../images/Emo210.gifעונה :] ,
את מכינה ש.ב בדרך-כלל ? בערך, בדר"כ משלימה בכיתה. כמה שעות ביום את מקדישה לש.ב. ? תלוי כמה יש. איזה מקצוע את הכי אוהבת ? היסטוריה ולשון :] איזה את הכי שונאת ? מ-ת-מ-ט-י-ק-ה . איזה מורה את הכי שונאת ? דויד. ^^ איזה את הכי אוהבת ? כוכבה המחנכת שלי 3> את מסתדרת עם המנהל\ת שלך? מי מכיר אותה בכלל? D: הוא \ היא טוב\ה לדעך ? לא :| את מבריזה לפעמים משיעורים ? חחח כמעט כל יום :] אם כן כמה פעמים בחודש בערך ? פוי מלא, 20 אולי . אוהבת ללכת לבצפר ? לא. אם כן , למה ? --- שיקרת פעם למורה ? ברור. שלחו לך פעם מכתב הביתה ? כן. השעו אותך פעם ? לא. אם כן , על מה ? --- את מתחצפת למורות\מורים ? אה הא. את כותבת בעט או בעיפרון ? עט. ספירלה או מחברת רגילה ? ספירלה. יש לכן תאים בבצפר ? לא. את משתמשת בהם ? --- יש בנות בפורום שהן מהבצפר שלך ? כן. אם כן , מי הן ? חן ונופר :] אוהבת שביתות ? ברוווור :] את מאחרת לפעמים לבצפר ? כל יום- קבוע D: - נכון חן? נכון נופר? D: אם כן , כמה פעמים בשבוע בערך ? כל יום. ולמה ? או שאני לא קמה בבוקר, או שאני חן ונופר הולכות לעט D: מה הציון הכי נמוך שהיה לך פעם ? 0 הציון הכי גבוהה? 100