כולם לפה!

z dead

New member
אני מייחל שבריאן ברייסי יחזור

ואז סלומון ורק אז אוונג'ובי ואם אפשר גם את קני צעיר יותר :)

AGENT SHESH

New member
קני צעיר יותר?

לא נסחפנו? מה עם עדי גורדון? אני בטוח שהוא יוכל לעזור להפועל...

AGENT SHESH

New member
כן,

בכלל, אפשר לעשות קבוצת חלומות כזאת: צ'ורה, קני, אווג'ובי, המילטון, סולומון, גורדון, ושפר של העונה שעברה. זאת קבוצה שהיתה יכולה לזכות באליפות.. רק חבל שזה לעולם לא יקרה.. :-\

שiש

New member
מה עם קלי?

אני היחידה פה שחושבת שקלי הוא ה-מ-ל-ך??

z dead

New member
לא מלך כמו קני או הייץ' או ברייסי

או תומפסון או סלומון או שפר או קוזי או נאור :)

z dead

New member
קלי פוורוד,הייץ' גארד...

זה שני דברים שונים...ובסך הכללי הייץ' היה גארד יותר טוב מאשר קלי פוורוד.

AGENT SHESH

New member
אייץ'.

ואני לא יודע מה פתאום נדלקו עליו בשנה האחרונה, בתקופה שלו הוא לא היה כזה להיט.. לפחות ככה אני זוכר אותו..

שiש

New member
גם לי לא זכור

שהוא היה שחקן מי יודע מה. תקנו אותי אם אני טועה.

z dead

New member
מה אתם מדברים...

הוא היה שחקן שחקן. גם אסיסטים,גם ידע לעשות סלים,גם הגנה מעולה,וגם מנהיג. אין לכם זכרון טוב...אל תשכחו שהוא היה הרכז בקבוצה שלקחה מקום ראשון בליגה.

שiש

New member
ועכשיו אני

שם (לא חובה)/ניק: שiש גיל: 23 (שיואו, אני הכי זקנה פה, אז בשבילכם - סבתא שוש) מקום מגורים: ירושלים! <מטורפפפת על העיר הזאת> משמעות הניק: אין. זה לא השם שלי, וזה פשוט מה שבא, בלי להשקיע מחשבה. עיסוק עיקרי: סטודנטית. פורום מועדף: הנוכחי, כמובן, ושל הסטודנטים. ממתי את/ה אוהד/ת הפועל, ולמה? וואו, אני כבר לא ממש זוכרת, אבל לפני בערך 10 שנים. הודות לאחים שלי נכנסתי חזק לקטע של הפועל, במיוחד שכל הסביבה הקרובה - חברות, חברים, ואפילו חבר שלי היו והינם עדיין "אוהדי" (או נספחי) מכבי, אז אולי זה אפילו התחיל בקטע של להרגיז אותם, אבל אז התאהבתי, ומאז ועד היום - הפועל זו האובססיה שלי. רגע שיא בקבוצה שזכור לך במיוחד: אמממ... חושבת שדווקא הגביע השני שלקחנו. מכבי באו בעצבים עם זכרונות רעים מהעונה הקודמת, ועם מטרה לנקום, והנצחון הזה היה מתוק מאי פעם. (בעצם כל נצחון על מכבי מתוק מאין כמותו) ההחמצה הכי גדולה של הקבוצה: ממה להתחיל? המבחר גדול...
אני חושבת שאני עם מושיקו בקטע הזה. כל פרשת צ'ורה שפוצצה לנו עונה מצוינת, תחושת החמצה מטורפת. חוויה אישית הקשורה לקבוצה: אוי, רק פדיחות יש לי איתם. פעם, כשהייתי קטנה ומתלהבת, (לפני 100 שנה בערך) חברות שלי ואני הלכנו לאימון והכרחנו את כל השחקנים להצטלם איתנו, זה היה עוד בתקופה של עדי גורדון ומוטי דניאל, גדי קידר עמד שם וסיפר לנו בדיחות, ורק אייץ' וולדמן התחמק מאיתנו (ודווקא הוא היה הכי חתיך שם
) אחחח, צ'ורה כמעט חנק אותי עם החיבוק שלו. (יש לי תמונה כהוכחה!) חוצמיזה, סתם קטעים: בכל שנה בפורים כל הקבוצה מגיעה לגן החיות התנ"כי לעשות משיכת חבל עם הפילה (וכמובן שהם מפסידים, כמו שהם רגילים), ושנה שעברה הלכו שם ממש צחוקים. הסתלבטנו עליהם קשות. תבואו, זה קורע. היתה לי גם פדיחה קטנה עם אווג'ובי, שנה שעברה, פגשתי אותו בקניון מלחה (הם תמיד מסתובבים שם) והוא דווקא היה לבד וקנה ממתקים בדוכן, ופתאום הוא קלט שאני בוהה בו, (לא מתאים לי!!! אני האחרונה שאלך להציק לשחקנים וכו')אז הוא הציע לי מהממתקים שלו. לא חמוד??? זהו.

AGENT SHESH

New member
יווו...

גמני ראיתי שנה שעברה את אווג'ובי בקניון.. זה היה ממש מוזר לי.. רציתי להגיד משהו אבל לא ידעתי מה, אז פשוט המשכתי לי לדרכי.. אבל זה מאגניב לראות אותו בקניון... אזזז... איך קוראים לך אם לא שוש?

AmiTutiT14

New member
חחחחח../images/Emo6.gif לי אייבי חתם על הנעל../images/Emo8.gif

כשפגשתי אותו בקניון.. אני לא יודעת מה עבר עלי כשביקשתי ממנו לעשות את זה

שלי

שם (לא חובה)/ניק: עדי, בעל הקופסאות. גיל: 39 (הכי זקן
). מקום מגורים: ירושלים. משמעות הניק: הפורום הראשון שגלשתי בתפוז נקרא "אוספים ואספנות", היות שאני אוסף קופסאות גפרורים, החלטתי לקרוא לי "בעל הקופסאות". כולם מוזמנים לבקר בגלריה שלי הפורום "אוספים ואספנות" עיסוק עיקרי: עובד. פורום מועדף: אוספים ואספנות, הפועל ירושלים, ירושלים. ממתי את/ה אוהד/ת הפועל, ולמה?
מגיל קטן, עוד שהיו שחקנים כמו לאון אזולאי, ציון תורג'מן, על עותמן שהם שחקו בקטמון. לאון אזולאי היה שכן שלי והוא הדביק אותי באהבה להפועל.
משנת 1988 בגלל שאני אוהד הפועל בכדורגל. רגע שיא בקבוצה שזכור לך במיוחד:
הזכיה בגביע היחיד בשנת 1973.
הזכיה הראשונה בגביע, היתי במגרש ולאחר מכן הלכנו לחגוג בכיכר ספרא. ההחמצה הכי גדולה של הקבוצה:
אי הפעלה לליגה על ,ששחקנו נגד רעננה ויצא תיקו.
גמר גביע בעונת 98/99 שקטש קבל עבירה שלא היתה וקלע את נקודות.

למעלה