ככה נוהגות כולן?

ש ר ה לה

New member
זאת הבחירה שלך נסיכה. ואני מכבדת אותה...

יש פה גם אלמנט כבד של החינוך מהבית..., אישית, תמיד אעדיף איכות חיים על פני תוחלת . בשום פנים ואופן לא הייתי בוחרת בחיי פרישות והתנזרות, האם בכך איבדתי את כבודי???

בוקר טוב שרושקה...

מה שלומך? איך את מריגשה?....מאבק נצחי בין רחשי הלב...וההגיון....לא קל...לא קל....לצערי עד היום אין לי דיעה נחרצת בעניין ...כל מצב לגופו....אבל בכל זאת לאלמנט של "הכבוד" יש משקל ...שכשאשה מאבדת את טיפת הכבוד[לא אוהבת את המילה] וכל זה כדי להשיג קצת אהבה...קצת תשומת לב...מגע...זה עצוב מאוד...לא הייתי רוצה להיות בנעליה....אבל מבינה...אני מדברת באופן כללי על התופעה ....מכירה אותה מחברה טובה שלי שנמצאת כבר שנים ב"מערכת" הרסנית שכזו.......

תקשורת נשים גברים

נסיכה יקרה !ניראה לי שאת צודקתלגבי שינוי העולם ....לאו דוקא בזוגיות !!!נכון ניראה שאנחנו בעידן חדש .בעידן זה ...רוב "העבודה"שנידרשת מאיתנו זה להפעיל ולהיות ערניים לתחושות שלנו ולאינטואיציה שלנו ,ולהפעיל את שיקול דעתינו עם.גמישות במחשבה "לא הרבה" !!!אזזזזז אתן לך עצה כנה מכל הלב !אל תיתכנסי !!!תנסי להפעיל את את הכוחות שקימים אצלך ואולי לא השתמשת מספיק בהם .ואם תצטרכי עזרה תיראי כמה אנשים כאן {לפחות}אוהבים אותך!!!אז חיבוק גדול.

liliya3

New member
איזון

אז מה עושות בכל זאת אלו שרוצות להיות בקשר אבל לא יודעות בודאות ממבט או שיחה ראשונית לאן זה מוביל מה עושות אלו? איך מוצאים את האיזון בין התנזרות לפעולה מתוך חוסר ברירה מתוך חוסר ידיעה?

ללכת אחרי ה"אני שלך"

גם אם זה בניגוד או למורת רוחו של הגברבר, גבר רציני בעל כוונות אמיתיות לקשר,יקבל בהבנה את הצורך שלך ללכת עם הקשר בקצב שלך..וגבר שמחפש רק ריגוש או פורקן זמני וודאי יתרעם....בעייה שלו.....לא לעשות משהו שלא שלמים איתו ב100% בסוף זה פועל כחרב פפיות...

liliya3

New member
ניסיוני

ניסיוני לימד אותי שלעשות משהו שלא שלמים איתו, שהלב אומר כי משהו כאן לא באמת אני בהחלט פועל הפוך מהמצופה תודה על החיזוק

ben 911

New member
צלליתה..היצגת מצב שבמקרים מסויימים

היה יכול להיות מאד מוצלח... אך במקרה שלך הוא דיי עגום לצערי. את הולכת על חבל דק בין הגיון הזוגיות השפויה שלך.. לטירוף של אותו רב שגל שלגמרי במקרה או לא נפלת לידיו. אני איתך לאורך כל הדרך...
יזיזים..
זה לא שאני מתחבר לצד הנשי שבי...אני פשוט לא סובל בוגדים בוגדות שכל מה שיש להם בראש זה זיונים זיונים ועוד זיונים. זיונים זה נחמד טוב ויפה...אבל לא במחיר של דריכה בלתי פוסקת על גוויות לאורך כל הדרך.

צלליתה

New member
מהי בגידה

במקרה שאני מתארת האיש, לפחות לפי הבנתי, לא בגד בי. פגע בי, זה כן..... ברגע שהוא הודיע על השינויים בתפיסת עולמו אני ניתקתי את הקשר הרומנטי-פיזי איתו. האם גבר שאומר לאישה, מראש, עוד לפני שדברים קרו: אני אלך לנשים אחרות, הוא בוגד? האם גבר שאומר לאישה מראש אני גבר שצריך נשים רבות, הוא בוגד? האם גבר שפוגש מישהי ולא אומר כלום אבל בהחלט לא מסתיר את העובדה שהוא לא בלעדי איתה הוא בוגד?

מיי לי

New member
אל תהיי בטוחה שזה היה "לפני שדברים קרו"

אדם כזה חושב מהמתניים ומטה. ולראיה, הצהרתו כ"צריך נשים רבות". ולפני ש"קרו הדברים" הוא לא היה צריך? כלומר, אישה בשבילו היא רק חפץ להניב באמצעותו עוד אורגזמה. כן. לדעתי זה גבר בוגד מהסוג הנלוז ביותר.

מהי בגידה בעיניי..

כשאתה נותן אמון מלא בבן בת זוג שהזוגיות/קשר היא מונוגמית ואחד משני הצדדים הופך אותה לפוליגמית אם או בלי ידיעת אחד מהצדדים....כשההכרות בחיתוליה אי אפשר לצפות שכבר בתחילת הקשר אחד המצדדים ,יסמן" טריטוריה וישבע אמונים...זהו תהליך...אבל איך בכל לא מגיעים למצבים לא רצויים /פוגעים/משפילים...כאן צריך לפתח חושים לבחון את התנהלות הקשר... וזה לא קל....אנו מוצפים [וזה בדוק ביוכימית] בהורמונים ואנרגיות שלעיתים מסמאות את עיננו ..נסחפים לתןך הריגוש הנפלא הזה של תקופת החיזור ,לעיתים מתעלמים מאותות אזהרה שמשהו פה לא נכון עבורנו...אבל דוחקים זאת הצידה....ואז אצל הגבר לצערנו תקופת החיזור מסתיימת דיי מהר ,אם היה חיבור /קליק ממשיכים הלאה הקשר מתהדק ...והשאר ידוע..א ב ל ברוב המקרים זה לא כך כאן יש שני סוגים של גברים אחד מהם זה אותו אחד שמחפש את האחת והיחידה שלה ישבע אמונים [לאוו דווקא רשמיים] ומסתבר לו שזו לא אותה אשה,אם הוא גבר אמיתי ינתק את הקשר....אם לא ימשיך את הקשר לספק את צרכיו... לעומת זאת יש אותו אחד שאני אישית מתעבת סוג כזה של גברים שאני מכנה אותם [דון גו'אן דה לשמטה"שחיים באיזה אגו טריפ של כיבוש כמה שיותר נשים...אני אפילו רואה בזאת סוג של אלימות/התעללות..מה שעומד לנגד עינהם זה אובייקט לכיבוש מבלי להתחשב ברגשות רק לספק את הצורך הזה בהכנעת האובייקט [דרך אגב הם המחזרים והמאהבים הכי טובים] לא בוחלים בשום דרך.....ולצערינו הרב ישנן נשים שנכנעות....צלליתה יקירתי עם כל הכאב לדעתי את בקשר כזה במסווה של "ידידות" עמוקה...את נשארת ב,סביבה"למקרה שאותו גגבר אולי שוב ישנה את תפיסת עולמו...כשתוך כדי את מוכיחה לו את נאמנותך לקשר הקשבתך... יקירה גבר לא משנה תפיסת עולם מאשה לאשה הוא פשוט כזה הוא זקוק לתלות הריגשית הזאת של אשה בו ולהכניעה על פי רצונותין....סליחה אם החמרתי אתך קצת.....

צלליתה

New member
תודה על הניתוח

אבל לא אני לא שם בתקווה שיום יבוא והכל ישתנה אני שם מתוך שהיה לנו קשר מיוחד מאוד וגם בלי הזוגיות והאינטימיות עדיין יש לנו תחומי ענין משותפים רבים. לא כל הסיפורים דומים לא כל הגברים דומים לא כל הקשרים דומים אין לי בעיה של "כבוד" והעובדה שאין לי ענין בו כפרטנר לסקס ועוד יותר אין לי ענין בו כמועמד אפשרי לזוגיות לא אומרת שאני רוצה לוותר על דברים אחרים טובים. יש דעה שאי אפשר לעבור מאהבה לידידות ונכון, לא עברנו מאהבה לידידות, אלא מאהבה שכוללת אהבה רומנטית לאהבה אפלטונית בין שני אנשים. וכך זה ישאר

צלליתה

New member
לעומת זאת, הוא בקשר מתוך תקווה שיום אחד

הכל ישתנה ואני אבין כמה טוב יהיה לי להיות חלק מההרמון שלו. בכל פגישה הוא מחייך אלי וזורק משפטים כגון אצלי או אצלך, בואי לישון, וכו. למרות שנדמה לי שהוא סתם נהנה לדבר, ואפילו הוא הבין שזה כבר לא יקרה.

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifצלליתה מהנאמר הבנתי שהאיש אומר לך את כ

אומר לך אמת. אמינות היא הגורם הכי חשוב לדעתי, בכל מערכת יחסים. יש לך קשר נפלא עם האיש. אהבה אפלטונית כפי שאמרת. קחי מהקשר את הטוב בשבילך ותני לאיש לחיות את חייו לפי בחירתו... בדיוק במו בשיר ההוא " שנינו ביחד וכל אחד לחוד".... למדי לקבל אותו על המעלות וגם על החסרונות שבו.... הרי איש איננו מושלם... מודה לך שסיפרת את סיפורך כאן..

את רואה קיים בכל זאת מתח מיני בינכם

ולך זה עושה טוב את מרגישה מחוזרת בכל זאת....זה באמת כייף להרגיש שהשליטה בידיים שלנו אה???

OK יקירה..רק אל תתעצבני על כלטלפון שהוא מקבל

ותכנסי לסרטים מה יחסו לנשים אחרות....קחי את הידידות הזו בסבבה...אנחנו לא יכולות לשנות את העולם ..בהחלט אפשרות כפי שאת מתארת אותה...זהו קיבלת ממני אישור....ס ת ם בצחוק....
.

אני אישית אינני מאמינה באהבה אפלטונית בין

גבר לאשה. מעצם טיבנו נוצר מתח מיני בין הגבר והאשה אבל אני מייצגת אך ורק את דעתי האישית

PINOKY1

New member
ותוספת קטנה,

יש גברים שרואים זבוב עם חצאית ורודפים אחריו! ואותם גברים לא שבעים בגלל שהאגו שלהם צריך (כניראה לנצח נצחים) את החיזוק שבלעדיו הם מרגישים חלולים ואומללים, אז במקום לשמש להם "נני", יש להראות להם את הדלת לכיוון אחד בלבד. (ואני יודעת שזה לא קל)

למעלה