גם אני ! גם אני ! גם אני!
שם: אלון שילה משמעות הניק: חיפשתי להחליף ניק ואני אוהב מאוד מאוד כלבים וחיפשתי תוספת מעניינת לכלב וכלב מטורף נשמע לי מעניין!! מקום מגורים: מבשרת ציון עיסוק עיקרי: תלמיד בתיכון הראל פורום מועדף: הפועל ירושלים, טניס, תיכון הראל ממתי אני אוהד: טוב בכדורסל אף פעם לא הייתי אוהד רציני אבל תמיד הייתי בעדם ואני הולך בערך לשני משחקים בשנה, אבל רואה כמעט את כל המשחקים בטלוויזיה.. בכדורגל אני אוהד חדש מלפני שנתיים, ב"עונת רעננה" (ככה אנחנו קוראים לעונה המקוללת הזאת..). חבר שלי אמר לי לבוא לראות משחק, אמרתי בכיף ננסה משהו חדש (אף פעם לפני זה לא הייתי במשחק כדורגל) וניצחנו 3-0 את סכנין ומאותו רגע התאהבתי בקבוצה. המוזר הוא שהיום דווקא אני אוהד שרוף ובא גם למשחקי חוץ והוא בא רק למשחקי בית מדי פעם.. רגע שיא בקבוצה: ב"עונת רעננה" לפני שנתיים, מחזור אחד לפני הסיום, ניצחנו 5-1 את צפרירים חולון במשחק מדהים.. מי היה מאמין ששבוע מאוחר יותר לא נעלה ליגה... ומזה כמובן מגיע ההחמצה הכי גדולה של הקבוצה: מחזור אחרון, מול רעננה בחוץ, 2000 אוהדים באדום ממלאים עד אפס מקום את האיצטדיון העירוני ברעננה, ואין ספור החמצות, כולל קורה מול שער ריק דקה 90, נגמרות ב- 0-0 וסכנין עולה ליגה במקומנו. איפה סכנין היום ואיפה אנחנו.. אני חייב לומר שהמשחק היום (שהודעה נפרדת מספרת עליו) הוא מקום שני ב"החמצה הכי גדולה", למרות שהייתי מגדיר זאת "הלוזריות הכי גדולה".. חוויה אישית הקשורה לקבוצה: לפני חודשיים בערך נסעתי למשחק חוץ ברעננה והפסדנו 3-1, בסיום המשחק התפתחו מכות משהו לא נורמלי בין האוהדים שלנו לאוהדי עכו.. היה מגניב.. ועוד חוויה: במשחק חוץ לא מזמן מול אחי נצרת מחמוד סלמן היה איתנו באוטובוס ואיזה בן-אדם מצחיק הוא משהו לא נורמלי, תקע במבה באף של אחד האוהדים שישן ואז התחבא ועוד כל מיני דברים היה מצחיק לאללה. תמיד הוא היה השחקן מס' 1 בקבוצה מבחינתי ואז ראית כמה נחמד הוא גם, הוא גם הציע לי גרעינים ואיחלתי לו החלמה מהירה מהפציעה ( שבגללה בכלל הוא נסע איתנו ולא עם הקבוצה).. יום טוב