כח,מין והצלחה.

ענווה בק.צ.מ.מ.מ!!! אשכרה

בקושי אני כותב את זה, מרוב ענווה, אבל זה לא עלי אז מותר לי. אני מצרף תמונה של אישתו של סנסאיי מושיקו גרוזנברג שמתרגלת ענווה. צריך לראות אותה משוויצה להבין איזה תהליך עמוק אנו עוברים באומנויות הלחימה.

arcidea

New member
collision

היה תלמוד היה רטוש היה חגור חגורה לבנה נשאר הרואה את הנולד a night lit by a pale moon לילך ולא לברוח בברכת tiktaktiktak

pzirpimsghost

New member
עכשיו תודה

רבה מאד. סוף סוף עלה המורה מירושלים דוד אני יודע בלי שמות. אחרת גם שרשור זה ימחק. הנה הסוד:בלי סודות ובלי טובות. ניסינו פשט לא הלך אז הבאנו את כל הפרדס. עכשיו נא לקרא את השירשור מחדש. בלי ענווה ובלי נעליים.don´t shit in your own nest בברכת ההולכים המלצה לספר מצוין:Wolfe Lowenthal There are no secrets ספר על תאי צי ועוד. גנגי ואוהד ודלית ועוד סליחה על ההטרדה. יזהר חביבי דעתי היתה כדעתך. לפעמים צריך לנקוט סגנון פוסט- משהוא כדי שמשהוא יקשיב. להתראות באימונים

orii

New member
באמת ספר טוב

Wolfe Lowenthal There are no secrets ומה זה (לעזאזל): Upaia?

הלומד מכל אדם והרואה את הנולד?

אולי זה שיודע ללמוד מכל אדם, אמור גם לדעת לראות מה יהיו תוצאות מעשיו? תלמיד אמנויות לחימה צריך להיות מוכן לראות בכל דבר - שיעור, ובכל אדם - מורה. מורה לאמנויות לחימה, צריך להיות תלמיד עוד יותר מתלמידיו, אחרת יגבה ליבו ויפסיק ללמוד, יפסיק להשתפר, יפסיק להתבונן קדימה. אדם שיגבר עליו יצרו, ולא יראה מראש את תוצאות מעשיו, יגרום לעצמו ולאחרים נזק. חתולים וכלבים יוצאים ממלונתם לעשות צרכיהם. מי שגבר עליו יצרו, ועשה צרכיו במלונתו, יסבול מהסירחון. ועל אחת כמה וכמה, כשמדובר במורה.

alon_o

New member
לכל מי שהשתתף בשירשור

תודה על דיון עמוק ויפה שלמדתי ממנו לא מעט. במיוחד לרוחו של פזירפים, לדוד, לarcidea, וליצחק (נראה לי שלא שכחתי אף אחד אבל עוד בוקר, מי יודע).

arcidea

New member
כן, ממש עץ פצצות

עברו יומיים והפורום נראה כמו אדמה חרוכה. מה זה השירשורים העצבניים האלה? זה יופי לכתוב על ענווה בלה בלה בלה ויצר וכיבושו וכבוד לסביבה- אפשר לראות למעלה בדיוק איזה השפעה מעמיקה ומועילה היו לדברים שנכתבו. חרא מלחמה.אבל ממש. ציטוט אחרון- יוספוס פלאביוס, מלחמות היהודים ובאופן כללי, לא נוכל למצוא דוגמא להצלחה כלשהי או לכשלון שנחלו אבותינו באמצעות מלחמה, בעוד אשר ללא המלחמה הפקירו עצמם בידי אלוהים

pzirpimsghost

New member
Parthian Shot

Captain Louis Renaud:Round up ze usual suspects.) Do we really ever know which side will win? (Fight on. This is not the right way! {Now we are the seniors, what we do, is what we are, is what will be.} לבטוב והסר כעס מלבך והעבר רעה מבשרך וגו´ ועל תתעה לחשוב כי הנך סיני יפני וכו´ דע מאין באתה ןלאן אתה הולך. בברכת המברכים. אין תרוץ לאדם המסתגר בד´ אמותיו.(אף לא ב כד אמותיו) עשה/י הישר. (והרי היא שנתנה לו להכנס לפרדס ולצאת ממנו) בברכת מתרחקים

למעלה