כאן זיבי ומור

Black sheeeeep

New member
כאן זיבי ומור

והיינו מזועזעות לשמוע היום בבוקר שההופעה של מוקי בניצנים תהיה עם לא אחר מאשר... סאבלימינל!!! [מיכל שקט]. זה די הסעיר אותנו :|

ק ר ח

New member
אני לא שמעתי על זה אבל

אם זה נכון אז וווואאאאאאאאאאוווווו צריך להיות בן זונה,2 מקצוענים

לאאאאאאאא רוצים ../images/Emo31.gif

מיכל, אבל אני לא אוהבת את מה שסאבנימינל עושה
ממש לא. טוב נו, בשביל מוקי- הכל. :\ אין מצב שאני לא אהיה שם.

חוצמזה נראהלי

אם הוא באמת מופיע עם סאבנימינל [מאיפה אתן יודעות שזה מה שיהיה?] אז יש לו קהל לא משהו לדעתי :\ בחלקו לפחות.

idk

New member
אז מה?..

זה לא כאילו הם הולכים להיות ביחד ביחד... ואם זה רק סאבלימינל ובלי כל הקופיפים שלו אז זה בסדר לגמרי

SuperMori

New member
טוב,

אז קודם כל המידע הזה הוא מראש1, יש שם איזו כתבה על אירועים בקיץ ויש שם על ניצנים וכתוב משהו כמו "הדובדבן שבקצפת: מוקי וסאבלימינל במופע משותף". ואין לי מושג אם זה עם כל הפאמליה שלו, אני מקווה שלא. מספיק לי נציג אחד חחחח אני לא ממש מתלהבת מהרעיון :\ לא יודעת, אני לא מתה על סאבלימינל וגם הקהל שלו, סליחה על הקטלוג אבל הם ערסים כאלה ויש לי סלידה ופחד כלשהו מערסים [זה מה שקורה כשאתה גר במודיעין חחח]. בכל מקרה, יהיה קצת יותר בעייתי להגיע לשורות הראשונות, הא? :\

idk

New member
מאגניב

מודיעין? בנדוד שלי גר שמה.. חחח את בטח חושבת עליו שהוא ערס.. ישמצב את מכירה אותו.. ונכון- יש ערסים וזה מציק, אבל לא כולם ככה.. יש תמעפנים ויש תאלה שהם סבבה סאבלימינל, ואפילו חלק מהפמלייה שלו הם סבבה מאוד, אחלה של מוזיקה יש להם והם מחזיקים הופעה וקהל אולי הכי טוב בארץ ותאמיני לי- לא כדאי לך להגיע שמה לשורות הראשונות יש יותר מדי מהערסים המציקים האלה באמת, למרות שאפשר למצוא מקום טוב אבל יש פוול דוחק וכאלה (נכון- שמה לא יהיו מפגרים שירצו לעשות פוגו, אבל בכל זאת..) ושנה שעברה הייתי בניצנים גם ביום של כל הראפ וסאבלימינל ואלה, וישבנו ביציע והיה פול כיף וגם שמה מכירים אנשים ואפילו היה מכות ביציע :) (אני הייתי מת להיות בקהל עצמו, אבל חברים שלי לא רצו ובסוף בתאכלס יצא סבבה) ואממ את יכולה להביא עוד קצת מידע מהכתבה הזאתי בראש אחד? מידע על ניצנים כמובן... (ווואיי חפרתי!)

SuperMori

New member
הכי כייף שורות ראשונות, חוץ מהמכות

שחוטפים והנגיעות בתחת אבל זה בכל השורות, לא רק בראשונות. [: הכתבה: "כפר המוזיקה של קוקה קולה מתי: 11 עד 22 ביולי. מקום: חוף ניצנים. מה העניינים: פסטיבל המוזיקה שהפך למסורת כייפית במיוחד. השנה ייערכו מופעים מרכזיים שיחולקו למופעי שקיעה, מופעי זריחה ומופעי לילה. בין האמנים שיופיעו: אביב גפן, עברי לידר [תזווג אותי!], מוש בן ארי, להקת שבע, פורטיסחרוף, משינה ועוד עשרות אמנים טובים ומוכשרים. במקום יהיו גם דוכנים מגניבים ותוכלו ללון בכפר קרוב לים. ערוץ 24 ילווה את הפסטיבל ואטובוסים ישמשו את החוגגים. הדודבן שבקצפת: הופעה משותפת ומפתיעה של מוקי וסאבלימינל. יהיה מעניין. נזק כספי: 15 דציבלים בלבד ליום." כתבה די קצרה כי היא חלק מסיקור שלם של כל הפסטיבלים שהולכים להיות בחופש הגדול. איפה בנדוד שלך לומד ובאיזה כיתה הוא? חחחח [:

באמת יהיה מעניין, זה שילוב שיכול

לצאת ממש טוב. גמלי מה שמפריע זה בעיקר הערסים שישתלטו לי על השורות הראשונות
כי תכננתי עליהם
טוב נו. מה שיהיה יהיה.

י ר ד נ י

New member
זה רק מה שמפריע לך?

לי מפריע המוזיקה של סאבלימינל ומשפחתו
לא יודעת אממ יכול להיות שאני יוותר על זה גם הייתי במלא הופעות של מוקי.. מעצבן שאין שב"ק!! אוףףףףףףף פורטיסחרוף, אביב ועברי 100% אני שם!

idk

New member
טודע רבה לך! :)

וחופשי הכי כיף שורות ראשונות! וואי במשינה היה מצויין! חחחחחח במיוחד כשמוקי הופיע ורק אני ואיזה סטלן אחד עם ראסטות שהיה שמה באנו בתאכלס למוקי והתלהבנו ממנו (כל המשינאים הבני 20 צעקו 'משינה'..) ובנדוד שלי בן 17 (בזמן הקרוב) עולה לי"ב, קוראים לו עידו לוי, אמממ איפה הוא לומד? הוא למד במודיעין בכמה בתי ספר, עבר ללמוד בירושלים, ובשנה האחרונה חזר ללמוד במודיעין.. מכירה?

SuperMori

New member
אם הוא לומד בבצפר שלי,

אני בטווווווח מכירה בפרצוף. דוגרי אני יכולה לשאול חברות שלי מיב', אבל השם לא מוכר לי. ברור שלך הכי כייף בשורות הראשונות, כי אפחד לא יגע לך בתחת :p ואם תביא למישהו מאחוריך בטעות מכות גם רוב הסיכויים שלא יקרה כלום *אהמזיביאהמ*

idk

New member
אף אחד באמת לא יגע לי בתחת :)

אלא אם כן אני ילך להופעה של עברי לידר...
ובהופעות, למרות שאני די אממ לא כזה גדול פיזית, עדיין אפשר להעיף אנשים שמתפרעים אליך :) ולוידע כמה מודיעין גדולה, אבל נראה לי שאנשים מי"ב או י"א יכירו אותו...

SuperMori

New member
תאמת שזה מפתיע אבל מודיעין די גדולה

וחוץ מזה, עד עברי! עברי סטרייט בהכחשה, עוד לא נכנס לארון. חוץ מזה, במקרה הטוב זה תחת, פעם בהופעה של מוניקה מישהו חיבק אותי, אבל העיקר שהייתי שורה ראשונה מתחת לפיטר :p

idk

New member
../images/Emo6.gif

אמממ מצטער להגיד לך.. אבל עברי הומו הומו..
ופעם הבאה שמישו שם עלייך יד- תזיזי לו תיד לתחת של הבחור הכי קרוב ושמן שיש לידך

SuperMori

New member
עברי לא הומו, נו

לילה אחד איתי והוא חוזר לתלם :p וזה רעיון טוב דווקא! חחח חבל שלא חשבתי על זה

למעלה