כלבים וקינוחים ב-
אנשים

../images/Emo20.gif

אם כן כמה פעמים בחודש בערך ? פוי מלא, 20 אולי . את מאחרת לפעמים לבצפר ? כל יום- קבוע D: - נכון חן? נכון נופר? D: אם כן , כמה פעמים בשבוע בערך ? כל יום. ולמה ? או שאני לא קמה בבוקר, או שאני חן ונופר הולכות לעט D:

../images/Emo108.gifעונהההה:]

יאא דילב שלחת את זה בידיוק ב-21:21 חח מגניבבב.. את מכינה ש.ב בדרך-כלל ? כן.. כמה שעות ביום את מקדישה לש.ב. ?שעה.. איזה מקצוע את הכי אוהבת ?לא אוהבת שום דבררר איזה את הכי שונאת ?חשבון ואנגלית.. איזה מורה את הכי שונאת ?את המורה שלי למדעיםם.. איזה את הכי אוהבת ?את המחנכת שלייי את מסתדרת עם המנהל\ת שלך?כן.. הוא \ היא טוב\ה לדעך ?כן... את מבריזה לפעמים משיעורים ?חח לאא.. אם כן כמה פעמים בחודש בערך ? אוהבת ללכת לבצפר ?כן... אם כן , למה ?בגלל משו שאתן לא צריכות לדעת חח
בגלל מישהוו חחח.. שיקרת פעם למורה ?כןןן מלא פעמים. שלחו לך פעם מכתב הביתה ?לא.. השעו אותך פעם ?לא אם כן , על מה ? את מתחצפת למורות\מורים ?תלוי איזה מורים.. את כותבת בעט או בעיפרון ?תלוי איזה מקצוע.. ספירלה או מחברת רגילה ?ספירלה יש לכן תאים בבצפר ?כן את משתמשת בהם ?לא יש בנות בפורום שהן מהבצפר שלך ?כן... אם כן , מי הן ? ספיר אלמוריש....היא בכיתה שליי אוהבת שביתות ?כןן.. את מאחרת לפעמים לבצפר ?כן לפעמיםם.. אם כן , כמה פעמים בשבוע בערך ?פעם אחת.. ולמה ?לפעמים אני מאחרת לאוטובוס.. מה הציון הכי נמוך שהיה לך פעם ?40 ומשו... הציון הכי גבוהה?100

../images/Emo211.gifעונה../images/Emo13.gif

את מכינה ש.ב בדרך-כלל ? כשיש כמה שעות ביום את מקדישה לש.ב. ? תלויה הכמות איזה מקצוע את הכי אוהבת ?ספורט איזה את הכי שונאת ?המ....בעיקרון הרבה מספרים עושים לי כאב ראש :S אבל גם אנגלית איזה מורה את הכי שונאת ?הוו....המורה לאומנותת איזה את הכי אוהבת ?המחנכת והמחנכת של הכיתה השנייה את מסתדרת עם המנהל\ת שלך? כה למה לא .. הוא \ היא טוב\ה לדעך ?בסדר נחמדה:] לפחות אין לה נאומים של שנה כמו הקודמת D: את מבריזה לפעמים משיעורים ?
אם כן כמה פעמים בחודש בערך ?-- אוהבת ללכת לבצפר ?בזמן האחרון? הכי לא! אם כן , למה ? שיקרת פעם למורה ?לא זוכרת .. שלחו לך פעם מכתב הביתה ?לא, אני תלמידה מצטיינת P= קיבלתי תעודת הצטטיינות כפרעליי השעו אותך פעם ?
אם כן , על מה ?--- את מתחצפת למורות\מורים ?כשהם מעצבנים
את כותבת בעט או בעיפרון ?עיפרון ...יש לי טעויות לפעמים ואני שונאת טיפקס [גם תלהקה P=] ספירלה או מחברת רגילה ?סיפרלה יש לכן תאים בבצפר ?כן [לוקרים] את משתמשת בהם ?שנה שעברה,השנה השאירו לנו תמגירות של ב' XD יש בנות בפורום שהן מהבצפר שלך ? לא .. הייתה אם כן , מי הן ? איזה אחת שכתבה הודעה פעם בר שני חח אוהבת שביתות ?לא היו לנו בכלל =[ את מאחרת לפעמים לבצפר ? כשאני מלווה את אחי לגן.. אם כן , כמה פעמים בשבוע בערך ? לא סופרת ולמה ?יוצאים מאוחר מהבית מה הציון הכי נמוך שהיה לך פעם ?60 ו.. נדמה לי אפילו 50 ו.. הציון הכי גבוהה?100

אניאניD:

את מכינה ש.ב בדרך-כלל ? כשיש כוח. כמה שעות ביום את מקדישה לש.ב. ? תלוי כמה יש,בד"כ שעה + איזה מקצוע את הכי אוהבת ? חח. איזה את הכי שונאת ? תאטרון בלאט S: איזה מורה את הכי שונאת ? תקווה |: איזה את הכי אוהבת ? אורית [: את מסתדרת עם המנהל\ת שלך? מככככככככה \= הוא \ היא טוב\ה לדעך ? איכ. את מבריזה לפעמים משיעורים ? רק מספורט,כי המורה בשמירת הריון והיא כבר לא באה ושיעורי ספורט אצלי זה תמיד בשעה האחרונה ובמילא אף אחת לא נשארת עם המחליפה,אז הולכים [: *חפרתי* אם כן כמה פעמים בחודש בערך ? 4 . [: אוהבת ללכת לבצפר ? הכי כיף בעולם :] אם כן , למה ? לא בגלל הלימודים S: בגלל שזה כיף להיות עם כולם
וללכת עם נטע ברחבי ביצפר ולקשקש על הקירות XD ולהציק לאסתר הפתוחה [: שיקרת פעם למורה ? אהאה שלחו לך פעם מכתב הביתה ? כן השעו אותך פעם ? כמעט. אם כן , על מה ? בגלל לבוש.. את מתחצפת למורות\מורים ? רק לאסתר,תקווה ויהודית . איזה שמות XD את כותבת בעט או בעיפרון ? עיפרון שפיצי.. ספירלה או מחברת רגילה ? שפירלה. יש לכן תאים בבצפר ? כן את משתמשת בהם ? לא יש בנות בפורום שהן מהבצפר שלך ? לא אם כן , מי הן ? - אוהבת שביתות ? חע.מי לא? את מאחרת לפעמים לבצפר ? לא ממש אם כן , כמה פעמים בשבוע בערך ? פעם,פעמיים וגם זה בלחץ. ולמה ? רק כי לפעמים אני קמה ב-20 לשמונה >< מה הציון הכי נמוך שהיה לך פעם ? 0 הציון הכי גבוהה? 110

../images/Emo141.gifעונה=]]]

את מכינה ש.ב בדרך-כלל ? כעעעע כמה שעות ביום את מקדישה לש.ב. ?מקסימום שעתיםם חעחעח תלוי איזה מקצוע את הכי אוהבת ?שום מקצוע חחחחחחח איזה את הכי שונאת ?אנגלית איזה מורה את הכי שונאת ?להיסטוריה=\\\ איזה את הכי אוהבת ?אף אחת=\ את מסתדרת עם המנהל\ת שלך?אפשר להגידדד הוא \ היא טוב\ה לדעך ?בסדר....... את מבריזה לפעמים משיעורים ?כה אם כן כמה פעמים בחודש בערך ?פעמים 3 לא הרבבה חעחעח אוהבת ללכת לבצפר ?לעעעעעעע אם כן , למה ?=== שיקרת פעם למורה ?ברור חחחחחחחחחח שלחו לך פעם מכתב הביתה ?כה השעו אותך פעם ?לא אם כן , על מה ?======= את מתחצפת למורות\מורים ?לפעמים את כותבת בעט או בעיפרון ?שתיהם ספירלה או מחברת רגילה ?שתיהם יש לכן תאים בבצפר ?כה את משתמשת בהם ?בארון של הכיתה כןןן יש בנות בפורום שהן מהבצפר שלך ?לאאאא אם כן , מי הן ? ==== אוהבת שביתות ?ברורררררר את מאחרת לפעמים לבצפר ?לא כי הוא רחוק לי אז עם אחרתי אני לא הולכת חעעח אם כן , כמה פעמים בשבוע בערך ?======= ולמה ?==== מה הציון הכי נמוך שהיה לך פעם ?מאיפה ליי חעחחע הציון הכי גבוהה?100 ומשוווו

|@שמעתי שאלות ביצפר ישר אני מתה לענות ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח!
את מכינה ש.ב בדרך-כלל ? רק מתמטיקה כמה שעות ביום את מקדישה לש.ב. ?10 דק' איזה מקצוע את הכי אוהבת ?לא אוהבת איזה את הכי שונאת ?מתמטיקה איזה מורה את הכי שונאת ?דויד הבן של הזונה איזה את הכי אוהבת ?חחח חינוך=שיעור חופשי את מסתדרת עם המנהל\ת שלך?חח ממש אבל משמ לא הוא \ היא טוב\ה לדעך ?בת זונה את מבריזה לפעמים משיעורים ?חח לפעמים ?! אני דילב וחן D: אם כן כמה פעמים בחודש בערך ?20 30 אוהבת ללכת לבצפר ?לא אם כן , למה ?לאא שיקרת פעם למורה ?חחחח אואואו שלחו לך פעם מכתב הביתה ?חחח מכתב !?
:-S השעו אותך פעם ?חחח פעעם ? חחח אואוו כמה אם כן , על מה ?מכות, קללות, ריבים עם מורים את מתחצפת למורות\מורים ?המון את כותבת בעט או בעיפרון ?חחח עט, ספירלה או מחברת רגילה ?חח רגילות ,,,,חלק ספרילה יש לכן תאים בבצפר ?חח לא מה אני ביצפר של מוקבלים?
את משתמשת בהם ?חחחח אין לי יש בנות בפורום שהן מהבצפר שלך ?ככן אם כן , מי הן ? דילב חן אוהבת שביתות ?מאוודשו את מאחרת לפעמים לבצפר ?כל יום כהרגלו :) אם כן , כמה פעמים בשבוע בערך ?כל יום ויום ולמה ?נחמצד לי :] חחח כי דילב וחן הולכות לאט
מה הציון הכי נמוך שהיה לך פעם ?חחחח 6 ?
הציון הכי גבוהה?100

../images/Emo109.gif עונה ;]

את מכינה ש.ב בדרך-כלל ? מתי שבא לי כמה שעות ביום את מקדישה לש.ב. ? לא מקדישה איזה מקצוע את הכי אוהבת ? מדעים איזה את הכי שונאת ? אנגלית חשבון איזה מורה את הכי שונאת ? כולם איזה את הכי אוהבת ?אפחת את מסתדרת עם המנהל\ת שלך? כן הוא סבבה הוא \ היא טוב\ה לדעך ? כן את מבריזה לפעמים משיעורים ? כן אם כן כמה פעמים בחודש בערך ? לא סופרת אוהבת ללכת לבצפר ? לאאאאאא אם כן , למה ? שיקרת פעם למורה ? כן שלחו לך פעם מכתב הביתה ? אמרו שישלחו אבל לא הגיע מתחילת שנה השעו אותך פעם ? לא אם כן , על מה ? את מתחצפת למורות\מורים ? כן את כותבת בעט או בעיפרון ? עט עיפרון ספירלה או מחברת רגילה ? לא משנה יש לכן תאים בבצפר ? לא את משתמשת בהם ? יש בנות בפורום שהן מהבצפר שלך ? לא אם כן , מי הן ? אוהבת שביתות ? כן בטח את מאחרת לפעמים לבצפר ? כן אם כן , כמה פעמים בשבוע בערך ? השבוע הזה הרבה ולמה ? האוטובוסים מה הציון הכי נמוך שהיה לך פעם ? לא זוכרת נראה לי 46 הציון הכי גבוהה? 100

למעלה