../images/Emo211.gifעונה../images/Emo13.gif
את מכינה ש.ב בדרך-כלל ? כשיש כמה שעות ביום את מקדישה לש.ב. ? תלויה הכמות איזה מקצוע את הכי אוהבת ?ספורט איזה את הכי שונאת ?המ....בעיקרון הרבה מספרים עושים לי כאב ראש :S אבל גם אנגלית איזה מורה את הכי שונאת ?הוו....המורה לאומנותת איזה את הכי אוהבת ?המחנכת והמחנכת של הכיתה השנייה את מסתדרת עם המנהל\ת שלך? כה למה לא .. הוא \ היא טוב\ה לדעך ?בסדר נחמדה:] לפחות אין לה נאומים של שנה כמו הקודמת D: את מבריזה לפעמים משיעורים ?
אם כן כמה פעמים בחודש בערך ?-- אוהבת ללכת לבצפר ?בזמן האחרון? הכי לא! אם כן , למה ? שיקרת פעם למורה ?לא זוכרת .. שלחו לך פעם מכתב הביתה ?לא, אני תלמידה מצטיינת P= קיבלתי תעודת הצטטיינות כפרעליי השעו אותך פעם ?
אם כן , על מה ?--- את מתחצפת למורות\מורים ?כשהם מעצבנים
את כותבת בעט או בעיפרון ?עיפרון ...יש לי טעויות לפעמים ואני שונאת טיפקס [גם תלהקה P=] ספירלה או מחברת רגילה ?סיפרלה יש לכן תאים בבצפר ?כן [לוקרים] את משתמשת בהם ?שנה שעברה,השנה השאירו לנו תמגירות של ב' XD יש בנות בפורום שהן מהבצפר שלך ? לא .. הייתה אם כן , מי הן ? איזה אחת שכתבה הודעה פעם בר שני חח אוהבת שביתות ?לא היו לנו בכלל =[ את מאחרת לפעמים לבצפר ? כשאני מלווה את אחי לגן.. אם כן , כמה פעמים בשבוע בערך ? לא סופרת ולמה ?יוצאים מאוחר מהבית מה הציון הכי נמוך שהיה לך פעם ?60 ו.. נדמה לי אפילו 50 ו.. הציון הכי גבוהה?100