כחול וכתום

שתקי ומהר:0../images/Emo96.gif

את כמו "אשת העולם הגדול" בפורום שלנו:0. את עושה דוליז כמו באתרים המפורסמים האלה:0. ואת משתתפת במלא תחרויות:0. מאוד מאוד יפה
. מאוד יפה
. לאיזו תחרות הדולי הזאת?

חמצמצה

New member
חחחח איזה מצחיקה את ../images/Emo3.gif

חחחח חמודה
תחרות שווה שווה בשוגרכרים. אז אהממ שלי זה לפי התמונה השביעית <:

GalGul000

New member
אוי, זה עומד להיות מכוער.

[כשלאה תראה מה כתבת
] לא מצליחה לראות את הדולי
אל תשימי שוב.. זה בעיה אצלי. זה עוד מעט ישתחרר. אבל אני בטוחה שהיא מדהימה

GalGul000

New member
ווע |מת|

מה..ההה...ההה.... זההההההה.ההההה...ההה אאאא..אאאא..אאאאמוררר להבבביעעע?!?!?!?! את. כל כך. זונה. תמי כל כך צודקת
הסגנון שלך כל כך... מפורסם!!! כאילו הוא לא מפורסם. אבל זה כמו של דולריות מפורסמות. אני לא יכולה להגיד דברים נורמלים בשעה כזאת. עזבי אותי
אבל את...אתתת....את.

חמצמצה

New member
חחחחחחח

אתן כל כך חמודות! חחח סגנון מפורסם XD דווקא, הסגנון שלי לא כלכך מיוחד וזה מציק . את פינקלנד מזהים בכל מקום- יש לה את הסגנון הזה שלה כנ"ל ליוניקדולז ואהמממ זאתי מפיקסינייד. אז אז הבנתן את הרעיון

חמצמצה

New member
../images/Emo12.gif למה?!

את מוכשרת כלכך! אני אוהבת את הדוליז שלך! אין טעם שתציירי כמוני

GalGul000

New member
הוא מאוד מיוחד!!!

תראי לי עוד אחת פה שמצלילה ככה. הוא לא סגנון מפורסם בכוונה שכל המפורסמות מצלילות ככה. הוא מפורסם כי הוא נורא מיוחד ויפה ומושלם כזה. ואחרי כל דולי שלך אני מתפללת שתיפלי לשלולית מלאה בחומצה ואז יהיו לך את הפנים של דנה בלום
[אמאלה. הרגע הושפעתי מטלנובלה בע"מ. שמישהו יציל אותי
] רגע רגע- המשך משפט- וזה מה שקורה לי אחרי שאני מסתכלת על דוליז של מפורסמות. וואו, זה היה ההסבר הכי גרוע בהיטוריית ההסברים המטומטמים בעולם.

חמצמצה

New member
חחח העלת לי חיוך על השפתיים (-:

הסבר מעודד מאוד <: אהאה אבל לא קורה כלום לפרצוף שלה, רואים בפרסומת XD

GalGul000

New member
*עונה גם לתמי*

אני יותר מידי עצלנית בשביל 2 הודעות. אז תמי. כיייייייי. המממ... 1. זאת דרך מסויימת להשלים עם העובדה שהבנאדם הזה מוכשר בטירוף, ואתה לא. 2. הן לא באמת מלמדות אותנו
[כשאני אומרת הן, זה כולל גם אותך כן? גם לך לא חסר
] ונחזור אליך
בטח שקורההההה!!!!!!! לא ידעת שיש טלנובלה על טלנובלה בע"מ??? קוראים לה ירקות אסורים... ויש שם מישהי, שקוראים לה טניה, והיא שונאת את יב"ז.... אז היא הפכה את הקטשופ הנוזלי והירוק הזה ששפכו לה על הפנים, לחומצה אמיתית!!!! מה ששידרו בפרסומת צילמו לפני התאונה!!!! עכשיו יב"ז נראית כמו..אממ... בז. שג'יפ דרס אותו. וזה בדיוק מה שיקרה לך, אם לא תלמדי אותי איך את עושה את זה

חמצמצה

New member
XD

ירקות אסורים
חח זה מזכיר לי את הפורום המוזר של כפיר אונגר >< אנשים חיים בטלנובלה בע"מ .. קריפי.

XDD../images/Emo96.gif

משוגעת:0. 1.אבל הן אנשות טובות ומוכשרות שלא עשו רע לעולם:0 2.הן כן אם הן מגיבות לנו על דוליז^0^(חה, תודה לך בכל מקרה^-^
)

GalGul000

New member
שוב עונה לשתיכן ../images/Emo3.gif

נתחיל ממתקתקה. [תתרגיל לזה. מהיום אני קוראת לך ככה
] איזה פורום?
תגידו, גם אתם תמיד חשבתם אם באמת יש את הפורומים האלה שהם מראים? כיכיכיכיכיכי, פעם הזכירו איזה ניק בסדרה... ואז ראיתי אותה באיזה פורום [אולי זה היה פה?
] וכולם אמרו שהיא מפורסמת וכאלה... אז כאילו, היא באמת הגיבה בפורום הזה לא? או שהם סתם לקחו ניק שהם ראו? מבלבל. תמי- 1. את סותרת את עצמך
מצד אחד את אומרת שהן טובות ולא עשו רע לעולם. מצד שני את אומרת מוכשרות
רק עצם העבודה שהן מוכשרות הופך אותם אוטומטית לחוטאות. 2. אבל להגיב על דוליז זה לא לתרום את הכשרון! או ללמד את הסגנון! [אין בעיה. למרות שאני בכלל אמורה לשנוא אותך, כי את נשואה לאשתי
]

XD../images/Emo96.gif

אני אוהבת את טב"ע*מתבוששת בפינה*.בלכ מקרה, הם כל משתמשים בכינויים אמיתיים, איזה כיף להם^-^. 1.XD. אממ, אבל אבל:(. לא, הן לא חוטאות, הן עושות שם טוב לארץ ישראל! ^0^. כל מי שיראה את הדוליז של יעל(חמצמצה/מתקתקה) יבדוק מאיפה היא, יגלה שהיא מישראל ויגיד"וואו, בישראל יודעים לצייר דוליז יפות, יחי מדינת ישראל" 2. טוב, יש בזה משהו:0. אממ, אז אולי טיוטים יכולים לעזור?:0(XD. לא, זאת את שנשואה לאשתי^-^).

חמצמצה

New member
../images/Emo6.gif חחחחחח

האמת, שיש המון בנות מהארץ שעושות דוליז ומנהלות אתרים, לעומת מקומות אחריםם.. נגיד, ארה"ב> לא ראיתי אתר אחד.. אנגליה> ראיתי ר-ק אחד חחח אהממ הרוב מאיטליה, צרפת וישראל לא?

למעלה