לקנות ולשים זין על כולם.. עם את רוצה אז תקני.
B Bleeding Roses New member 19/8/06 #35 ../images/Emo90.gifאה רגע נכון, יש לי כאלה XD כן לקנותלקנותלקנות!!! רק קני עם דובדבנים או משהו זה הכי יפה D: בהצלחה, ובנוגע לאחים, מה לעשות, ככה זה, היופי הוא בעיניי המתבונן.
../images/Emo90.gifאה רגע נכון, יש לי כאלה XD כן לקנותלקנותלקנות!!! רק קני עם דובדבנים או משהו זה הכי יפה D: בהצלחה, ובנוגע לאחים, מה לעשות, ככה זה, היופי הוא בעיניי המתבונן.
צ צב אתלטי New member 19/8/06 #39 לדעתי מכוער,../images/Emo54.gif אבל כל אחד ומה שהוא אוהב. אם את באמת רוצה - תקני.
P PurePurple New member 19/8/06 #59 ../images/Emo45.gif לחברה שלי יש בירוק וורוד משבצותO.O לא אהבתיP: אבל כל אחד והטעם שלו
S Stinki Winki New member 19/8/06 #60 למה את מקשיבה לאחים שלך? תקשיבי רק לעצמך- אם את רוצה תקני אם לא אז אל תקני. אני אישית לא אוהבת כאלה (אם הייתי קונה ואנס הייתי הולכת על הרגילים עם השרוכים) אבל אם זה מה שאת אוהבת- תתחדשי.
למה את מקשיבה לאחים שלך? תקשיבי רק לעצמך- אם את רוצה תקני אם לא אז אל תקני. אני אישית לא אוהבת כאלה (אם הייתי קונה ואנס הייתי הולכת על הרגילים עם השרוכים) אבל אם זה מה שאת אוהבת- תתחדשי.
י ינקיפנק New member 19/8/06 #43 אורייןןןןן!!!! הלפ!! איפה צבעת את השיער? או קנית את הצבע?? כי אמרת שאת גרה ליד נהריה, ואני צכה צבע כחול. או ירוק. או אדום. או כל צבע יוצא דופן.
אורייןןןןן!!!! הלפ!! איפה צבעת את השיער? או קנית את הצבע?? כי אמרת שאת גרה ליד נהריה, ואני צכה צבע כחול. או ירוק. או אדום. או כל צבע יוצא דופן.
M Mrs Johnny depp New member 19/8/06 #48 איים הירר!!!! ../images/Emo2.gif D: אממ את השיער אפשר לצבוע בכל מספרה [אני צובעת לאדום] אבל את הפוני הורוד שהיה לי קניתי את הצבע במספרה הזאת שליד אקס בוי [קרוב לכיכר הזאת איפה שמוכרים שווארמה] את פשוט ממשיכה ללכת עד שאת מגיעה אליה... אבל נראה לי שהיא הופצצה אני לא בטוחה, את יכולה לנסות. יש שם מלא מלא צבעים כאלה מוזרים, יש כחול וירוק ואדום וכאלה. לי עלה 40 לכמות מספקת בהחלט. תבדקי, אולי המספרה פתוחהD:
איים הירר!!!! ../images/Emo2.gif D: אממ את השיער אפשר לצבוע בכל מספרה [אני צובעת לאדום] אבל את הפוני הורוד שהיה לי קניתי את הצבע במספרה הזאת שליד אקס בוי [קרוב לכיכר הזאת איפה שמוכרים שווארמה] את פשוט ממשיכה ללכת עד שאת מגיעה אליה... אבל נראה לי שהיא הופצצה אני לא בטוחה, את יכולה לנסות. יש שם מלא מלא צבעים כאלה מוזרים, יש כחול וירוק ואדום וכאלה. לי עלה 40 לכמות מספקת בהחלט. תבדקי, אולי המספרה פתוחהD:
י ינקיפנק New member 19/8/06 #52 רגע... יש אחת מימין למדגן גרעיני עפולה, ויש אחת מימין לאקס בוי.. מבלבל&_&
S shmeksit New member 19/8/06 #44 אנא היכנסו ^_^ המירוץ. כן, עברו שבועיים, אני חושבת לפתוח מירוץ בחמש ורבע. מי משתתפת? אם לא תיהיה אענות כניראה שאני אפתח אותו מחר (אם זה בסדר כמובן..)
אנא היכנסו ^_^ המירוץ. כן, עברו שבועיים, אני חושבת לפתוח מירוץ בחמש ורבע. מי משתתפת? אם לא תיהיה אענות כניראה שאני אפתח אותו מחר (אם זה בסדר כמובן..)
S shmeksit New member 19/8/06 #46 ../images/Emo23.gif וגם מור רוצה להשתתף, אבל אני לא פותחת מירוץ לשתי בנות, צ'טערת :-\