כי ביקשתם

Karin917

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

1.לאור הנתונים שבידנו, עולה כי עברת בהצלחה בלה בלה בלה.. 2.אי לכך, הינך מוזמנת לראיון בלה בלה בלה.. 3.הראיון יערך.. 4.עלייך להביא.. 5.במידה ואובחנו אצלך לקויות למידה.. 6.ראוי להדגיש כי אי התייצבותך.. 7.עלייך לאשר הגעתך.. 8.כמו כן אפשר לשנות את מועד הזימון.. 9.לידיעתף, מועמדים זכאי לשוברי נסיעות.. 10.בברכה מי ממספר מכתב?!?!

באמבוק

New member
מחר קנייה לבצפר.

משעמם. מחברות, קלמר, טושים, טושטושים, לכמנעמצושים וכל הדברים האלו. 14 ימים.
לא רוצה. ראיתן היום הפיג'מות?
גרי: "הפלאפון הזה לא שווה כלום, הפ עבדו עליינו! עבדו!" רוני: "מה עכשיו?" גרי: "נכון שאמרתי לך שיש בטלפון גם שירותים?" רוני: "אז..?" *פרצוףאדיש* גרי: "מסתבר שזה לא כל כך שירותים."

../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

מה, זה הכי כיף לקנות את כל הדברים. אני אישית חיכיתי לזה מלא זמן:p

באמבוק

New member
בדיוק, גמאני, אבל הבעיה היא ש..

לא קונים תיק. ;; והכי כיף זה תיק, תמיד לוקח שעתיים לבחור ומתרכזים רק בי D: אבל הפעם הריכוז על אחותי כי התיק כל שנתיים והיא עוהל לכתה ג'. ><"

באמבוק

New member
בדיוק, גמאני, אבל הבעיה היא ש..

לא קונים תיק. ;; והכי כיף זה תיק, תמיד לוקח שעתיים לבחור ומתרכזים רק בי D: אבל הפעם הריכוז על אחותי כי התיק כל שנתיים והיא עוהל לכתה ג'. ><"

מפתאום?../images/Emo54.gif

לקח לי בדיוק שתי דקות לבחור תיק, וארבע לבחור קלמר..אבל זה כי ידעתי איזה תיק אני רוצה ובחנות היו קלמרים מכוערים. אבלאבל, העטים והעטיפות והמדבקות והמחברות..

באמבוק

New member
את האמת? לא.

אני רוצה בצפר. רוצה. פשוט בצפר. ב-ל-י לימודים. שכל היום יהיה.. יום. כיף. מה שבא לנו. אה. החיים הטובים D:

Karin917

New member
מי יכולה לעשות לי כפתור לבלוג?

[אבל בלי לסקול בבקשה, היא בסה"כ ירדה מהאנקונדה..]

Karin917

New member
איזה עצוב..

במצלמה שלי יש תמונות ממש ישנות [יש שם עוד ממפגש פסח!
] ומצאתי שם תמונות של דובי
ושל מישהי שעד שלשום הייתה אחת מהחברות הכי טובות שלי. ויש גם תמונות מטורקיה, תמונות שלי עם שיער שחור ועוד מלא תמונות ישנות מהימים שבהם היה לי טוב.

למעלה