כלבים וקינוחים ב-
אנשים

../images/Emo175.gifעונננה ,, P=

את מכינה ש.ב בדרך-כלל ? בד"כ כן ,, אבל בזמן האחרון - לא .
כמה שעות ביום את מקדישה לש.ב. ? אמממ אני יודעת .. ? ,, P= איזה מקצוע את הכי אוהבת ? ערבית , מתמטיקה טיפה .. , P; איזה את הכי שונאת ? היסטוריה , אזרחות ואנגלית טיפה . D; איזה מורה את הכי שונאת ? המחנכת שששלי !!! |||: איזה את הכי אוהבת ? המורה לערבית חיחי את מסתדרת עם המנהל\ת שלך? המנהלת של כיתות ז' - ט' היא לא מכירה אותי כ"כ
והמנהלת של כל הביצפר - מי מכיר אותה בכלל ? , אני בקושי יודעת איך היא נראת \: הוא \ היא טוב\ה לדעך ? המנהלת של ז' - ט' גועעעל נפש ||: בעעע , ושל הביצפר למרות שאני לא מכירה אותה - בעעעעעעע . |||: את מבריזה לפעמים משיעורים ? אממ לא כ"כ .
אם כן כמה פעמים בחודש בערך ? חוחוחוחו . P; אוהבת ללכת לבצפר ? בערך .
אם כן , למה ? בגלל ההפסקות . D; שיקרת פעם למורה ? חוחוחו כןן המוווון . D= שלחו לך פעם מכתב הביתה אממ לא נראלי .
השעו אותך פעם ?לא !!! חע ,, D= אם כן , על מה ? נממממ נראלי כי הרבצתי למורה ,,, לא זוכרת . :][: את מתחצפת למורות\מורים ? כן , לפעמים . את כותבת בעט או בעיפרון ? גם וגם . P= ספירלה או מחברת רגילה ? ספירלה יש לכן תאים בבצפר ? מזתומרת ?
כאילו האלה ששמים בהם ספרים וזה ? , לא זוכרת איך קוראים להם חיחי , אם זה אלה - אז כל הביצפר מלא בהםםם !!! את משתמשת בהם ? לא . P; יש בנות בפורום שהן מהבצפר שלך ? לא חיחי . אם כן , מי הן ? אמממ כולם . [: אוהבת שביתות ? ככככככככן !!! :][: את מאחרת לפעמים לבצפר ? אואוא כל יוווום ,, היום איחרתי בשעה ,
ואתמול בערך בחצי שיעור חוחוחו ,,, P= אבל בד"כ אני מגיעה בדיוק בצילצול ,, כמה שניות אחרי חוחו או אחרחי שתי דק' שהמורה נכנסת .
אם כן , כמה פעמים בשבוע בערך ? כל יווום . D= ולמה ? כי אני קמה מאוחר ,, [: והביצפר שלי שתי שניות מהבית אז זה פ'סדר ... [: מה הציון הכי נמוך שהיה לך פעם ? ביסודדדדי היה 20 - 40 וזה וחוחוחו . [; הציון הכי גבוהה? 110 . P=

../images/Emo204.gif עוננה..

את מכינה ש.ב בדרך-כלל ? לא D; כמה שעות ביום את מקדישה לש.ב. ? איזה מקצוע את הכי אוהבת ? אף אחד איזה את הכי שונאת ? אנגלית איזה מורה את הכי שונאת ? אממ.. חמי - מורה לתנ"ך איזה את הכי אוהבת ? אורה - מורה לספרות את מסתדרת עם המנהל\ת שלך? אממ.. בערך הוא \ היא טוב\ה לדעך ? את מבריזה לפעמים משיעורים ? כן אם כן כמה פעמים בחודש בערך ? לא יודעת אוהבת ללכת לבצפר ? לא אם כן , למה ? שיקרת פעם למורה ? חחח כן שלחו לך פעם מכתב הביתה ? אממ נראה לי השעו אותך פעם ? פעעעעםם אם כן , על מה ? זה היה מזמן לא זוכרת את מתחצפת למורות\מורים ? לפעמים את כותבת בעט או בעיפרון ? גם וגם ספירלה או מחברת רגילה ? גם וגם יש לכן תאים בבצפר ? כן את משתמשת בהם ? לא יש בנות בפורום שהן מהבצפר שלך ? לא אם כן , מי הן ? אוהבת שביתות ? כן את מאחרת לפעמים לבצפר ? כן אם כן , כמה פעמים בשבוע בערך ? ל'דעת ולמה ? מה הציון הכי נמוך שהיה לך פעם ? נכשל הציון הכי גבוהה? 100 ומעלה

lililulu

New member
אהם עונה

את מכינה ש.ב בדרך-כלל ? ממש אבל ממש, לא :) כמה שעות ביום את מקדישה לש.ב. ? 0 איזה מקצוע את הכי אוהבת ? ספורט נראה לי חחח איזה את הכי שונאת ? לשון איזה מורה את הכי שונאת ? ללשוןD: איזה את הכי אוהבת ? למדעים את מסתדרת עם המנהל\ת שלך? ככה...הוא גם המורה שלי להיסטוריה והוא לא ממש אוהב אותי אז...חחח הוא \ היא טוב\ה לדעך ? בתור מורה הוא די גרוע בתור מנהל הוא בסדר את מבריזה לפעמים משיעורים ? כן אם כן כמה פעמים בחודש בערך ? כמה שבא לי...חחח אוהבת ללכת לבצפר ? ככה... אם כן , למה ? אם כן בגלל החברים...לא בגלל הלימודים שיקרת פעם למורה ? כן שלחו לך פעם מכתב הביתה ? כן השעו אותך פעם ? הביתה לא לשעתיים נוספות כן אם כן , על מה ? על שאני מבריזה ועפה משיעורים את מתחצפת למורות\מורים ? לפעמים את כותבת בעט או בעיפרון ? עיפרון ספירלה או מחברת רגילה ? ספירלה יש לכן תאים בבצפר ? לא לכולם...למי שמשלם בשביל זה את משתמשת בהם ? לא מי ישלם על לוקר דפוק?! חחח יש בנות בפורום שהן מהבצפר שלך ? לאD: אם כן , מי הן ? --- אוהבת שביתות ? כןןן:][: את מאחרת לפעמים לבצפר ? כן אם כן , כמה פעמים בשבוע בערך ? מעט...פעם בשבוע אם בכלל ולמה ? כי אני לא קמה בזמןD; מה הציון הכי נמוך שהיה לך פעם ? נראלי 34 חחח הציון הכי גבוהה? 100

עווווווווווווווונה # :) ! ~

את מכינה ש.ב בדרך-כלל ? לא ..... \: כמה שעות ביום את מקדישה לש.ב. ? אפילו לא שניה, מעתיקה בכיתה חח . @ איזה מקצוע את הכי אוהבת ? חינוך חחח [= רק מדברים , & איזה את הכי שונאת ? ספוווווווורט \ ;;; % איזה מורה את הכי שונאת ? שריייייייייייייית \= איזה את הכי אוהבת ? נירית D;; @ את מסתדרת עם המנהל\ת שלך? כה . :) הוא \ היא טוב\ה לדעך ? אהאאאאה [: את מבריזה לפעמים משיעורים ? כשבאאאאליייייי * :) אם כן כמה פעמים בחודש בערך ? 5-6 .. ~ אוהבת ללכת לבצפר ? כן . אם כן , למה ? רק בגלל החב'רה D = ! & שיקרת פעם למורה ? כן :) שלחו לך פעם מכתב הביתה ? חחחח . אולי איזה 100 פעם D ;;;;;;;; # השעו אותך פעם ? כן אם כן , על מה ? בגלל שרבתי עם איזה יללדה \ = , קיצ'ר מסובך. זה היה השנה DD ; # את מתחצפת למורות\מורים ? כן את כותבת בעט או בעיפרון ? עט-עיפרווווווווון ( = * ספירלה או מחברת רגילה ? ספירה [ !!!1 ] # יש לכן תאים בבצפר ? כה .. את משתמשת בהם ? לא \: יש בנות בפורום שהן מהבצפר שלך ? כה ..... @ אם כן - מי הן ? רותם .. חח |||||||: אוהבת שביתות ? כה ..... את מאחרת לפעמים לבצפר ? כל יום D ; , אבל לא בהרבה..מקסימום 5 דקות D = אם כן , כמה פעמים בשבוע בערך ? ^^^^^^^^^^^^ ולמה ? בגלל ששירן ואורנית הולכות לאאאאאאאאאאאאאאאט \= ~ DDDD = מה הציון הכי נמוך שהיה לך פעם ? 0 = ! \: הציון הכי גבוהה ? 100 [ ;;;;;;;;;;;;;; #

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifשנייה אעתיק מהרשמי D;

את מכינה ש.ב בדרך-כלל ? לא כמה שעות ביום את מקדישה לש.ב. ? איזה מקצוע את הכי אוהבת ?אנגלית איזה את הכי שונאת ?תנ"ך איזה מורה את הכי שונאת ? נמנמ.. קולט איזה את הכי אוהבת ?ויויאן את מסתדרת עם המנהל\ת שלך?כה הוא \ היא טוב\ה לדעך ?דבע את מבריזה לפעמים משיעורים ?כה אם כן כמה פעמים בחודש בערך ?6 בערך אוהבת ללכת לבצפר ?לא אם כן , למה ? שיקרת פעם למורה ?כה שלחו לך פעם מכתב הביתה ?כה השעו אותך פעם ?לא אם כן , על מה ? את מתחצפת למורות\מורים ?לפעמים את כותבת בעט או בעיפרון ?עט-עיפרון ספירלה או מחברת רגילה ?ספירלוש יש לכן תאים בבצפר ?כה את משתמשת בהם ?כה יש בנות בפורום שהן מהבצפר שלך ?לא אם כן , מי הן ? אוהבת שביתות ?כה את מאחרת לפעמים לבצפר ?כה אם כן , כמה פעמים בשבוע בערך ? ולמה ? מה הציון הכי נמוך שהיה לך פעם ?0 הציון הכי גבוהה? 101

למעלה