כי ביקשתם

Miss Naama

New member
מתמטיקה.

אני כל-כך הולכת להכשל השנה במקצוע הזה ]: [העבודת קיץ. מוציאה ממני כמויות לא אנושיות של תסכול. אני לא מצליחה לשבת ולפתור את התרגילים המז - ;_; יש לי קוצים, כידונים, פגיונות בתחת. לא לדבר על זה שאני עצלנית מטומטמת שבורחת מכל סוג של מחויבות אפשרית שדורשת את אימוץ אוגדת השרירים הסחוטה והמדלדלת שלי שמכונה 'לנעמה אין שכל חהחהח! DD:'. הפתרון היחיד הוא ללכת לחדר שלי ולהתחיל לעבוד על זה. או לשלם לאיילת בשביל שהיא תיתן לי להעתיק את עבודת הקיץ שלה ;_; ;[[[[[[[[[[[[[ אני לא אוהבת מתמטיקה ]: זה המקצוע היחיד שעושה לי ככה הרבה צרותסכול ;[ למה אני לא יכולה רק ללמוד ביולוגיה ואומנות בבית ספר ;[[[[[ ] סוף קיטור
.

את רוצה ללמד אותי?../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

יש לי איזה 795823574027654 תרגילים לפתור ואני לא יודעת כלום.

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifאני יכולה ללמד אותך

איך להתמכר לגלידה ;;

NoaBab

New member
היי אני חדשה

אני נועה, חדשה בפורום. אני בת דודה של יובל (shmeksit) אני יודעת את החוקים של הפורום (כן, יובל כבר הספיקה לעשות לי הרצאה
) הכנתי דולי בעזרתה של יובל. שמתי אותה בשדח"ם אמשח אם תגיבו לדולי שלי ^^

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifמה מסב לכן אושר בחיים?

יש תחרות באתר צילומים אשר נקראת "the joy of life" חשבתי להכנס לתחרות, אבל...שיט, רגע, מה מסב לי אושר? חשבתי לשאול אותכן, להעזר בכן, ברעיונות וכו' אז עכשיו, מה מסב לכן אושר בחיים? בבקשה בלי תגובות מתחכמות של "כלום" או "כלום לא מסב לי אושר, אני אדם ממורמר ועצוב בוהו" זה בהחלט לא יעזור לי ממש
אני מציעה לכן לחשוב קצת יותר לעומק, תופתעו לגלות דברים חדשים
(אני חשבתי והבנתי שפשוט מסב לי אושר זה לראות אנשים מחייכים וצוחקים, לא חשבתי על זה אף פעם...
) אפילו אם תרצו, אם אתן אוהבות להצטלם, רוצות לעזור לי צרו קשר במסרים, אולי אצטרך את עזרתכן כי בכל זאת, כנראה אצטרך "דוגמנים" (היי, את לא צריכה בטן שטוחה, פנים יפות, רגליים ארוכות וציצים של פמלה אנדרסון בשביל זה) ואני לא ממש מצליחה לחשוב איפה אני אשיג כמה (למרות שיש לי כמה חברות שיישמחו גם לעזור) אבל אם מתחשק לכן, בכיף, אני אוהבת לעבוד עם אנשים
התחרות נסגרת (ההרשמה) ב-15.9 בטח אספיק לצלם עוד לפני זה... אז רעיונות, ותשובות ייתקבלו בברכה, אפילו יותר מזה.

yaeloolik

New member
הממ...../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

חברים... וגלידה
. אבל בעיקר שכל האנשים שאני אוהבת יהיו מסביבי. זה הכי טוב שאפשר לבקש:].

PurePurple

New member
מה מסב לי אושר?

לראות את המשפחה שלי מאושרת
חברוּת אמיתית (לא שיש לי עדיין כזו...) אהבה
(הלוואי) והכלב החמוד הזה מהפרסומת של לילי:] |מה? הוא חמוד[;|

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifאה ו...

לקום בבוקר [של חופש גדאמיט!] ויורד גשם בחוץ
אבל לא, בחנוכה תמיד יש שמש. הרבה שמש.

זה קל../images/Emo96.gif

משפחה, שירים כיפיים/ריקודים(למרות שקצת קשה לצלם את זה:p). כאילו, לכל אחד יש משהו אחר שמשמח אותו.. אה, משמח אותי גם מחוות קטנות ולא חשובות שאנשים עושים אבל יל זה כן חשובD:, אבל לא משנה
. אפשר קישור לתחרות?

xbyhtz

New member
../images/Emo203.gif

המממ... עלים חדשים שמתחילים לצמוח...
אני אוהבת לגדל צמחים (לא סמים למיניהם!!!!! צמחים רגילים!)

Miss Naama

New member
ממ

מזג אוויר נעימיכזה [סתיו! סתיו!
], חיוכים, לנגן בפסנתר כשאף אחד לא שומע, לישון. ממפ

למעלה