כחול וכתום זה הצבעעעע שלייייי שדח"ם לילה טוב
G GalGul000 New member 7/8/05 #71 וואוווווו!!!!!!!../images/Emo99.gif כל כך השתפרת!!!!!!! זה אחד הדברים היותר מדהימים שראיתי בזמן האחרון אוף איתך זה כל כך מדהיםם!!
וואוווווו!!!!!!!../images/Emo99.gif כל כך השתפרת!!!!!!! זה אחד הדברים היותר מדהימים שראיתי בזמן האחרון אוף איתך זה כל כך מדהיםם!!
A ApharseMon New member 7/8/05 #3 ../images/Emo28.gif|סוגדת|פורום EE, תגובה למגיבה. תודה מיכל. מרוצה.
A ApharseMon New member 7/8/05 #5 ../images/Emo28.gifאה ו.. אני רוצה עוד דברים להוסיף. דברים מגניבים באיפור גם. בשיער. תנו דברים.
ש שקית שוקו דרוסה New member 7/8/05 #9 ../images/Emo41.gif השיער לא מצליל על הראש.. דולי מהממת!!!!!!!! לדעתי תוסיפי לה עגילים שחורים ואיפור שחור קצת..
../images/Emo41.gif השיער לא מצליל על הראש.. דולי מהממת!!!!!!!! לדעתי תוסיפי לה עגילים שחורים ואיפור שחור קצת..
A ApharseMon New member 7/8/05 #18 ../images/Emo28.gifתיקון.../images/Emo13.gif עגילים שחורים, עגיל בגבה. הצללת על של השיער על הראש [צריכה גם של השרשראות. |עצלנות.] וצריך לבחור גירסה של אודם ^_^
../images/Emo28.gifתיקון.../images/Emo13.gif עגילים שחורים, עגיל בגבה. הצללת על של השיער על הראש [צריכה גם של השרשראות. |עצלנות.] וצריך לבחור גירסה של אודם ^_^
W welcome to heaven New member 7/8/05 #32 ממש יפה ^^ בהתחלה קצת הפריע לי שבשיער יש ה-מ-ו-ן פיקסלים כפולים, אבל יכול להיות שזה דווקא מתאים ויפה .. אבל זה מפריע דווקא בפוני (?) ולא ממש רואים את הצללה מתחת לעיניים, תדגישי אותה קצת אבל זה באמת עדיין יפה :]]
ממש יפה ^^ בהתחלה קצת הפריע לי שבשיער יש ה-מ-ו-ן פיקסלים כפולים, אבל יכול להיות שזה דווקא מתאים ויפה .. אבל זה מפריע דווקא בפוני (?) ולא ממש רואים את הצללה מתחת לעיניים, תדגישי אותה קצת אבל זה באמת עדיין יפה :]]
A ApharseMon New member 7/8/05 #39 ../images/Emo28.gifהנה.../images/Emo13.gif התיקון על ימין, כי נדמה לי שאני אשאר עם האודם השחור. ^_^ את מוזמנת לעזור לי להחליט.
../images/Emo28.gifהנה.../images/Emo13.gif התיקון על ימין, כי נדמה לי שאני אשאר עם האודם השחור. ^_^ את מוזמנת לעזור לי להחליט.
S super cat New member 7/8/05 #129 הוייי היא יפה../images/Emo99.gif אולי תבהירי קצת את האודם השחור? הוי והיא ממש מדהימה
B BiDriL New member 7/8/05 #139 ../images/Emo185.gifמותייייייייי ../images/Emo99.gif. יש קטע מרובע כזה בסיומת של השיער,תמלאי אותו. הצללת רק מתחת לשיער .
../images/Emo185.gifמותייייייייי ../images/Emo99.gif. יש קטע מרובע כזה בסיומת של השיער,תמלאי אותו. הצללת רק מתחת לשיער .
M Miss Naama New member 7/8/05 #213 ../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif אמרו הכלללל../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif רק D: גרסא ימנית של שיער, ושפתון וורוד ^.^ השתתפרת :]]]
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif אמרו הכלללל../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif רק D: גרסא ימנית של שיער, ושפתון וורוד ^.^ השתתפרת :]]]
L Loony Moony New member 7/8/05 #36 דולי מדהימה../images/Emo99.gif בעיה אחת- השרוך במחוך. הוא לא מוצלל, יש בו פיקסלים כפולים שלא מתאימים ויש קטעים שהוא ישר מדי. את מסוגלת ליותר מזה.
דולי מדהימה../images/Emo99.gif בעיה אחת- השרוך במחוך. הוא לא מוצלל, יש בו פיקסלים כפולים שלא מתאימים ויש קטעים שהוא ישר מדי. את מסוגלת ליותר מזה.
A ApharseMon New member 7/8/05 #44 ../images/Emo28.gifמסוגלת ליותר מזה בשרוך? או בכלל? כבר מתקנת ^_^ פשוט עשיתי גרוע ולא יכולתי למחוק , היה יותר מדיי. ושכחתי לשכפל. והתעצלתי לצבוע . אני אעשה את זה היומחר.
../images/Emo28.gifמסוגלת ליותר מזה בשרוך? או בכלל? כבר מתקנת ^_^ פשוט עשיתי גרוע ולא יכולתי למחוק , היה יותר מדיי. ושכחתי לשכפל. והתעצלתי לצבוע . אני אעשה את זה היומחר.