מיכלוש יוסף
New member
../images/Emo175.gifעונננה ,, P=
את מכינה ש.ב בדרך-כלל ? בד"כ כן ,, אבל בזמן האחרון - לא .
כמה שעות ביום את מקדישה לש.ב. ? אמממ אני יודעת .. ? ,, P= איזה מקצוע את הכי אוהבת ? ערבית , מתמטיקה טיפה .. , P; איזה את הכי שונאת ? היסטוריה , אזרחות ואנגלית טיפה . D; איזה מורה את הכי שונאת ? המחנכת שששלי !!!
: איזה את הכי אוהבת ? המורה לערבית חיחי את מסתדרת עם המנהל\ת שלך? המנהלת של כיתות ז' - ט' היא לא מכירה אותי כ"כ
והמנהלת של כל הביצפר - מי מכיר אותה בכלל ? , אני בקושי יודעת איך היא נראת \: הוא \ היא טוב\ה לדעך ? המנהלת של ז' - ט' גועעעל נפש ||: בעעע , ושל הביצפר למרות שאני לא מכירה אותה - בעעעעעעע .
: את מבריזה לפעמים משיעורים ? אממ לא כ"כ .
אם כן כמה פעמים בחודש בערך ? חוחוחוחו . P; אוהבת ללכת לבצפר ? בערך .
אם כן , למה ? בגלל ההפסקות . D; שיקרת פעם למורה ? חוחוחו כןן המוווון . D= שלחו לך פעם מכתב הביתה אממ לא נראלי .
השעו אותך פעם ?לא !!! חע ,, D= אם כן , על מה ? נממממ נראלי כי הרבצתי למורה ,,, לא זוכרת . :][: את מתחצפת למורות\מורים ? כן , לפעמים . את כותבת בעט או בעיפרון ? גם וגם . P= ספירלה או מחברת רגילה ? ספירלה יש לכן תאים בבצפר ? מזתומרת ?
כאילו האלה ששמים בהם ספרים וזה ? , לא זוכרת איך קוראים להם חיחי , אם זה אלה - אז כל הביצפר מלא בהםםם !!! את משתמשת בהם ? לא . P; יש בנות בפורום שהן מהבצפר שלך ? לא חיחי . אם כן , מי הן ? אמממ כולם . [: אוהבת שביתות ? ככככככככן !!! :][: את מאחרת לפעמים לבצפר ? אואוא כל יוווום ,, היום איחרתי בשעה ,
ואתמול בערך בחצי שיעור חוחוחו ,,, P= אבל בד"כ אני מגיעה בדיוק בצילצול ,, כמה שניות אחרי חוחו או אחרחי שתי דק' שהמורה נכנסת .
אם כן , כמה פעמים בשבוע בערך ? כל יווום . D= ולמה ? כי אני קמה מאוחר ,, [: והביצפר שלי שתי שניות מהבית אז זה פ'סדר ... [: מה הציון הכי נמוך שהיה לך פעם ? ביסודדדדי היה 20 - 40 וזה וחוחוחו . [; הציון הכי גבוהה? 110 . P=
את מכינה ש.ב בדרך-כלל ? בד"כ כן ,, אבל בזמן האחרון - לא .