כאן זיבי ומור

FunkyGiraffe

New member
לא, אבל של אורי כהן אהרונוב מערוץ 1

ואח של רן כהן אהרונוב הגיטריסט המפורסם

idk

New member
כאן ג'ודי לוץ קרפוס אהרונוב

שפיץ סממה קרפין אבוטובול סמית'. לונדון.

חחח ומיכל עוד לא כאן

|אמאלההה| מיכל אל תהרגי אותנו, בבקשה

idk

New member
אין לי מושג מהזה אומר..

אבל מיכל- אל תדאגי.. אני כאן :)

SuperMori

New member
בעיקרון,

אם לדעת מוקי להופיע עם סאבלימינל זה בסדר, אז כנראה שיהיה טוב כי אני סומכת עליו אבל הבעיה שיש לי עם ההופעה הזאת זה הערסים והפקצות שישרצו שם בכל מקום.

Rasta Nesta

New member
איזה הפתעה יפה חברי הפורום הכינו לה

חחח..האמת...אותי זה מצחיק!

SuperMori

New member
אני לא מבינה מה הקטע.

הרי זה הדעות של אנשים, יש פה אנשים שאוהבים אותו ויש פה אנשים שלא. זה כמו שיש ימניים ושמאליים, צמחוניים, טבעונים ואנשים שאוכלים הכל, וזה כמו שיש אנשים שאוהבים קטשופ בפיתה [יאמי] ואנשים שנגעלים מזה.

Magi¢ Girl

New member
טוב אני לא באה..

ולא שיש לי משהו נגד סאבלימינל פשוט אני לא אוהבת את הדברים ההמוניים האלה, אני אוהבת הופעות של זמר יחיד נקודה... לא עם כל הערסים\פרחות ושאר הירקות המעצבנים.

DIE kvar

New member
בחירה שלך

את יודעת, זה תלוי בגישה ואם את מחליטה שאת תהני-אז לא חשוב מה, את תהני גם אם...רוני סופרסטאר (!) תופיע.

כ,ן גמאותי ../images/Emo4.gif

מזוויע .... אני בתור אחת שאהבתי את סאבלימניאל ושמעתי שירים שלו הפסקתי עם האהבה העיוורת אחרי כמה דברים שהוא אמר על הדג נחש וכל מיני אומנים אחרים שעושים מוזיקה "שכביכול" לא כמו שהוא עושה
ממש לא בעד הקטע הזה ...

נתוש ז

New member
אני פה ממש אהבתי את סאב.

עכשיו אני פחות אוהב אותו-ואפילו די נסלד ממנו. בכל מיקרה יש לו אחלה שירים (חלקם לפחות) ויהיה מדהים אם הוא ומוקי ביחד. הקהל שלו?? אכן בעיתי...פווווול ערסים. אבל ....אני עם חברים שלי, מה איכפת לי איזה עוד אנשים יש שם?

Jimmiet

New member
תאכלס, זה מבאס.

לא אוהבת את סאב כל כך. אבל אין לי בעיה להיות בהופעה שלו, יש אנרגיות וזה, אפשר לצחוק עליהם. חחחח אבל שנה שעברה הלכתי להיףהוף בניצנים. והיה די מבאס בהופעה שלו. בעיקר בגלל כל הקהל. נו, מה לעשות שזה מגיע יחד איתו.
אבל, חפיף! העיקר שמוקי מופיע. יה, יהיה כל כך טובבבבבבב

למעלה