כאן זיבי ומור

idk

New member
שמעתי עוד שמועה כלשהי-

מוקי ומוש בן ארי... לוידע מה נכון מה לא נכון.. עוד מעט צריכה לצאת הודעה רשמית אני מקווה שיהיה מוקי ומוש :) תאכלס יותר טוב

נתוש ז

New member
ששששששששש.....

עדיף סאבלימינל. למרות הקהל של הערסים-יש לו שירים טובים..לפחות כמה שירים טובים..

חח אל תדאג

אם פרסמו בראש1 אז זה נכון, כל השאר שמועות. ולא יודעת. לאח שלי יש את הדיסק שלו, אני אתחיל להתרגל.

תרגיעו את עצמכם! מהר....

זה רק שמועות וזה לא יקרה. ותפסיקו עם השמאל ימין הזה כבר! בא לי להקיא

מה שמועות?

יכול להיות שלא הבנתי את השרשור נכון [כי אני עדין מתבלבלת לפעמים
] אבל מוקי וסאבנימינל מופיעים ביחד, יש כבר פרסומים על זה ראש1 לא אומר סתם שטויות

אני לא ראיתי שום פרסום רשמי של

קוקה קולה לעניין ועד שאני לא אראה אני לא אדע, זהו!

באמת?

חחחחחחחחחחה וכבר התרגלתי לרעיון אמרתי אני אלך לגנוב לאח שלי את הדיסקים של סאב ולשמוע וללמוד את המילים כדי שאני אהנה בהופעה חחחחחח טוווב. אני מחכה לפרסומים של קוקה קולה.

M C A

New member
רשימת כל ההופעות

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=205&msgid=54912814

../images/Emo93.gif

זה הופעה משותפת? זה מה שחסר לי עכשיו מוזיקת עולם עם היפ הופ... כל כך לא קשור אחד לשני, דווקא רציתי סאבלימנל

idk

New member
../images/Emo7.gif

כל כך מעצבן.. כל כך מעפן... (^ ההופעות שבניצנים..) גם יש רק שלוש ימים טובים! (לפי דעתי.. מוק ומוש, פורטיסחרוף, משינה) גם אי אפשר לבוא לכמה ימים מעניינים ברצף כי גם תקוע באמצע איזה יום בלי כלום וגם התאריכים של שניים מהמופעים הטובים באמת יוצאים לי ממש ממש חרא!!!! כל כך מעוצבן!!

ס ו ל ר ו

New member
זה יכול להיות ממש מאגניב.

אני לא ממש אוהבת את סאבלימינל אבל את מוקי מאוד! ואם מוקי בחר לשתף איתו פעולה זאת חייבת להיות הופעה טובה! וזה שהם שונים אחד מהשני עושה את זה ליותר מענין. אני דווקא שמחה שהם עשו את זה, זה חייב להיות מעולה!

אצילוווו!

מופע שקיעה(19:30):כנסיית השכל מופע מרכזי(22:00):מוקי. מוש בן ארי מופע פותח: שי גבסו מופע לילה(02:00):איריס פרחי. איריס פרחי? שי גבסו? מה עשיתי לאנשים? האמת שכנסיית השכל אני לא ממש מכירה, ומוש בן ארי לא מתה עליו אבל מילא :\ טוב אני מניחה שאף פעם לא יוצאים מרוצים :\

למעלה