איפה זה ? D:
M MaStuLa76 New member 29/5/07 #27 ../images/Emo203.gifחחחחחחחחחחחחחחח קולולולוללו!D; עכשיו תחסכי בה D;
M MaStuLa76 New member 29/5/07 #31 ../images/Emo203.gifממש אחלה . אני לא יכולה לשמוע שירים אני משתגעת.. מסכנים החירשים .
ר רווותמיי New member 29/5/07 #35 אז תקחי את האמפי ושימי באוזנייך אוזניות D: או אם אין אמפי אז דיסקמן DD; או שתפתחי 24,או MTV D:
L lililulu New member 29/5/07 #38 מה הקשר?... פשוט לקחתי את זה קצת קשה כי גם לי יש קווים אדומים...אבל כן אמרתי לך מזל טוב...אז שלא תחשבי שאני שונאת אותך או משהו...אמרת לי שאת מצטערת, סבבה...יעבור לי...יקח זמן אבל נקווה לטוב
מה הקשר?... פשוט לקחתי את זה קצת קשה כי גם לי יש קווים אדומים...אבל כן אמרתי לך מזל טוב...אז שלא תחשבי שאני שונאת אותך או משהו...אמרת לי שאת מצטערת, סבבה...יעבור לי...יקח זמן אבל נקווה לטוב
ר רווותמיי New member 29/5/07 #40 טוב. ובאמת שזה היה בלי כוונה. פשוט לפעמים אני לא שולטת על הפה שלי ><
M MaStuLa76 New member 29/5/07 #48 ../images/Emo203.gifרק לפעמים? D= דוחפת לשונות לאבירם ב2 לפנות בוקר! אני ראיתי הכל !
ר רווותמיי New member 29/5/07 #37 ההיי זנזונת ../images/Emo9.gif מקודם משה התחבר חחחחחח אחרי איזה חצי שנה שהוא לא נכנס לאייסי חחחחחחח אתה מתה איזה תמונה הוא שם DD; נעשה לך צילומי מסך אני אוהבת אותך הכי הרבה שיש
ההיי זנזונת ../images/Emo9.gif מקודם משה התחבר חחחחחח אחרי איזה חצי שנה שהוא לא נכנס לאייסי חחחחחחח אתה מתה איזה תמונה הוא שם DD; נעשה לך צילומי מסך אני אוהבת אותך הכי הרבה שיש
ב ביחוש החיים שלי New member 29/5/07 #55 חשבתי התבלבלת חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif במקום רעמה , לכתוב נעמה xP DD: לא מצחייייק [=
חשבתי התבלבלת חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif במקום רעמה , לכתוב נעמה xP DD: לא מצחייייק [=