ועכשיו אני
שם (לא חובה)/ניק: שiש גיל: 23 (שיואו, אני הכי זקנה פה, אז בשבילכם - סבתא שוש) מקום מגורים: ירושלים! <מטורפפפת על העיר הזאת> משמעות הניק: אין. זה לא השם שלי, וזה פשוט מה שבא, בלי להשקיע מחשבה. עיסוק עיקרי: סטודנטית. פורום מועדף: הנוכחי, כמובן, ושל הסטודנטים. ממתי את/ה אוהד/ת הפועל, ולמה? וואו, אני כבר לא ממש זוכרת, אבל לפני בערך 10 שנים. הודות לאחים שלי נכנסתי חזק לקטע של הפועל, במיוחד שכל הסביבה הקרובה - חברות, חברים, ואפילו חבר שלי היו והינם עדיין "אוהדי" (או נספחי) מכבי, אז אולי זה אפילו התחיל בקטע של להרגיז אותם, אבל אז התאהבתי, ומאז ועד היום - הפועל זו האובססיה שלי. רגע שיא בקבוצה שזכור לך במיוחד: אמממ... חושבת שדווקא הגביע השני שלקחנו. מכבי באו בעצבים עם זכרונות רעים מהעונה הקודמת, ועם מטרה לנקום, והנצחון הזה היה מתוק מאי פעם. (בעצם כל נצחון על מכבי מתוק מאין כמותו) ההחמצה הכי גדולה של הקבוצה: ממה להתחיל? המבחר גדול...
אני חושבת שאני עם מושיקו בקטע הזה. כל פרשת צ'ורה שפוצצה לנו עונה מצוינת, תחושת החמצה מטורפת. חוויה אישית הקשורה לקבוצה: אוי, רק פדיחות יש לי איתם. פעם, כשהייתי קטנה ומתלהבת, (לפני 100 שנה בערך) חברות שלי ואני הלכנו לאימון והכרחנו את כל השחקנים להצטלם איתנו, זה היה עוד בתקופה של עדי גורדון ומוטי דניאל, גדי קידר עמד שם וסיפר לנו בדיחות, ורק אייץ' וולדמן התחמק מאיתנו (ודווקא הוא היה הכי חתיך שם
) אחחח, צ'ורה כמעט חנק אותי עם החיבוק שלו. (יש לי תמונה כהוכחה!) חוצמיזה, סתם קטעים: בכל שנה בפורים כל הקבוצה מגיעה לגן החיות התנ"כי לעשות משיכת חבל עם הפילה (וכמובן שהם מפסידים, כמו שהם רגילים), ושנה שעברה הלכו שם ממש צחוקים. הסתלבטנו עליהם קשות. תבואו, זה קורע. היתה לי גם פדיחה קטנה עם אווג'ובי, שנה שעברה, פגשתי אותו בקניון מלחה (הם תמיד מסתובבים שם) והוא דווקא היה לבד וקנה ממתקים בדוכן, ופתאום הוא קלט שאני בוהה בו, (לא מתאים לי!!! אני האחרונה שאלך להציק לשחקנים וכו')אז הוא הציע לי מהממתקים שלו. לא חמוד??? זהו.