ככה נוהגות כולן?

ben 911

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo124.gif הייי הייי ערד...

אל תבאסי... יש כאן המון גברים... חיר לא יוצא מכאן בגלל שאת גרה באחר ג'הנם...
אם היית גרה בתל אביב....
היית נישאת ומתגרשת כבר פעמיים לפחות...

בנוש..מה עשית ממני? מתגרשת סידרתית..?..

כולה פעם אחת התגרשתי.....אני מיציתי את מוסד הנישואים...לא רוצה "לא מעוקצו ולא מדובשו"

ben 911

New member
../images/Emo12.gif רק פעם אחת?

מה אנחנו עורכים תחרות מי התגרש יותר ממי? הרגעי חמודה, את לא היחידה המחזיקה בדיעה של.. די לי מהמוסד הזה.
הולכת ומתגבשת כאן קבוצה גדולה של הדבר הזה.

בן אל תהיה בטוח בזה

אנשים שהתגרשו פעם אחת מאד נזהרים בכלל היום מתחתנים רק שיש צאצאים , אחרת גרים יחד בכייף אפילו אחד הרבנים אמר שהוא מעדיף ככה שיגורו יחד ללא נישואים , לעומת נישואים ע"פ ההלכה שנכפו על הציעירים ,כי ככה לא יהיו ממזרים ופסולי חיתון לא מתאים נפרדים וזהו , ללא חופה וקידושין אשה יכולה ללדת לכמה גברים מבלי שיחשבו כממזרים

ben 911

New member
נסיכה..עכשיו הרבנות האורתודוכסית מתהפכת בקברה

הָפוֹך והָפוֹך, נוכח דברייך האחרונים... ווֹט יּו טוֹקִינְג אֶבֳאוּט? הם (הרבנות) לא מרשים לגבר לשהות עם אישה לבד באותו חדר.. קוראים לזה היתייחדות. כל שכן להזדיין ולעשות ילדים? איפה את חיה? רגע...אולי את מתכוונת לכת האיימיש...שם בארה"ב.
אצלם יש באמת ריבוי נשים..וגם הם מסתובבים עם זקנים וכובעים רחבי שוליים של חסידים.. בעצם גם הם דוגלים בחופה וקידושין...אמנם להרבה נשים בעת והבעונה... אבל חופה.

מנור7

New member
אתה בטוח בן?

נדמה לי שערבבת את האמיש עם המורמונים. דווקא האמיש די שמרנים בעסקי מין ואילו המורמונים הם הפוליגמיסטים.

ben 911

New member
מנור, לא הייתי בטוח אם זה האיימיש או מורמונים

עשיתי אן דן דינו על שניהם ויצא לי האימיש...
אבל תודה על התיקון...

בן, הנסיכה צודקת, יש רבנים שהגיעו למסקנה

שבחלק מהמקרים, אצל החילונים,עדיף נישואים אזרחיים על דתיים . אשתדל להסביר בקצרה : אשה נשואה שבוגדת בבעלה ,אסורה על בועלה ועל בעלה. אם בזמן זה גם נולד לה ילד מהחבר , הוא ממזר. אם עושים חשבון של מידת החטא , להיות עם אשה ללא נישואין זוהי עברה פחותה מאשר להיות עם אשה נשואה. ילד שנולד לשניים לא נשואים הוא כשר ואיננו ממזר. כך ש... אם גבר מוכן להצהיר ולהחליט שהוא מתגרש מאשתו ברגע שהיא בוגדת בו , כדאי להתחתן. אבל אם מתחתנים והאשה בוגדת מתבצעות עברות רציניות מאוד : הגבר שאיתו היא בוגדת שוכב עם אשה נשואה- עבירה שעונשה בתורה => סקילה הבעל שלה עובר עבירה אם הוא שוכב איתה אחרי שבגדה בו (אסורה לבועלה ולבעלה) אם חלילה נולד ילד הוא "ממזר" . יש רבנים שחושבים הפוך על הפוך ..דווקא מהכבוד לתורה, עדיף לאפשר נישואים אזרחיים במקרים שהזוג לא מקבל על עצמו את עול התורה במקרה של בגידה. שמעתי סיפור אמיתי על ממזר שביקש והתחנן להרבנים שימצאו לו פיתרון , הרבנים ניסו וחקרו והגיעו לכך שאחד העדים בחתונה של אמא שלו לא שומר שבת כך שהחתונה בעצם הייתה פסולה , לפיכך אימו לא הייתה נשואה כשעשתה אותו והוא אינו ממזר . כשרוצים מוצאים פיתרונות

ben 911

New member
כן, הרבנות מדי פעם מאד סלקטיבית. ../images/Emo13.gif

דהיינו כשרוצים מוצאים פתרון לכל דבר... הם יכולים להחליט המון החלטות שונות ומשונות כראות עיניהם.. או יותר נכון לפעמים.. כראות עו"שם...
זוכר שהייתי לא מזמן ברבנות בקשר לעדות של תיק גירושין דוקא... פנה אלי אדם שאין לי כל קרבה אליו ברחוב, עוד לפני שנכנסתי לשם..וביקש אם אסכים להעיד עבורו לנישואין...תמורת תשלום סמלי. כמובן שלא הסכמתי אילו הייתי מסכים את חושבת שלא היו מקבלים את עדותי?

היו מקבלים כמובן, אבל אני דיברתי על עדים

אחרים . יש עדים שמעידים על האדם , על משפחתו, על שם הוריו וכדומה. יש עדים שבאים מטעם הרבנות שמעידים על הנישואים, על חתימת הכתובה , העדים האלה חייבים להיות שומרי מצוות. כתבתי את ההסבר על נישואים אזרחיים באמצע הלילה, מקווה שהובנתי. לדעתי הנושא מאוד מעניין.

ben 911

New member
נו ברור הרי לזה התכוונתי..שומר מצוות.

אפשר בעת הצורך תמיד לבוא ולטעון שהוא אמנם שומר מצוות אך הוא אינו שומר על כל המצוות...כמה יש? תרי"ג מצוות..?

PINOKY1

New member
אפרופו תרי"ג מצוות,

אגב, אתם יודעים שהגבר צריך לקיים מספר מצוות כמספר האיברים בגוף האדם, ואילו על האישה (וכל הפמניסטיות לקום) מוטלות 3 מצוות. אז מי יותר חכמות/ טהורות/ וצדיקות??????????????????

ben 911

New member
אתן גם מתוקות...../images/Emo13.gif

שלא נדע מצרות...
בעצם למה שלא נדע?
צרות במותניים עדיף..

חושבת שהעלת משהו חשוב

תופעה שכיום נפוצה בהמון קשרים שמץתחילים באינטרנט לכן אינך צריכה לבקש סליחה , אלא צריכים להודות לך על שהעלת את הנושא לדיון בפורום

נסיכה...לאוו דווקא דרך האינטרנט

בכל אינטרקציה של בינו לבינה יכולה להיווצ סיטואציה כזו או דומה.......איך את מסתדרת עם החום שנפל עלינו?????שיהיה לך יום קל ונעים....
טוב את לא צריכה כובע בבית......

צמודה למזגן בורחתץ מהשמש../images/Emo140.gif

אבל לא תמיד צריך מזגן , דואגת שיהיה קריר בבית בבוקר מוקדם פותחת חלונות שמתחיל להיות חם סוגרת חלונות אבל בגלחל הבריאות שלחי לאחרונה נאלצת לצאת המון בבוקר אז מתלבשת בבגדים קלים בעיקר כותנה או משי לא טריקו משתדלת לשתות , אבל לא שותה הרבה בגלל הבצקות רלר מעט מים מדי פעם , ככה שותה ולא מציפה את הגוף ואת ההליכה דחיתי לשעות שאחרי השקיעה שאז יותר נכים ללכת וגם לך יפיפה יום נעים וקל שם בממלכה שלך

התקשורת בין גברים לנשים

העולם כל כך השתנה לאחרונה בקשרים הזוגיים מוצאת שיש אנשים ונשים שנפגשים כדי להרגיש סקס ולא אהבה יש כל כך הרבה הגדרות יזיזים , ידידים , סתם מזדמנים ונתקלתי גם בכאילו שחפשו גוף של אישה בלי להבחין מי היא או מה ההיא פעם הוא בקש רשות לנשק אותה, היום יש זילות כזו של מערכות שמעדיפה להשאר לבד לא מאמינה יותר בידידות או יזיזות וגם לא באהבה לנצח ואולי חושבת לחזור לצורה הקודמת של צניעות ובת מלך כבודה פנימה ומה שאת כתבת רק מחזק אצלי את התחושב שזה הכיוון הרצוי לי להיות לבד בללי ציפיות לקשר לההסתפק בחברות וזהו

למעלה