כי ביקשתם

Stinki Winki

New member
מה מסב לי אושר?

לקום בבוקר בשעה 10 או 11, לפתוח את החלון לראות שהרחוב לבן, לראות את ההרים של השכונה שלי מושלגים. אין דבר יותר מדהים מזה.(:) כיף להיות ירושלמית.^^ אה ומסב לי אושר גם כשמסתדר לי השיער

באמבוק

New member
עמ.

גלידה. הפיגמות
עודד
מוזיקה לשיר לרקוד ולעשות דוליז
בהצלחה לך שמה

shooroo

New member
האא

ימים מצחיקים כאלה, טיולים של הנוע"ל, להסתכל על השעון ולגלות שבמקרה יש מספר מגניב [כמו שקרה לי כרגע; 00:22
], מתנות קטנות, מחמאות קטנות, שיחות ארוכות, הופעות ומסיבות טובות, רגאיי, שופינג [כןכן!], ספר או סרט טוב, אנשים שאני אוהבת, לשבת על אדן החלון אחה"צ כשיש בריזה, הרגשה טובה עם עצמך, לסיים ציור ולהיות מרוצה, 5 לפנות בוקר בגן שעשועים, צוחקת וכשטוב למשפחה . . . [באתי לבקר והשאלה הזאת עשתה לי חשק לענות מישהי בכלל זוכרת אותי?<: ]

shanchan

New member
נשרף לי המסך ../images/Emo7.gif

רחמו עליי כי אני כה אומללה וחסרת מחשב וחיים :( (אני כותבת ממחשב של חברה..)

Dandoka

New member
אוייייבעעע :(

אני באמת מרחמת עלייך! ברר, כשאני בבית אני לא שורדת בלי מחשב. אני משתעממת כ"כ. כמה עצוב, הא?

Blue Pencil

New member
לאלא

זה אחד הדברים הכי מגניבים שיש.^^ בפעם השניה שראיתי את הפרק הזה כבר למדתי את הצעדים. ויש לי את הפרק הזה, אז בכלל.
זה בכלל פרק ענק.

../images/Emo66.gifחזרתי../images/Emo4.gif

[כמו עוד המון בנות ב
הזה
] והשיער שלי ממש פרוע והבית מסריח והרגל שלי נוראנורא כואבת

BiDriL

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo41.gifאופיר|../images/Emo41.gifאוריין../images/Emo41.gif

אוריין מאיפה הוצאת את התמונה הזו ששמת בשתם? ]; [טחחחח זו בטח לא את |: אבל אני עילגת P:] ואפיר
תחברי כבר ;; אני רוצה שתבואי אלי
[אבל אין לי עוגיות קוקוס
]

../images/Emo42.gif../images/Emo79.gifאוףףף לא יודעת... ../images/Emo10.gif

קודם כל ב"ח
בעעע הרווח של המקלדת נדפק קשות. אני וליאל עשינו הסכם, כשאני/היא שמה את ה-
זה אומר שאין כניסה לאחות השניה
והשמש זה כי סתם שיניתי מאומץ D: ועכשיו לעניין ההודעה -.- קניתי היום שעון חדש הוא עדין שחור (אז מתאים לכל הבגדים) ולא בולט ומכוער כל כך
הגיע אלי הודעה, שכנראה המורה האהובה עליי לא תלמד אותנו השנה... אז אני עוזבת בצפר כנראה
כלומר כל השנים היו לי 2מאיות בתעודה השנה היה לי 8! זה מדהים, אף פעם לא עברתי ממוצע 95 ועכשיו הממוצע של זה 99. המורה גם מאד נחמדה אני חושבת שאני באמת אעזוב אם היא לא תלמד אותי. היום (טוב מטרת הקניות הייתה בעצם..) קניתי חולצות בצפר
בעע עוד שניה הם גם יכריחו אותנו ללבוש חצאיות אם התלבושת אחידה הזאת -.- החולצות השנה מכוערת ומזעזות. מה זה העורך הזה?! נו בעמת "מתקווצות בכביסה" כבר הייתי בסיפור הזה -.- שנה סבלתי מזה! ואמא שלי כדי לעשות לי עוד בושות רוצה שאני אלבד מידה L גוד סמול זה קטן אז הגענו לזה?! אם אני אתפס אם פתק בחוץ מהחולצה, לא רק הפתק יהיה בחוץ אלה גם אני אהיה בחוץ, מחוץ לכיתה. כולם יצחקו עליי וישנאו אותי כי אני שמנה.
אבל הקטע הוא שאני לא כל כך שמנה! אבל מי לובש L!? תעשו לי טובה -.- וגם ליאל בעזרתה הרבה לצידה ואני יצאתי המטומטמת שרוצה S. ואני תקועה עם חולצות ענקיות אני כבר מרגישה שהשנה הזאת הולכת להיות חרא. והשנה יש לנו את כל המבחנים האלה על הדברים שלמדנו מכיתה א' גודדד וכואב לי הגרון כבר כמה שבועות ואני לא יכולה לדבר רב הזמן, לא נראה שבאמת אכפת לאמא שלי. גם שנסרתי ביד היה רק אכפת לה מזה שהיא לא מרוצה מהכסף שאבא לא נותן לה, אלוהים היא צועקת עד לשמיים כל פעם זה עושה לי כאב ראש. זה לא שאני שונאת את אמא שלי באמת לא
אבל לפעמים היא כל כך מגזימה, ועולה לי על העצבים. ועוד כשיצאנו מחנות אני על סף בכי היא רק מרצה לי על זה שהבעל שלי לא יהיה מרוצה כי אם דבר אחד מתוך 10 לא יהיה טוב אני ישר... כו' כו' כו' אם הייתי מעיזה להגיד הייתי אומרת: "ומאיפה את חושבת שקיבלתי את זה?!" אמא שלי עושה לאבא שלי את המוות, כי היא טוענת שהוא לא נותן לה מספיק כסף. נו קדימה כל יום קניות וזה?! היא קנתה אלף חזיות לא מספיק?! ואז למפגש היא אומרת לי שהיא צריכה לעבוד כי יש לה הרבה עבודה. זה לא אשמתי שהיא לוקחת ימי חופש בשביל הבילו שלה, מה איתי?! אוייש ועכשיו אח שלי כל היום עם החברה שלו בחדר לא יוצא לי לראות אותו בכלל. אוף עזבו אני תוחנת אותכן, לא נראה לי שאתן רוצות אותי פה בכלל... אני באה לפה לקטר על החיים ואז מסתלקת יופי. אני פשוט מושלמת הא? -.-

../images/Emo42.gif../images/Emo79.gifובנוסף עכשיו

לכל הצרות שלי אין לי יותר אינטרנט. נפלאאאאאאאאא הוא עובד כל כך לאט שאת יכולה ללכת לישון מהבוקרעד לבוקר השני והוא עדיין לא יעבוד. בנוסף לזה אני צריכה "לחלוק" את האינטרנט אם משפחקתי והאמיול של כל האחים שלי דולקים בלי הפסקה ארגגגגגגג.. איזו התחשבות בנוסף אני לא יכולה לדבר אם חברים שלי, אין יותר משחק אהוב (כולל את החברים שלי שנמצאים בתוכו) אין יותר לגלוש פה וכו' וכו' וכו' עד שכל האחים האדיוטים שלי יתחילו להפעיל את הראש ולכבות את האמיול המטומטמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שלהם. אני עכשיו מעוצבנת ובא לי לנפץ הכל וכואב לי הראשוהידיים שלי כואבות מלדפוק על העכבר המזדיין ארררררררררררר עזבו אותי פשוט ככה

Karin917

New member
צה"ל כ"כ נואשים../images/Emo6.gif

עברתי את המבחנים בערבית
ז'אן כוסית אני כבר מתגעגעת אלייך.. היה היום כ"כ כיף! יש לי אננס! אני צריכה לעשות תמונות פספורט חדשות אבל אני כ"כ לא פוטוגנית
זהו. סיימתי לזיין לכן בשכל

יאא עברת בערבית! את תהיי בהאזנות?

אם כן כל הכבוד וגם אם לא גם כל הכבוד! ואת לא מזיינת בשכל

Karin917

New member
אולי

כי יש עוד ריאיון אישי [שבוע הבא על חשבון בי"ס
] ואחריו תחקיר ביטחוני ואחריו בדיקות שמיעה ורק אחרי כלללל זה אני אדע בוודאות.

למעלה