Emo77.gifזה יהיה ארוך....

קמתי בוקר, התארגנתי, חיכיתי כמעט שעה לאוטובוס. הגענו, החלפתי לנעליים, האוטובוס נסע, והתיק-מסלול והמצלמה שלי נסעו ביחד איתו. רותם חילקה לנו חליליות. התחלנו ללכת, וחסנו על הסחוס. הלכנו לאכול ארוחת צהריים בלי האננס שלי כי הוא היה על האוטובוס. המשכנו ללכת לכיוון המחנה, בדרך תפסנו אוטובוס. הגיע הלילה, כי כל השאר משעמם. אני, מרגנית, ובנות שבט מעפילים התיישבנו לנו באיזשהו מקום ושרנו לכל מי שעבר את השיר הנסגד: "האפי בירת'די טו יו יו אר ליב אין א זו יו לוק לייק א מונקי אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאנד- סמל לייק הים טו!" [תרגום: "מזל טוב לך אתה גר בגן חיות אתה נראה כמו קוף וווווווווווווווווו מריח כמותו"]. בקיצור,עברה לידינו קבוצה של בנים, והתחלנו לשיר. הם באו אלינו, ובשיא הטבעיות- סגרו איתנו מעגל[וגם קצת ישבו עלינו]. זה הלך ככה:
:שלום, אנחנו מהצוות יער. יש לכם בעדה נעמה או רונית?
: כן! אני נעמה.
: נודע לנו שנעמה נכנסה לשירותי נכים ולא נתנה למישהו להיכנס" |בלונד[נלחצת]: לא נכון! זאת לא אני! ואז הבנים קמו והתחילו להתרחק ואמרו כזה:
: סתם צוחקים עליכם! וברחו. ואז היה היום השני. קמנו ב-9:30 במקום ב-6:00, והתכוננו לגיחה. כל הזמן חשבתי שהשבט שלי לפני, אז רצתי קדימה וגמרתי את המסלול. הלכתי לישון. השבט שלי הגיע. הרגשתי מאוד לא טוב, ובסוף היום חזרתי הביתה. סוף

binbin2

New member
בא לי

גם שישאלו אותי משעממם לי.............. טוב אני לא אגנוב תתפקיד כשימאס לך תפני עלי...

binbin2

New member
אווווף רציתי גם

כמה אחים יש לך ? באיזה גילאים? בת כמה את? איזה בגדים את לובדת עכשיו? יש לך משקפיים? באיזה צבע השיער שלך? הוא חלק או גלי מטולטל? מה את אוהבת לעשות? יש לך קוביות? שוקלדות? גשר? איך שלא תקראו לזה....... את אוהבת תמשפחה שלך? איזה משחק את הכי אוהבת? כמה שעות ביום את במחשב? איך החדר שלך נראה?

עונה..

כמה אחים יש לך ?יש לי 3 ביחד אנחנו 4 באיזה גילאים?21 19 16 אני הכי קטנה בת כמה את?עוד מעט 13 איזה בגדים את לובדת עכשיו?חולצה ורודה ובוקסר שחור יש לך משקפיים?לא באיזה צבע השיער שלך? הוא חלק או גלי מטולטל?גלי ומתי שבא לו חלק שטני עם פסים בלונד..והיה לי קצוות אדומים וזה נהיה בלונד מה את אוהבת לעשות?מחשב
יש לך קוביות? שוקלדות? גשר? איך שלא תקראו לזה.......גאד פלטה..יש לי אותה מכיתה ה' אני עכשיו עולה לח' ועוד שנתיים מורידים לי ושמים לי גשר לעדו כמה שנים טובות בעע את אוהבת תמשפחה שלך?בטח!!!!!! איזה משחק את הכי אוהבת?מחשב?בועות בצרורות כמה שעות ביום את במחשב?חצי יום לפחות.. איך החדר שלך נראה ורוד קיר אחד פוקסיה ו-2 בייבי..

binbin2

New member
עוד עוד עוד

פשוט משעממם 1) יש לך חיית מחמד? 2) אחים שלך חמודים עליך? 3) מה הדבר הכיך מדליק שעשית בחופש?.........................................................

עונה..

סורי אני שונאת חיות יהיה מה שיהיה לפעמיםם..אני מתגעגעת לאחותי היא חסרה לי..=[ לונדון
אני אוהבת שאלות..

אמ..

אני בעד.. סליהח לכל מי שנגד.. אני יודעת שזה טיפה לעזוב את הבית שלך.. אבל זה עדיף מאשר שהרבה חיילים שלנו יהרגו המדינה רק מנסה לעשות קצת שלום..

נמנמ..

שאלה לעצמי?-מה את עושה מחר|? בבוקר ב-9 הולכת עם שכנים לבריכה ובצהריים רוב הסיכויים לסופרלנד. ולא תהיה עייפה?כן אני הולכת לישון.. את רוצה לומר לנו משו?-כןןןןןןן אישי מידי הדס שטופ את שאלת שאלות אחרונה את עשכיו!

למעלה