מכסי היקר מאוד
בראשית - תודה. אף אני הבנתי, שבלא בזדון פנית אליי בלשון נקבה. שמי האמיתי והגלוי מופיע בכרטיסי האישי ואגלה לך רמז: הוא נוח מאוד. שנית - אני מודה ומתוודה, שעל אף חילוקי הדעות בינינו ההתבטאויות הן ענייניות ומכובדות וראויות להערכה. אכן - תרבות עברית אמיתי. שלישית - אני מבקש באמת ובתמים לעשות הפרדה בין השקפתי הפוליטית, שהיא איננה עניין לפורום זה, לבין מטרת ההודעה הראשית. אתנצל גם בפני חבריי וידידיי לדרכי, על שאינני מרבה להשתתף בדיונים פוליטיים - אף לא מאלה, שקרובים לליבי. פוליטיקה ואני הם שני עולמות נפרדים לחלוטין (תתפלא!). עם זאת אתה צודק בחלק מדבריך. אני מתקומם חנוכח המצב הבטחוני הקיים במדינת ישראל, החוגגת מחר 40 שנה לשחרור ירושלים לאחר הניסים הגדולים, שאירעו בימי מלחמת ששת הימים. יתכן, ששנינו אנשים שונים, ואין צורך לחפש את המפריד. יקל עלינו למצוא בכל אחד תכונה אחת או מספר תכונות, שאינן לרוחנו. לא מסכים?! התעלם מזה! אני בטוח, שכוונתך טובה, והאמן לי, שכך גם אני. יש לנו עם נפלא וארץ נפלאה. למה לקלקל אותם עם ויכוחים פוליטיים? בוא נתמקד במשותף לנו ואני מבטיח, שאכבד כל אדם באשר ללא קשר לאמונתו (כי גם במשפחתי יש מגוון דעות רחב אבל אנחנו משפחה אחת), כפי שעשיתי כן מעודי ועד היום הזה. דע לך, שעד היום אני מיצר על כך, שיש בקרבנו אנשים בעלי דעות שונות (וזה לגיטימי ומובן), שמערבבים מין בשאינו מינו. דעותיי האישיות הן דעות פרטיות ומותר לכל אחד לחשוב אחרת. רק חלילה, שלא נגיע לידי שנאת חינם בשל כך. אני מקווה, שמעת ואילך תרגיש בנוח גם לפנות אליי באופן אישי סדוא"ל, המצוין בהודעה הראשונה.