ככה נוהגות כולן?

צלליתה

New member
ככה נוהגות כולן?

אחרי שהתגרשתי פגשתי גבר והוא חיזר אחרי, והוא ממש ידע לחזר, ואני פתאום בלי שהתכוונתי מצאתי את עצמי מאוהבת מאוד. היינו ביחד כמה שנים וחלק גדול מאוד מהזמן היה לי טוב איתו. אלא שקרו המון דברים, שרובם לא היו בשליטת אף אחד מאיתנו, ובילינו הרבה זמן גם לא ביחד. אבל המעט שהיינו ביחד היה טוב. ואחרי הרבה בלגנים ומהומות הוא פרץ במה שנראה לי בזמנו כמשבר אמצע החיים, היום אני כבר לא יודעת מה זה, והחליט שמה שמענין אותו בחיים זה לדעת כמה שיותר נשים. ועם כל האהבה ועם כל הכיף הסידור הזה לא ממש היה לרוחי, ואני סרבתי להצטרף לסבב נשותיו. ומה שנשאר בינינו היה ידידות עמוקה, המון אהבה, כיף לבלות ביחד והרבה תחומי ענין משותפים. אז אנחנו נפגשים. לעיתים. יוצאים לשתות. הולכים לסרט. שומעים מוסיקה. הוא רוצה לספר לי על הנשים שלו, אני לא רוצה לשמוע. פה ושם מתחלק משהו . כמו במוצש, עשר בלילה, הוא יושב כאן, אבטיח, בירות, מוסיקה, ופתאום מצלצל ניידו. הגברת מהצד השני מדברת כל כך חזק שלמרות שאני בצד השני של החדר, שומעת אותה בברור. והיא מתחילה בלקשקש והוא די נובח עליה "אני עסוק" והשיחה נגמרת. הבוקר חשבתי עליה, מן הסתם זו הגברת שבילתה איתו את ליל שישי, ומן הסתם היה לה כיף (האיש יודע לתת לגברת גוד טיים) ומן הסתם האדמה רעדה (גם בתחום ההוא האיש משקיע) והיא בטח חשבה שסוף סוף פגשה גבר כלבבה, ובטח ישבה כל השבת וחיכתה שהוא יתקשר, ובטח תירצה כל מיני תרוצים שמסבירים למה הוא לא התקשר, ולבסוף נשבר לה, והיא נזכרה שאנחנו ב 2007 ואין שום סיבה שבעולם שהיא תחכה ליד הטלפון לשיחה מגבר והחליטה להתקשר. והוא נבח. אז במקרה הוא היה איתי ואכל אבטיח עם גבינה בולגרית אבל באותה מידה הוא היה יכול להיות במיטה עם אחת מההרמון. אני מנחשת שהגברת מיום שישי לא ידעה שהיא חלק מהרמון, אבל כשיפגשו שוב, ואני שמעתי אותה בשיחה הזאת, הם יפגשו שוב, היא תלמד על ההרמון, ומן הסתם היא תשאר בהרמון ככל שהוא יסכים להחזיק אותה. ואם אף אחת מאיתנו לא היתה מסכימה שיתנהגו אליה ככה הם לא היו מתנהגים, כי לא היינו מסכימות. אז בואו אחיותי בואו נתארגן ונוציא את מושג היזיזות אל מחוץ לחוק. כן, כן, אני יודעת שיש גם נשים שמתנהגות ככה. אני סתם כתבתי על מה שמציק לי.

גאיה ק

New member
לא

לא כולן נוהגות כך וגם את לא אמורה להשאר שם אם זה לא לרוחך.

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifמה זה בדיוק "מתנהגות ככה"?

האם את מאשימה נשים אחרות? או אולי את הגבר שקסם לך??? או (חלילה) את עצמך??? מרגישה הזדהות עם האכזבה שלך ממנו.... תהיי חזקה..! יש לי רק משהו שמנקר לי בפנים. למרות שאת יודעת שמדובר בגבר של נשים רבות, בחרת מרצונך להישאר איתו בקישרי ידידות, שבעיני זה נפלא, אגב. אז על מה בעצם את באה למחות?. אני לא בטוחה שהבנתי את מלוא המשמעות...

צלליתה

New member
אני לא מאשימה אף אחת

אני לא עם הגבר הזה כבר כמה שנים. אני לא רוצה להיות איתו. אני הייתי עדה, לא מבחירה, לשיחה מכוערת מאוד בינו לבין אישה אחרת.( אלי הוא מעולם לא דיבר כך, אבל אני הייתי איתו בחיים אחרים, שהוא היה בן אדם אחר.). אני בטוחה שהאישה הזאת תפגש איתו שוב, למרות הדרך שבה דיבר אליה, למרות שאני בטוחה שהיא התחילה את הקשר מתוך מחשבה שהנה סוף סוף היא פגשה גבר שאיתו תוכל ליצור קשר אמיתי, ושהיא תגלה שהיא בעצם רק אחת מנשים רבות, היא עדיין תסכים להיות שם. אני לא שופטת אף אחת כל אחת שתעשה מה שהיא רוצה סיפרתי סיפור. בסדר?????? סיפרתי סיפור על גבר שהתהנגותו מדהימה אותי, ושהתגובות של נשים להתנהגותו מדהימה אותי עוד יותר. סליחה שסיפרתי

גאיה ק

New member
למה סליחה???

שמחה בשבילך שאת לא איתו. מאחלת לך קשר אמין ורגיש !!

צלליטוש..חמודה עצם התגובה הזו שלך

מחזקת את תחושתי בקשר הזה שיש לך עם הגבר הזה...מה אכפת לך ממנה?זה ענינה היא....תגני על עצמך...את חשובה לעצמך יותר לא?ואם את ידידה כל כך טובה למה את לא מדברת איתו על זה? למה את לא חושפת את הצד הנשי בתחושות האלה...כמה זה כואב ומשפיל אשה שמתיחסים אליה כאובייקט מבלי להתייחס לרגשותיה?????ואת עמוק בתוך יודעת את התשובות.....ושוב אני אומרת את דבריי ממקום של אמפטיה מלאה.....

ערדניקית נשמה טובה כנסייייייי

שלחתי לך מסר חמודה סתם שיטוט בפורומים רגע של רגיעה בין ארגז לארגז מצאתי אותך מה קורה איתך הכול בסדר תגעגעתיייייייייייי לאב לאב שלא יחשבו כאן שאנחכנו זוג
דרך אגב יש לכם כאן חברת פורום מקסימה

מוזמנת להצטרף יקירתי...

אצלי הכל בסדר ...לאט אבל בטוח....אין סיכוי שיחשבו שאנו זוג יש כאן רק גבר אחד השאר כככולם נשים....יעני חייר לא יצא מכאן אבל חברות מקסימות כן...אז לבחירתך.....

מקבלות חברה חדשה !!!!!!!!!!!!!

בעוד 20 יום חוגגת יובל שנים גרושה + שני בנים גדולים (27 וחצי והשניביולי בן 25) ויש גם חתלתולה עם באנדנה השריפית של הבית
ועוד יומים עוברת דירה לשומרון
בנתיים חיה בארמון של
הצעות יתקבלו בברכה
ופרח אתן במתנה

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifברוכה המצטרפת בשבושה.. לכבוד הוא לנו.

מאמינה בכנות ששיקפתי דעתן של נוספות כאן... הבנים לצערי הבריזו...

ben 911

New member
ברוכה הבאה בשבושונית..../images/Emo140.gif

עשית לי קצת שמח פה...
עם הגברים הרקדנים הסומו הקוקו והסראפן. יפה...התחלת ברגל ימין.
אגב, שמת לב שכולם היו שמנים בקליפים? כאילו זה הסגנון שלך? את אוהבתותם שמנים?

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifאני דווקא ממש אהבתי את הדובוני המרקד ש

המרקד שם בקליפ. נראה לי גבר עם ראש ממש טוב...

ברוכה הבאה בשבושה.....

לקח לך זמן אבל הכי חשוב שאת פה....נראה לי שהולך להיות לנו שמייח ועליז עכשיו...לא שלא היה...אבל את ואני....קטלני.....

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifציפור נחת כבר אחרי הטיול הלא צפוי. נכו

נכון? תביאי קצת תמונות שנשטוף את העיניים בירוק קריר של אירופה....., זאת בקשה..פשוט החום של היום די הרג אותי. זקוקה למעט התרעננות... תודה.

למעלה