כח,מין והצלחה.

orii

New member
ענווה היא

קודם כל תודה לכל המשתתפים על שירשור מעלף - איזה יופי. אני תופס ענווה כמקום שלי בעולם. זה מתקשר לאנוכיות שדוד דיבר עליה (למרות שאני לא מסכים למבנה האישיות כפי שתאר אותו) ולעוד דברים מענינים שנאמרו. ענווה זה לתפוס את עצמך בגודל האמיתי - זה האתגר. אתגר שלא מגיע לשלמות. יש תגמול על חתירה אל עבר האתגר ועל חתירה הרחק ממנו.

רוני סומק

למרגלות המצדה נגח גמל את הג´י.אמ.סי. של לורי אנדרסון היא לא ידעה שעל חופו המערבי של ים המלח מנצח אלעזר בן יאיר על תזמורת מתאבדיו. לסופרמן שלה, בספינת החלל, לא היה שום סיכוי מול הטכנולוגיה של הגמל. מה זו ענווה? מה זה תחכום? מה זה תחכום יתר?

הסבר, בבקשה.

נצחון הפשטות על התחכום. נצחון הגמל הברור על המכניקה הנרמזת, ונצחון המסר הישיר על הדיבור בקודים כדי להעביר מסר. כמו שגינגי הסביר לי פעם, צריך ללמוד קצת על Upaia. קצת, אחרת אני לא אוהב לשחק במשחק הזה, כמה מועיל שיהיה.

העתיד ל pzirpimsghos, ברצינות כמובן

צל ענקים מן ההרים עלה לנו צל ענקים. מלחמה. והארץ רעדה. צל ענקים עלה מן ההרים. מלחמה. צל קצות העצים קפא על הדרכים. כענקים עמדו ההרים והדרכים קפאו. מלחמה. והאבק מן הדרכים קפא באויר. מלחמה. קפאו המים העפים. קפאה תנועת האנשים. קפאו האנשים. מלחמה. קפאה הרעדה בתוך האנשים. מלחמה. מן הרים עלה לנו צל ענקים איתן איתן - שירי האלף

pzirpimsghost

New member
גינגי שלום,

אנחנו מחkים לשיר של רטוש מארכידאה, לדרש מיצחק שומר השבת,ועוד.. עתה הגיע השעה לטע עץ מקביל. פשוט ושימושי. אודה אם תוכל לשים עין ויד מכוונת/מכוננת. בברכת הבונים.

העץ של הסוף, ברצינות

זה שכבר פתיחת השרשור הייתה
, לדעתי. כמובן שדעתי מחייבת אותי בלבד. "כל הפעולות של לסיים דברים שייכות לאותו תחום: המדע של הסוף. יש הרבה טכניקות של סיום; ההבדל בינהן הוא ביוזמה. זה עניין עדין כי המדע הזה עוסק בעצם בהריגה. הוא עוסק בהפלת דברים שהגיעו אל סופם. אנשים טועים בדברם על כוח ההרג. אין דבר כזה. מה שיש זה הכוח בדברים שבאו אל קיצם, הכוח שבסוף עניין. זה הכוח שמושיב אותך בנפילה אחרי יום של הליכה, זה הכוח שמוריד אותך מעץ לארוחת הבוקר וזה מה שמעיף אותך ממסלול תנועת המערבולת. זה כוח המוות ולכן דרושה קצת בגרות בהענות לו. זה לא הכוח של הבן אדם, זה הכוח של הסביבה. אתה יכול להענות לו, למות או להמית. הישמעות לסביבה והתאמת רגע המכה לרגע סיום המצב נותנות כוח גדול. זוהי טכניקה של סיום מצבים. כמו טיפה מטפטפת. מתוך התנ"ך שלנו דן השמשוני "טיפוס על עצים להולכי רגל"

pzirpimsghost

New member
גינגי שלום.

האים תוכל להסביר לי את הסימן הסגול off ? אנני מבינו. בתודה

pzirpimsghost

New member
סוף סוף!

אך עדין לא הגענו לסוד. " The basic meaning of etiqutte is to be quick at both the begining and the end and tranquil in the middle. Mitani Chizaemon heard this and said, ?that´s just like being a kaishaku" ההיסטורי שלנו מורכבת גם מעצים מחוקים.מי כמוך גינגי יודע. בbרכת נמחקים.

pzirpimsghost

New member
עוד סוף

יודע יודע אני מרגיז-- אורך רוח--אחרי הסוד אמוג. .The Refined Man I was of delicate mind. I stepped aside for my needs, Disdaining the common office. I was seen from afar and ... Killed How is this a matter for mirth?Let each man be judged by . his deeds. I have paid my price to live with myself on the terms that I willed RUDYARD KIPLING בברכה

למעלה