כחול וכתום

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifמקסימה ../images/Emo99.gif.

לדעתי יש יותר מידי כפלים בחולצה,תעשי אותם יותר עבים ותפחיתי בהם. הסיומת של האולסטאר(למעלה)צריכה להתעגל למעטה. תצלילי את החלוקה לקבוצות. אהבתי את הגרסה השמאלית.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אמרת בדיוק את מה שאני רציתי לומר XD|אמאלה|
אחלה דולי ^..^

GalGul000

New member
דולי. |מתה| ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

לתיאור בזוגות... אני מניחה שאפשר לפרסם נכון? כי היה אסור כי זה היה סוד שהשנייה לא תראה.. אבל במילא פרסמנו... טוב, השוונץ הלא ברור- עשיתי שיער ורק בסוף ראיתי שאני אמורה לעשות הרבה פסים ירוקים וכחולים... וזה לא היה בדיוק אפשרי
אז עשיתי שוונץ נורא נורא נורא נורא נורא לא ברור. החצאית הייתה יחסית יפה לפני הנקודות... היא נהייתה פחות יפה אח"כ. אבל חפיף. גמלי לא ברור מה הולך עם כל הכפלים במכנסיים
הנעליים מזעזעות, ידוע. לא אוהבת את החולצה
בקיצור, לא מרוצה. אבל שיהיה
תגובות יהיו נחמדות
במיוחד בגלל העובדה שזאת הדולי הרביעית שאני מפרסמת בשדח"ם
בלע. היא מכוערת

אנבלייי

New member
../images/Emo107.gif.יש לי שאלה. קטנה.

את לא רוצה לגרום ריבים, נכון? את לא רוצה שישנאו אותך בפורום ויתנפלו עלייך. אבל תראי מה את עושה.. איך את רוצה שהיא תגיב לזה? ומה ניסית לעשות בזה שאמרת לה את זה? אני ךלא מבינה את ההגיון שלך.. :-\

K a r i

New member
../images/Emo4.gif זה היה דוחה מצידך.

חוץ מזה. הדולי שלה לא נוראית.

GalGul000

New member
תרגעו בנות ../images/Emo6.gif

זה ממש לא העליב אותי... הפסקתי להקשיב לה. דמאט, כל הודעה שלה גורמת לי לפתוח ריב חדש. הפעם החלטתי לעבור על זה בשקט. חעחע. מיכל נכון שאת גאה בי?

GalGul000

New member
לאלאלאללאלא!!!בייס!!!

לא מאמינה ששכחתי
רואים שאני לא רגילה לפרסם בשדח"ם. של לילך מילקי
בייס מדהים, אגב.

חמודה ביותר.../images/Emo54.gif

עוד ברק בקטעים הלבנים, וקפלים בגרביים. השיער מסתיים מעט ישר מדי לטעמי. ובנעל עצמה, יש את החלק שאמור לסמן אצבעות אני חושבת? כהה הרבה יותר מדי.

GalGul000

New member
../images/Emo25.gif תודה רבה ../images/Emo9.gif גם למיתר ../images/Emo9.gif

אני אוסיף ברק, ואבהיר את החלק בנעליים
ואני מעדיפה את הגרביים ככה... מתוחות. בואי נגיד שהיא בדיוק יצאה ממספרה
רבתי כל כך הרבה עם השיער הזה
אין לי כוח להתעסק איתו שוב
תודה

Loony Moony

New member
גל../images/Emo99.gif

את צריכה להתחיל לעשות יותר דוליז. הרבה יותר דוליז. בכפלים במכנסיים- יש כפלים שהם מאונכים מדי, את צריכה לעשות אותם יותר מאוזנים ואחד בתוך השני. בצבע השני הכי כהה את איחדת כפלים, לדעתי כדיאי להפריד ביניהם. השרוול השמאלי של החולצה נכנס בין החצאית למכנסיים, וזה בלתי אפשרי כי החצאית היא לא חד צדדית
.

GalGul000

New member
../images/Emo25.gif איזה חמודה ../images/Emo9.gif

חח אני שונאת להכין דוליז. |בורחת| אני גרועה בזה, אין לי השראה, וזה סתם יוצא מכוער. אממ.. מזתומרת אחד בתוך השני?
איחדתי כפלים?
את מתכוונת לצבע שאחרי הקו מתאר? לא הבנתי איפה
הוא לא
הוא מאחורי שניהם.. תסתכלי מקרוב

חמצמצה

New member
תגובה בה בה

אוקע, אז במכנסיים, יש בשני הצדדים, כזאת נקודה שיוצאים ממנה הרבה כפלים, כשזה מאמצע הרגל זה טאיפה מוזר. כאלו עדיף לעשות באזור המפשעה.. אהממ.. בשיער, הייתי משנה משו בהצללה, אבל אני לא יודעת להסביר. אהממ כאילו, תני מכל גוון יותר, אז עושה מכל גוון בפלטה של השיער מעט מאוד. תעשי יותר מכל אחד חח.. מבינה? >< אני גרועה בהסברים!! טרה ל הלה מאיפה הבייס?? וסה"כ דולע חמודה ביותר!!

למעלה