כחול וכתום

חמצמצה

New member
טרה לה לה לה לה

אני אוהבת את החולצה/שמלה שמעל השמלה הכחולה! ההצללה ממש חמודה כזאת חחחחחחחח לא יודעת להסביר, פשוט אהבתי גם ההצללה בשיער מעולה!
בכלל אהבתי את הדולי!! ^-^ הייתי עושה את היד הימנית <זאת שלמעלה> יותר עבה, היא נראית דקה נורא יחסית לשמאלית
כי בשמאלית השרוול טיפה רווח כאילו הוא גם מתרחב.. מה שלא קורה בימנית.. זהו, דולי יפה!

חמצמצה

New member
XD אני לא איזה שייח' סעודי

שזה כבוד לקבל ממני מחמאה XD [מהם זה כבוד, ישלהם הרבה כסף! לאיודעת מה הקשר] הוו עכשיו זה מעולה! השרוול ממש טוב! ^-^

תודה! ושייח' סעודי? X.X

כנראה הגרסא הישראלית והדוליזית לו
אמעכשיו אם יצא לי לדבר עם עוד מישי סגידה כמוך אז אקרא לו שייח' סעודי ^___^ להביא לך מנחות גמלים ועיזים ופיתות דרוזיות כאלה? ותה מתור עם פינג'ן? או רעיון יותר טוב - אלך לישון @__@ אז אולי המד שפיות שלי יצביע על קצת מעל לאפס...
ויש להם בעיקר הרבה נשים נדמה לי... יש לך הרבה? X____X

super cat

New member
ההצללה שלך נראת אמיתית כולכך!

אני
בהצללה שלך ובדולי עצמה

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהיא כזאת נושית ../images/Emo99.gif.

אני מתה על הסגנון שלך

חמצמצה

New member
*מתלבטת אם לשים*

מה כדאי? כאילו אתן תגידו כן, למה לא? אבל לאיודעת. אהממ.. אהממ.. נו טוב! בייס מפה אני יודעת ומודעת לעובדה שאני לא מצלילה על, אל תשאלו למה XD אני פשוט לא אוהבת, כי זה נותן הרגשה מוזרה כזאת. שכאילו או שיש קרטון על הבייס, או שיש רווח גדול מדי בין הבייס לבגד. בקיצור, אם אני אצליל חלש במילא לא ירגישו. אז אהממ.. איש איש באמונתו יחיה! XD זייהו לכן בנות <: אל תבאסו עם התגובות כי כבר שלחתי את זה לתחרותת! <:

למעלה