כחול וכתום

חמצמצה

New member
את מצחיקה XD

אהממ כע יש פורום כפיר אונגר חחח אבל בסידרה הם מראים את פורום פירות אסורים- לא קיים. וגםםם.. כשהם הזכירו את שניצלונה, זה היה מעין מחווה למשתמשת הזאת, כי היא מאוד פעילה או משו בפורום טלנובלה בע"מ ושנה שעברה במיכאלה וכו'.. וגםםםם את פרק 100 [עם אסי] - כל הרעיון של אסי היה בשיתוף עם משתמשת בתפוז (היא חשבה על זה), אני לא זוכרת מי, יכול להיות שגם שניצלונה.

GalGul000

New member
גס וואט?

יפה, אני עונה לשתיכן
תמי- 1. שם טוב לארץ ישראל, אבל שם רע לנו! ואנחנו גם מארץ ישראל. אזזזזזז. את מבינה מה קורה? הן גורמות לנו להראות יותר רע. ואז השם של ישראל יותר רע!! אבל הוא גם יותר טוב
אבל רע!!!!
טוב!רע! רע.
2. את יודעת כמה פעמים התחננתי לסיוון לטיוט לשיער?
[היית מתה!!! היא נשואה לי הרבהההה לפני.] מתקתקה- אני לא מצחיקה, אני עייפה
רציני? פורום כפיר אונגר?!?! הממ.. למה?!?!?!?!??! וואו. את מתמצאת.
מאיפה את יודעת את הכל?

חמצמצה

New member
ידיד שלי סיפר לי XD

חחח ואין לי שמץ מאיפה הוא יודע <: ותיכנסי מהר מהר לפורום כפיר אונגר.. אם אני לא טועה זה 1234

GalGul000

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDD ../images/Emo6.gif

אוי, איזה פורום קורעע
אנשים שרוטיםם לגמרי XDDDDD
בואו נקים שם התנחלות
זה יכול להיות משעשע

חמצמצה

New member
הם מוזרים כלכך ><

והכי מוזר זה, שבטלנובלה בע"מ, כאילו בעולם שלהם, כפיר אונגר הוא לא איזה סלבריטי, אם כבר פורום אז פורום פירות אסורים, או פורום דנה בלום וכו' חחחח אבל הם כאלה מצחיקים XD

GalGul000

New member
כן גמני חשבתי על זה ../images/Emo12.gif

אבל מה לעשות, במציאות לאנשים אכפת יתר מעופר שכטר
כנראה שזה מושך יותר אנשים לשם... אנערף. הפורום הזה כל כך הזוי
זה מין משחק תפקידים לא ברור.

XDD../images/Emo96.gif

אבל פורום כפיר אונגר זה מצחיק:0. אנשים מצחיקים. 1.XDDD. לא נכון! יחי מדינת ישראל!!. אממ,ניסיתי להבין את מה שכתבת ולא הצלחתי
. 2.אבל. אממ:(. אבבלללל:(.אה יש לי הברקה:0. אז אין לאן לשאוף:0.(אימלה:|).

GalGul000

New member
תראי.

1.נגיד עשיתי דולי. ואז באה לוטם, עם דולי שאלוהים יודע מאיפה היא הוציאה אותה. אז זה גורם לי להראות רע נכון? מצד אחד, לישראל יהיה שם טוב בגלל לוטם. מצד שני, לישראל יהיה שם רע, בגללי. 2.תסלחי לי, אבל אני מעדיפה לעשות שיער כמו סיוון מאשר לשאוף לשיער כמו סיוון.
והפורום הזה באמת קורע XDDD

XDDD../images/Emo96.gif

1.הבנתי:0. אבל זה טיפשי! אני מדברת על מדינת ישראל! לא על הרגשתך הנחותה כל פעם שאת רואה דולי של לוטם:0. 2.XD. יש משהו בזה><. ^0^

GalGul000

New member
זאת לא הרגשתי הנחותה!

1. זה לא רק אני. גם אם את תסתכלי על דולי שלי לעומת דולי של לוטם. המוכשרות גורמות לנו להראות רע!!! זאת עובדה
אז בעצם, בגלל שהן מוכשרות, הן לא עושות תדמיחת טובה, אלא רעה. כי הן גורמות לנו לתדמית רעה.
2. כן הא? *חעחע, ניצחתי!!!!!!!!!*

:0*דרמה*../images/Emo96.gif

1.לא, אבל את ממש אנוכית!:0. אם לוטם או חמצמצה/יעל/מתקתקה תשלח את הדולי שלה לתחרות הזאתי, כולם יתגאו בה, כי היא יוצאת מדינת ישראל!!! יחיייי מדינתתתתתת ישראלללללללללל^0^ 2.*הפסדתי*:(.

חמצמצה

New member
חמצמצה/יעל/מתקתקה ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

חחחחח לילהטוב לשתיכן!
עשיתן לי חשק לעדכן את האתר >< טוב עידכנתי <: חלומות פז!

GalGul000

New member
כן, אבללללל!

1. אם מתקתקונת שולחת את הדולי שלה לתחרות, וגמני שולחת דולי לתחרות הזאת?! אז מצד אחד יגידו "וואו היא מישראל!!! איזה מוכשרת היא בלה בלה בלה יש לה סגנון מפורסם" ואז יראו את שלי ויגידו "אה גם היא מישראל? טוב, מסתבר שישראל די גרועה =\" האה! ירדה הרמה! 2. מאוחעחעחע ><

נכון, אבל!!../images/Emo96.gif

1.לא נכון:0. יגידו, וואו,גם בישראל אנשים מציירים דוליז, זה לא רק מקרה אחד, בואוא נחקור את זה |הגדש|ונטוס לישראל|סגדש|. תיירות ישראל תהיה משגשגת בזכותנו:0. יחיי מדיינתת ישראל!!
2.אינדיד:0.

o0Invisible0o

New member
"חמצמצה/יעל/מתקתקה"

XDDDDDDDXDXDXD
תמי את פשוט מבדרת!
וכל השיחה הזאת..בכלל..XDXD

למעלה