כולם לפה!

שiש

New member
כולם לפה!

טוב, אז עכשיו כשחיים חזר והצטרפו אלינו כל מיני חדשושים, לא הגיע הזמן שנדע קצת יותר אחד על השני? [טוב, נו, וגם כי הבטחתי ליואב כבר ממזמן להעלות פה משו חדש] אז יאללה, תתחילו למלא:
שם (לא חובה)/ניק:
משמעות הניק:
עיסוק עיקרי:
פורום מועדף:
ממתי את/ה אוהד/ת הפועל, ולמה?
רגע שיא בקבוצה שזכור לך במיוחד:
ההחמצה הכי גדולה של הקבוצה:
חוויה אישית הקשורה לקבוצה: עד כאן להפעם. עכשיו תורכם.

HapoelJerusalem

New member
התשובות שלי

שם: נועם גיל: 14 מקום מגורים:מלחה עיסוק עיקרי:מהנדס תוכנה לא סתם... תלמיד חטה"ב פורום מועדף: פורום הפועל ירושלים אוהד הפועל מכיתה ג' לא משהו רציני ולפני משנה שעברה הרבה יותר. רגע שיא בקבוצה שזכור לך במיוחד: הנפת גביע היול"ב ההחמצה הכי גדולה של הקבוצה: העפלה לשלב השני של היול"ב השנה

EL CHE VIVE

New member
יאללה סבבה

שם: שחף זמיר גיל: 17 וחמישה חודשים מקום מגורים: מבשרת ציון משמעות הניק: יחי צ'ה גווארה עיסוק עיקרי: תלמיד תיכון הראל פורום מועדף: מאיר אריאל, הפועל ירושלים ותיכון הראל אני אוהד הפועל מבית ספר יסודי לא זוכר כיתה מדוייקת אבל מכיתה ז' הולך למשחקים רגע שיא בקבוצה: זכיית גביע הראשונה אמורה להיות אבל לא חוויתי את זה הייתי קטן מדיי... ולכן כיכר ספרא מספר דקות אחרי הזכייה ביולב שנה שעברה!!! ההחמצה הכי גדולה של הקבוצה: גמרים מול מכבי למינהם חוויה הקשורה לקבוצה: גם פה כיכר ספרא דקות אחרי הזכייה נכנס... ומה איתך שוש??? למה את לא כותבת???

AGENT SHESH

New member
אוקיי:

שם (לא חובה)/ניק: משה, AGENT SHESH גיל: 18 בעוד 12 יום.. האהא.. אני אהיה חוקי... מקום מגורים: איזור ירושלים משמעות הניק: אין, סתם החלטתי שאני צריך להחליף כינוי, ובדיוק חזרתי מהסרט האחרון של ג'יימס בונד, אז החלטתי לקחת משהו בהשפעתו, AGENT, אבל סתם אייג'נט זה לא טוב, אז רציתי לעשות AGENT 006, כי המספר מזל שלי זה 6, אבל זה היה לא מקורי כזה, אז עשיתי AGENT 6, למה SHESH ולא 6? סתם בלי סיבה...
עיסוק עיקרי: לימודים, עבודה כטכנאי מחשבים, וניהול פורומים בתפוז. פורום מועדף: פורום שאתם לא יודעים עליו אם אתם לא מנהלים...
וכמובן, הפורום הזה! שנאבקתי במשך איזה שנתיים וחצי כדי לפתוח אותו.. ממתי את/ה אוהד/ת הפועל, ולמה? הפועל בכדורסל: המממ... דומני מאז 1995 בערך, עד אז הייתי אוהד מכבי, וזה התחיל לשעמם מאוד. מאוד. וסתם, חיפשתי משהו עם רגש, אצל מכבי הכל היה מכני. מצאתי את הפועל, נסעתי בשנה אח"כ וראיתי את הפועל מנצחת את מכבי בגמר הגביע בכדורסל. גם בשנה שאח"כ נסעתי, ושוב ראיתי את הפועל מנצחת. זאת בהחלט היתה תקופה טובה.. הפועל בכדורגל: מאז שאני די קטן, סתם כי אמרו לי תמיד שכל המשפחה שלנו קשורה להפועל (סבא שלי שיחק שם, הקבוצה תמיד היתה קרובה למשפחה שלנו, ועוד דברים כאלו) ו.. החלטתי להיות אוהד של הפועל. רגע שיא בקבוצה שזכור לך במיוחד: בכדורסל - הזכיה בשני הגביעים. משום מה זה נראה לי הישג יותר גדול מהזכיה בגביע היול"ב. בכדורגל - שנת 1997 - הפועל ירושלים נחשבה לקבוצה חלשה מאוד, ובהפתעה ניצחה את כולם בדרך, כולל את הפועל ת"א הגדולה (בפנדל של השוער הגדול של הפועל - לירן שטראובר...
) והגיעה לגמר הגביע נגד מכבי חיפה. 90 דקות החזיקה הפועל מעמד, ובתוספת הזמן ספגה שני שערים ונכנעה למכבי חיפה החזקה. ההחמצה הכי גדולה של הקבוצה: בכדורסל - עונת 97-98 - צ'ורה בהפועל, הפועל מסיימת את הליגה הסדירה במקום הראשון, הפועל נראית כקבוצה שבפעם הראשונה מזה שנים מסוגלת להתמודד עם מכבי על האליפות, ואז מגיעה פרשת צ'ורה והפיצה, ומאז הפועל מתפרקת על המגרש ומאבדת את כל מה שהיא נאבקה עליו באותה עונה. בכדורגל - העונה של לפני שנתיים, הפועל במקום הראשון עונה שלמה, ובלוזריות אמיתית לא מנצחת את רעננה הזכורה מאז לקללה ולשמצה בפי אוהדי הפועל במחזור האחרון. בסיום בני סכנין ואחי נצרת עולות ליגה על חשבון הפועל.. חוויה אישית הקשורה לקבוצה: עונת 1996\1997 (אם אינני טועה) - הגעתי לסתם משחק פלייאוף (רבע הגמר) נגד גליל עליון, לפני המשחק הלכתי לפרקט וביקשתי חתימה מעדי גורדון, הוא אמר לי לבוא אליו אחרי המשחק, כי עכשיו זה לא זמן לזה, אז חיכיתי, ראיתי את הפועל מנצחת, וחזרתי לפרקט, אבל עדי גורדון כבר היה בעולם אחר ואז הוא ישר ברח לחדר ההלבשה, הייתי ממש מבואס וראו עליי שאני ממש עצוב, ואז בא אליי שחקן שהוא אגדה בפני עצמו - מוטי דניאל, ושואל אותי מה קרה, סיפרתי לו מה קרה, והוא לקח את הדף והעט שלי וחזר אחרי כמה דקות עם חתימות של כל שחקני הקבוצה. מאז אני תמיד זוכר את האיש הזה לטובה.. בכדורגל: היתה תקופה שאספתי חתימות של מפורסמים\שחקנים (תקופה שהתחילה בקטע הקודם של הכדורסל ונגמרה בערך בקטע הזה), וירדתי למטה לגדר באיזה משחק וביקשתי שם חתימות משחקנים, אף אחד לא התייחס, במשחק הפועל חייבת לנצח (משחק גביע אם אני לא טועה) פתאום חמודי סלמן בא אלי, חותם ומחתים עוד כמה שחקנים, ומחזיר לי. מיותר לציין שמאז אני גם מחבב אותו מאוד..
אבל מה שיפה פה זה שבדיוק שתי דקות אח"כ הוא נכנס למגרש וכבש את שער הניצחון במשחק..

חמודי שחקן גדול ואדם גדול

תקרא את ההודעה שלי בסוף השרשור כתבתי עליו משהו..

AmiTutiT14

New member
עוֹנה.....

שם (לא חובה)/ניק: עמית גיל: 14 וחצי
מקום מגורים: ירושלים משמעות הניק: אין... רציתי להרשם לתפוז ומהר ולא היה לי כח לחשוב על ניק טוב. עיסוק עיקרי: תלמידה:/ פורום מועדף: בימים האחרונים זה, כי אני נמצאת פה מלא ויש פה אנשים מאד נחמדים:) וגם הפורום שלי, "משחק מכור" (שאני מנהלת..). ממתי את/ה אוהד/ת הפועל, ולמה? כבר המון זמן.. 7 שנים נראה לי. אבל רק בסוף עונת 2002/3 נהייתי ממש אוהדת אדוקה. רגע שיא בקבוצה שזכור לך במיוחד: הניצחון ביול"ב כמובן. ההחמצה הכי גדולה של הקבוצה: כל העונה הזאת
חוויה אישית הקשורה לקבוצה: חוויה... אני הולכת בדרך כלל בימי רביעי לאימונים שלהם עם חברים. זאת החוויה האישית שלי אם אפשר לקרוא לזה ככה:)

תורי..

שם/ניק: יואב/ Wooooo its flair
משמעות הניק: טוב זה מתחיל ככה. לא היה לי כינוי מיוחד ושנרשמתי לפורום של תפוז בהתחלה הייתי בטוח שאני הולך להיות רק בפורום היאבקות WWE כי אני אוהב לראות את זה. יש שם מתאבק שבעבר היה 16 פעמים אלוף העולם, קוראים לו ריק פלייר(היום הוא הזדקן קצת), הרבה פעמים בקרבות שלו הוא צועק ווווווווו, וווווווווווו....
. בקיצור חשבתי על משהו מקורי- WOOOOO its flair
עיסוק עיקרי: תלמיד תיכון מה לעשות
פורום מועדף: בעיקר זה והיאבקות WWE
ממתי אתה אוהד את הפועל י"ם: תמיד הייתי אוהד ביתר בכדורגל. באיזשהו שלב(1998) התחלתי לאהוב כדורסל אז התחברתי להפ' ירושלים, קבוצה של אהבה. אח"כ לא כל כך עקבתי אבל התחלתי לעקוב יותר בעונת 2000-2001.
רגע שיא שזכור: 13.4.04 גמר גביע יול"ב
ההחמצה הכי גדולה: ההפסד הביתי לבני השרון שנה שעברה. לא יודע למה זה הכניס אותי לדיכאון.
חוויה אישית עם הקבוצה: גמר גביע המדינה שנה שעברה ביד אליהו עם כל הקהל. גם המשחק האחרון באוסישקין.

EL CHE VIVE

New member
אז כמה דברים לגבייך יואב:

מהיום אני קורא לך ג'ו כי לחבר שלי יואב אני קורא ג'ו זה פשוט יותר קל לי דבר שני לא כתבת מאיפה אתה ובאיזה תיכון אתה לומד...

z dead

New member
שיהיה

שם (לא חובה)/ניק: איתן גיל: זקן במונחים של הפורום ...22 מקום מגורים: עיר המטאל פ"ת משמעות הניק: מספרות זולה... עיסוק עיקרי: סתם עובד פה ושם :) פורום מועדף: הפועל ירושלים ממתי את/ה אוהד/ת הפועל, ולמה? למה? לא זוכר כבר...ממתי? הרבה רגע שיא: ערב משחק הפלייאוף,בו לירושלים היה יתרון הביתיות בסדרת הגמר עד שהתוודנו לעובדה המרה שהדון קנה את צ'ורה החלאה. ההחמצה הכי גדולה: שוב...הבגידה של צ'ורה שלקחה לנו אליפות היסטורית. חוויה אישית הקשורה לקבוצה: היום בו שמעתי ששפר מגיע לירושלים,והיום בו שמעתי שמתן נאור מגיעים לי-ם...בדיוק לילה לפני ייחלתי לזה שהם יגיעו לקבוצה...מדובר בשני השחקנים יחד עם קוזי שאני הכי אוהב...וזה יצא מגניב ששניהם הגיעו בדיוק יום אחרי שחשבתי על האפשרות שהם יגיעו אפילו שהם הגיעו בהפרש של שנה אחד מהשני.

למעלה