כלבים וקינוחים ב-
אנשים

הוא דרוזי../images/Emo6.gif לא רוצההה ../images/Emo6.gif

מג'נון, מג'נון, מג'נון יאללה DD= .

../images/Emo20.gifהיי שריףףףףף ?!?!

אניי שרר לך מתוקה שר ושולח נשייקה אני חיי למענ כי בשבילי את המלכה
חחחחחחחחח כפרה עליו !!!!! הילד הדרוזי : ]

חן XD

New member
../images/Emo221.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח D:

ננופרר קוללולולולו יאללה לענטזזז D: עד שריף הילד הדרוזי :]

../images/Emo20.gifנכוון ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחח

שרייף בעלי
חחח סתםם לא שכחתי את איילוש שליי
חחחח חן ? אליוושלנופי
כמוו נופישלילך

../images/Emo210.gif יש לי שנה הבאה ואני מפחדדת אששש+נעמה?

ה צ י ל ו ! נעמה? איזה כיתה את?

../images/Emo210.gifשאלון בצפפפר :]

את מכינה ש.ב בדרך-כלל ? כמה שעות ביום את מקדישה לש.ב. ? איזה מקצוע את הכי אוהבת ? איזה את הכי שונאת ? איזה מורה את הכי שונאת ? איזה את הכי אוהבת ? את מסתדרת עם המנהל\ת שלך? הוא \ היא טוב\ה לדעך ? את מבריזה לפעמים משיעורים ? אם כן כמה פעמים בחודש בערך ? אוהבת ללכת לבצפר ? אם כן , למה ? שיקרת פעם למורה ? שלחו לך פעם מכתב הביתה ? השעו אותך פעם ? אם כן , על מה ? את מתחצפת למורות\מורים ? את כותבת בעט או בעיפרון ? ספירלה או מחברת רגילה ? יש לכן תאים בבצפר ? את משתמשת בהם ? יש בנות בפורום שהן מהבצפר שלך ? אם כן , מי הן ? אוהבת שביתות ? את מאחרת לפעמים לבצפר ? אם כן , כמה פעמים בשבוע בערך ? ולמה ? מה הציון הכי נמוך שהיה לך פעם ? הציון הכי גבוהה?

../images/Emo210.gifעונה :] ,

את מכינה ש.ב בדרך-כלל ? בערך, בדר"כ משלימה בכיתה. כמה שעות ביום את מקדישה לש.ב. ? תלוי כמה יש. איזה מקצוע את הכי אוהבת ? היסטוריה ולשון :] איזה את הכי שונאת ? מ-ת-מ-ט-י-ק-ה . איזה מורה את הכי שונאת ? דויד. ^^ איזה את הכי אוהבת ? כוכבה המחנכת שלי 3> את מסתדרת עם המנהל\ת שלך? מי מכיר אותה בכלל? D: הוא \ היא טוב\ה לדעך ? לא :| את מבריזה לפעמים משיעורים ? חחח כמעט כל יום :] אם כן כמה פעמים בחודש בערך ? פוי מלא, 20 אולי . אוהבת ללכת לבצפר ? לא. אם כן , למה ? --- שיקרת פעם למורה ? ברור. שלחו לך פעם מכתב הביתה ? כן. השעו אותך פעם ? לא. אם כן , על מה ? --- את מתחצפת למורות\מורים ? אה הא. את כותבת בעט או בעיפרון ? עט. ספירלה או מחברת רגילה ? ספירלה. יש לכן תאים בבצפר ? לא. את משתמשת בהם ? --- יש בנות בפורום שהן מהבצפר שלך ? כן. אם כן , מי הן ? חן ונופר :] אוהבת שביתות ? ברוווור :] את מאחרת לפעמים לבצפר ? כל יום- קבוע D: - נכון חן? נכון נופר? D: אם כן , כמה פעמים בשבוע בערך ? כל יום. ולמה ? או שאני לא קמה בבוקר, או שאני חן ונופר הולכות לעט D: מה הציון הכי נמוך שהיה לך פעם ? 0 הציון הכי גבוהה? 100

../images/Emo20.gifאמאלהההההההההההההההההההההההה

אניי לא קראתיי לפניי שעשייתי את שלי בה', חחחחח תיראי אותן מיליים שיאווו
חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח אמרתי ניראה מה דילב כתבה : ] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמאאא

למעלה