ככה נוהגות כולן?

PINOKY1

New member
לא בגידה, אבל

לדעתי לא מחייב שהוא חטא לפני כן, אבל את יודעת שחטא נמצא גם בעצם המחשבה. מה שכן, כל הכבוד לו על הכנות, למרות שבמקרה הזה היא די פוגעת ועצם הצורך שלו בהיתנסויות אחרות לא קשורות בכלל בך! זה עיניין שלו עם עצמו וגם אם היית סופרוומן, זה לא היה מבטל את הצורך הזה שלו. ויש לציין שבעצם הקשר שלך איתו את מקלה עליו מאוד מבחינת הרגשת החוסר שלך, לא היה לו ואין לו מה להפסיד, יש לו אותך בכל מקרה גם אם זו ידידות טהורה והוא לא הרגיש אפילו לרגע את חסרונך. אבל בואי נחזור אלייך, לדעתי הכי נכון וטוב לעבור תקופה קשה של נתק וצינון ואז אולי אולי אולי תצליחי להיות ידידה שלו מבלי שהעיניינים הפרטיים שלו יגעו בך בכלל. בהצלחה בכל מה שתעשי.

ben 911

New member
צלליתה, בגידה בעיני היא שהאיש ניצל חולשה שלך

אני משוכנע לחלוטין שהוא לא אמר לך שהוא גבר של נשים רבות תיכף בפגישה הראשונה שלכם.. אני גם משוכנע שאילו אמר את זה בפגישה הראשונה שלכם...אז וגם כיום..לא היית שם.

PINOKY1

New member
גאה בך,

שסוף סוף שומעת את הדעה הזאת מ-פה של גבר! כל-כך נכון לדעתי ואני בטוחה שגם אותו רב שגל יסכים איתנו בסתר ליבו...

לא ככה נוהגות כולן

אבל התגובות לכל מיני מצבים בחיים נובעות מהאופי של כל אחד/ת.יש נשים שברגע שיגלו בגידה או רמזים לבגידה יחתכו מיד את הקשר גם אם הן מאוד אוהבות.ויש כאלה שיעדיפו להתעלם כל עוד הן משיגות מה שהן רוצות. אני חושבת שמה שאת רואה בקשר לאישה [ששוחחה בטלפון]היא גם רואה ויש לה רמזים לכך ויתכן שהיא מעדיפה להתעלם מהם. מצד שני....... גבר שאומר מראש במפורש אני לא גבר של אישה אחת.....זה כבר לשיקול האישה אם מתאים לה להיות במערכת יחסים כזאת .

אם יוציאו את זה, אז מה עוד ישאר?

שכולם יעברו על החוק? וחוץ מזה, אם לא בא לך, אז אל תסכימי.!

צלליתה

New member
אני מצפה

שהוא ימשיך להיות חבר טוב שלי, ויהיה כאן בשבילי אם אצטרך, ושיפנה אלי בכל בעיה שיש לו, וידע שאני תמיד אעזור בכל מה שיצטרך. אני מצפה שהחברות הזאת תשרוד לנצח, כי אם שרדנו את כל הבלגנים שהיו בחיים שלי, שלו ושלנו, ונשארנו חברים, יש לי סיבה לצפות שזה ימשך לעד. אני מצפה שביום הולדת מאה שלי הוא יגיע עם זר פרחים ענקי ובקבוק יין ויחבק אותי חזק חזק ואני אכין ארוחת ערב ונשב ביחד על המרפסת ונשמע מוסיקה ונצחק המון ואני ארגיש שטוב שיש חברים. יש מקרים שגבר ואישה יכולים להיות חברים. באמת. לי זה קרה.

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifאת ממש חמודה צלליתה. רק זכרי שבגיל מאה

בגיל מאה יהיה לו קצת קשה להחזיק גם זר פרחים ענק, גם בקבוק יין וגם את ההליכון(לא עלינו).... את באמת נוגעת בליבי עם הנאיביות הזאת צלליתה..., אהבתי.:)

דנטל

New member
חס וחלילה! אני חיה על יזיזות

הוא צריך להבהיר להן שהקשר הוא יזיזותי. אם הוא לא מבהיר - הוא חולירע. אם הוא מבהיר - סליחה, אבל עם כל הכבוד, בעייתן שהן חושבות שהוא הנסיך על הסוס.

יו איזה נושא זה יצא

ואני חושבת שעדיף אמת ומראש שיגיד שהוא לא מצפה לקשר מחייב זה יקל על כל מערכת הקשרים הנבנת , שאין ציפיות לא נפגעים ואני אכן מאמינה בידידות/חברות בין גבר לאשה ושהמשיכה המינית היא לא חלק מהקשר אפשר להשאר חברים שנים , ידודות הנפש , היו לי מלא ידידי נפש עשרות שנים עד שאני התנתקתי בגלל הטיפול באמא והם עבסוקים בילדים אבל אם אתקשר הקשר יתחדש מיידית למרות שהיום הם נשואים באושר , והנשים מקבלות אותי כי הן יודעיות שזה קשר חברי לא מיני בכלל ואני כמו החבר שעבד איתם ולא יותר מזה .

צלליתה תגובתי לפוסט שלך

או שלום ומלחמה או שניהם יחד מתחת לשמיכה מחר.. שלום.. אשליה.. נותרה תקווה אחת יחידה מהמלחמה הבאה לצאת שפויה בקתה אחת מקש טובה מאלף ארמונות של חול חיוך תמידי שליו טוב מאלף הבעות של זעם חלומות על ארמונות או הרמונות אפשר לחלום אלף את כולם תישא הרוח תפזר את השלכת ותותיר קרקע חשופה נקייה חלומות בונים מבטון

אני דווקא בעד יזיזות..

כשהיא באה ללא רגשות ואני מדגישה "ללא רגשות" לדעתי כשיש יזיז שמספק בעיקר צורך פיזי להרגעת ההורמונים ולחום גוף . כשאשה מסופקת ע"י יזיז כזה היא שוקלת בכובד ראש כל רומן שמזדמן לה ולא . מונעת (מהמילה מנוע) מהצורך הפיזי להכנס לרומנים שמראש ברור שהיא תיפגע מהם.

odo13z

New member
ציפור....../images/Emo66.gif

רק שאלה קטנה......שלא הבנתי... זה המנוע......או המניע.....???.......(:)

odo13z

New member
צלליתה........(:)

בסוף......כתבת את העיקר.... יש גם נשים....הנוהגות כך........(:) אנחנו...."ילדים גדולים"...... אף אחד....לא כופה עליינו......מלבד עצמנו.... מה שלא ערב לחיכך......אל תביאי אל פיך....... הבחירה....בסופו של דבר.....היא שלך............((((:) שתהיה לך....בחירה נכונה....

למעלה