../images/Emo42.gif../images/Emo79.gifאוףףף לא יודעת... ../images/Emo10.gif
קודם כל ב"ח
בעעע הרווח של המקלדת נדפק קשות. אני וליאל עשינו הסכם, כשאני/היא שמה את ה-
זה אומר שאין כניסה לאחות השניה
והשמש זה כי סתם שיניתי מאומץ D: ועכשיו לעניין ההודעה -.- קניתי היום שעון חדש הוא עדין שחור (אז מתאים לכל הבגדים) ולא בולט ומכוער כל כך
הגיע אלי הודעה, שכנראה המורה האהובה עליי לא תלמד אותנו השנה... אז אני עוזבת בצפר כנראה
כלומר כל השנים היו לי 2מאיות בתעודה השנה היה לי 8! זה מדהים, אף פעם לא עברתי ממוצע 95 ועכשיו הממוצע של זה 99. המורה גם מאד נחמדה אני חושבת שאני באמת אעזוב אם היא לא תלמד אותי. היום (טוב מטרת הקניות הייתה בעצם..) קניתי חולצות בצפר
בעע עוד שניה הם גם יכריחו אותנו ללבוש חצאיות אם התלבושת אחידה הזאת -.- החולצות השנה מכוערת ומזעזות. מה זה העורך הזה?! נו בעמת "מתקווצות בכביסה" כבר הייתי בסיפור הזה -.- שנה סבלתי מזה! ואמא שלי כדי לעשות לי עוד בושות רוצה שאני אלבד מידה L גוד סמול זה קטן אז הגענו לזה?! אם אני אתפס אם פתק בחוץ מהחולצה, לא רק הפתק יהיה בחוץ אלה גם אני אהיה בחוץ, מחוץ לכיתה. כולם יצחקו עליי וישנאו אותי כי אני שמנה.
אבל הקטע הוא שאני לא כל כך שמנה! אבל מי לובש L!? תעשו לי טובה -.- וגם ליאל בעזרתה הרבה לצידה ואני יצאתי המטומטמת שרוצה S. ואני תקועה עם חולצות ענקיות אני כבר מרגישה שהשנה הזאת הולכת להיות חרא. והשנה יש לנו את כל המבחנים האלה על הדברים שלמדנו מכיתה א' גודדד וכואב לי הגרון כבר כמה שבועות ואני לא יכולה לדבר רב הזמן, לא נראה שבאמת אכפת לאמא שלי. גם שנסרתי ביד היה רק אכפת לה מזה שהיא לא מרוצה מהכסף שאבא לא נותן לה, אלוהים היא צועקת עד לשמיים כל פעם זה עושה לי כאב ראש. זה לא שאני שונאת את אמא שלי באמת לא
אבל לפעמים היא כל כך מגזימה, ועולה לי על העצבים. ועוד כשיצאנו מחנות אני על סף בכי היא רק מרצה לי על זה שהבעל שלי לא יהיה מרוצה כי אם דבר אחד מתוך 10 לא יהיה טוב אני ישר... כו' כו' כו' אם הייתי מעיזה להגיד הייתי אומרת: "ומאיפה את חושבת שקיבלתי את זה?!" אמא שלי עושה לאבא שלי את המוות, כי היא טוענת שהוא לא נותן לה מספיק כסף. נו קדימה כל יום קניות וזה?! היא קנתה אלף חזיות לא מספיק?! ואז למפגש היא אומרת לי שהיא צריכה לעבוד כי יש לה הרבה עבודה. זה לא אשמתי שהיא לוקחת ימי חופש בשביל הבילו שלה, מה איתי?! אוייש ועכשיו אח שלי כל היום עם החברה שלו בחדר לא יוצא לי לראות אותו בכלל. אוף עזבו אני תוחנת אותכן, לא נראה לי שאתן רוצות אותי פה בכלל... אני באה לפה לקטר על החיים ואז מסתלקת יופי. אני פשוט מושלמת הא? -.-