כאן זיבי ומור

idk

New member
תגחגחי.. תגחגחי...

אבל מי מגיע לרמה של סאבלימינל מ'האור מציון' למשל?.. וכשאני אומר סאבלימינל אני מתכוון אליו נטו. לא לצל לא לשי לא לבוסקילז לא לאף אחד. איזה ראפר בארץ יותר טוב ממנו? קוואמי? מת עליו! ליריקס מצויינים, מסר, ציניות נהדרת, אבל הוא קקה של פרפורמר, יש לו פלואו משעמם והוא די מונוטוני.. קאשי? סטייל מצויין, פרפורמר טוב, ליריקס טובים, יש לו את ההפקה של בנו הנדלר שזה בכלל ענק, אבל בכל זאת- בתור ראפר- סאב יותר טוב נימי יכול להיות יותר טוב ממנו, אבל רק אם הוא יתחיל להוציא דברים, כי בכל זאת גם מבחן התוצאה קובע לש"ס יש פוטנציאל, אני מת עליו, אבל רק אחרי שיוציא תדיסק נראה (דרך אגב- ראיתם תקליפ של ש"ס ב24?... דרך איזה פרוייקט שעושים בדרום או משו..) ונחכה גם לשבט... סבא ג'ון פוטנציאל גדול ובסדר- את לא אוהבת תסטייל שלו.. אבל גם אנשים שלא אוהבים תסטייל מודים שהוא הראפר הכי טוב בארץ

וול ../images/Emo26.gif

תלוי איך אתה מגדיר ראפר טוב. לדעתי גם המילים חשובות והמילים שלו חרא [לדעעעתי
] והוא בשבילי סתם, הוא נשמע כמו כל אלו מחו"ל, מארה"ב, אמינם וזה ואני פשוט לא אוהבת את הסגנון. וקוואמי באמת חרא פרפורמר.. לא אמרתי שלא. קאשי אני אוהבת
ולא ראיתי את הקליפ של ש"ס, איך ומתי אפשר לראות?

idk

New member
הקליפ של ש"ס-

לרוב בשעות הלילה חחח אני ראיתי אותו בערך ב4 בלילה והמילים שלו טובות מאוד! קודם כל הוא ראפר נטו, אין לו יותר מדי דברים מעורפלים או פילוסופיים כמו למוקי.. זה יותר טכני כזה, דגש על משחקי מילים, מטאפורות, דברים מעניינים כאלה שהם התאכלס של הליריקס של הראפ.. יש לו יותר שירי אגו וכאלה, זה דורש ליריקס אחר.. ומה לעשות שהוא נשמע לך כמו אלה מחו"ל... את אולי צריכה שמיעה קצת אחרת

../images/Emo46.gif לא אני לא צריכה שמיעה קצת אחרת

וגם לא הרבה אחרת. לא הייתי משנה שומדבר
מה שאני אוהבת זה הדברים "המעורפלים או הפילוסופיים" של מוקי, אני מעדיפה לשמוע מוזיקה שיש לה מה להגיד, והרבה. שירי אגו נחמד מפעם לפעם כשזה על גבול הטעם הטוב וכשזה נשמע טוב, אבל אני פחות אוהבת אותם
וזה גם תלוי ממי זה בא האמת
לא אוהבת רק טכני לא לא לא, לא אוהבת מוזיקה שלא מתעסקת יותר מדיי עמוק, ובגלל זה [סליחה סויסה
] אני אוהבת לשמוע את מוקי פי אלף יותר מכל ראפר אחר בארץ או בעולם. ואני אשתדל לשמוע את הקליפ... מקווה שאני אתפוס אותו מתישהו. לאיזה שיר זה?

idk

New member
אולי את כן צריכה? ../images/Emo3.gif

סתאאאאםםם :) נכון, את מעדיפה את זה, ואת לא שומעת או שמעת יותר מדי ראפ שכזה.. אז את לא מתה על זה.. רק רגע ואם לא סאב- אז מי הראפר הכי טוב בארץ?.. (בלי מוק.. אמרתי- הוא לא ממש ראפר :) ) ונכון- גם אני מעדיף לשמוע את מוקי, ובתאכלס בשנה האחרונה בקושי שמעתי דברים של סאב (לשמוע לשמוע, דיסקמן, פלייליסט וכאלה) אבל בכל זאת- הוא הכי טוב בארץ ואני די בטוח יהנה מההופעה שלו הקליפ של ש"ס לאיזה שיר ששכחתי תשם שלו... לא שיר מוכר אבל.. שיר שהוא עשה בשביל הפרוייקט הזה (לפרוייקט הזה יש פרסומת בערוץ שתיים עם כל מיני כאלה מהדרום שאומרים דברים כמו: 'אמרתם להפריח את השממה', ואז יש על מישו קעקוע של זה... שכחתי תשם..)

הממ לא יודעת

אני רק יודעת שאני לא אוהבת את סאב
ולא רוצה לראות אותו בכלל שם
אם הוא משתלט על ההופעה אני מביאה לו מכות. ג'ה, לא רוצה לשמוע את הקול שלו בכלל. וממ שמעתי משהו פרויקט ודרום חחח אבל אני לא זוכרת מזה.

נראה לי שהגעתי למסקנה שאני

פחות אוהבת ראפרים נטו. אבל באמת שזה תלוי מי הזמר ומה הוא שר.

M C A

New member
קוואמי מונוטוני? פחעעעעעעעעעע

הצחקת לי את האשך השמאלי.

idk

New member
לא כל כך, אבל יחסית לסאבלימינל-

די כן... בגלל שיש לו פחות ווקאלס סקילז הוא פחות או יותר סביב קול אחד כזה, אבל הוא משתפר בזה כמו בכל אספקט אצלו.. אבל בכל זאת- יחסית לסאב.

מסכימה איתך!

סאב הראפר הכי טוב בארץ לא יעזור לאף אחד כלום!!! וכמובן חמי מירו ומוקי בתקופה של השב''ק - כשהם עשו ראפ. חוץ מזה הלוואי וחצי מהראפרים היו ברמה של שי או בוסקילז הם ראפרים מצויינים! לפחות בפלואו ובשואו!

idk

New member
כמובן שגם את!!

אפילו שאת לא אוהבת את סאבלימינל :)

idk

New member
../images/Emo24.gif

והווו!! סופשנה ט'! תהני שמה!!! זה תמיד ענק

חח לא נראה לי שיהיה ענק

אם כבר אז מחר ומחרתיים [כי מחר זאת המסיבה הרצינית ומחרתיים נוסעים לממדיון כל השכבה] אבל תודה רבה רבה

SuperMori

New member
מחרתיים יהיה לך כייף רק בגלל המכתב

שאני אשאיר לך מחר במימדיון [:

idk

New member
אווו זה נשמע כבר יותר טוב

אנחנו חיברנו את המסיבה שלנו ואת הפארק מים :) אז תהני בשני הדברים!

למעלה