כחול וכתום

אנבלייי

New member
שנילאב../images/Emo23.gif

השפתיים הורודות יותר יפות^.^ \ב ממש ממש יפה! (טוב את יודעת מה אני חושבת על זהXD זה פשוט.. ווואווווווווווווווווווווווווווווו
אחד גדול.) לדעתי את הקטע הלבן בחולצה אוליי תכהי טיפה או תעשי הבדלי גוונים יותר בולטים, כי לא ממש רואים את ההצללה כשהוא נמצא ככה ליד הזהב והכל. לדעתי בכלל תהפכי את הקטע הלבן לוורדרד כזה בהיר
ואז תוכלי גם לעשות בעפעפים (?) צלית ורודה כזאת שהיא כמעט בצבע עור, שכמעט לא ישימו לב שישי צללית אבל שתהיה שם עדינה ויפה
נמ. ^______________________________^

Stinki Winki

New member
איזה מדהימהה!!../images/Emo99.gif

אהבתי את השרוולים התפוחים נורא
החוט השחור לא כ"כ מוצלל... השיער מהמם, דאמט.
עוד ברק בשרשרת ובתליון[= אהבתי נורא!

אההההההה

יש לי דולי
אבל אני צריכה להתקין איזשהי תוכנה כדי להמיר אותה לפורמט אחר

../images/Emo13.gif

נורא חסר לי אור בחולצה ובשיער. וגם בשורט, חסרים נקודות אור. בחולצה תעשי גם קצת כפלים, כדי שהיא תהיה ישרה. ההצלה של השיער בסדר, חסרים גוונים בפלטה וכמו שאמרתי- צריך להוסיף אור. תצלילי על..

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifצריך עוד כמה תיקונים.

אבל הבסיס חמוד. אם לא הייתי עצלנית הייתי מגיבה לך תגובה בונה, אולי מחר.
בגינ'ס תסתכלי בטיוטים- כדאי לך ממש ממש להשתדל כדי לשפר את ההצללה. מאשר להתפשר. היא נורא ריקה, תוסיפי לה אם את רוצה: כפכפי אצבע שחורות\ מעץ. רשת שחורה קרועה.
סליחה.

my presious

New member
../images/Emo42.gifתגובה

היא נורא חמודה:] בשיער חסר ברק, תוסיפי לו עוד לפחות 2 גוונים. השביל ישר מדי, תנסי לעשות אותו יותר זיגזגי. תוסיפי קצת אור בשיער למטה, אפילו שאמור להיות צל, לדעתי יש יותר מדי. לדעתי יותר יפה להצליל את קווי המתאר של הקבוצות אבל אם את חושבת שככה זה יפה אז תשאירי:] תצלילי על. בהחולצה אין קווי מתאר וזה חסר לטעמי. תוסיפי עוד גוון בהיר. הג'ינס מעולה, הצמיד ברגל גבוה מדי. תוסיפי לה משהו, היא נורא ריקה:]

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif מה שהן אמרו ^.^

כדאי להוסיף ברק ברצועה הזו לרגל
והמחשוף מפלצתי O.O; עוד רגע רואים לה את הפיטמות
כדאי להוסיף משהו ברגליים

Noa Geva

New member
הו יש לי דולי!

ואני עוד בין הראשונות! בייס מפה http://mc.buttertoast.org/deac/index2.php?section=updates

חמודה ביותר!!

מפריע לי שההצללה של החולצה סימטרית וישרה מדי
אני ממליצה להוסיף עוד קצת שוונצים לשיער ^^

my presious

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo2.gifאיזה יופי

נורא נורא אהבתי את הקפלים בחולצה ובמכנסיים! בשיער הפריע לי שהקווי מתאר בקבוצות כהים מדי, תנסי להבהיר או בכלל להוריד אותם. תצלילי על. הגרסה עם הרשת יותר יפה בעיניי:]

super cat

New member
אני אוהבת את הקפלים

בחולצה ובמכנס!! תוסיפי לה משהו ככה היא ממש חמודה

למעלה