כאן זיבי ומור

M C A

New member
לא מסתדר לי...

בונא מוק וסאבלימינל כל כך לא הולכים ביחד. אני לא מבין איך זה הגיוני בכלל. שמאל - ימין שלום ודו קיום - טרנספר ומוות לערבים ראסטה - שוקו רגה וראפ - וונאבי גנגסטר ראפ זה פשוט קיצונים הפוכים אם הם יעשו הופעה משותפת זה יהיה ממש בעסה.

idk

New member
יופי.. תגזים..

הוא ממש לא וואנאבי גאנגסטר, (אולי הצל כן..), אל תגזים עם ה'מוות לערבים' כי זה ממש לא ככה.. בהופעות הקודמות שלו בניצנים חלק מהקהל התחילו לצעוק מוות לערבים אז הוא השתיק אותם וגרם להם לשיר חיים ליהודים (חחחחחח אני יודע שזה גרוע, ממש גרוע, אני אישית נקרעתי מצחוק, אבל בכל זאת- יש לו פול השפעה על הקהל) ובתאכלס זה אולי הגימיק שהם עובדים עליו כל הקטע של ההפכים.. וזה יכול לצאת מצויין! הבאסה אולי תהיה בהבדלים של הקהל...

../images/Emo45.gif צודק.

אני לא אוהבת את סאבנימינל נו. אבל הבאסה האמיתית זה באמת הקהל. למרות שתחשבו על זה, מיכל היא קהל של סאבנימינל. ואת מיכל אנחנו אוהבים

idk

New member
'יש פה בעיה עם קהל של סאבלימינל?'

מה רע? אין שמה רק ערסים ופרחות יש גם אנשים כמוני :) לוידע מה איתכם אבל אני בלי עין הרע יהנה שמה! גם מוקי וגם סאבלימינל (מקווה כמה שפחות הצל וכאלה..)

הממ אני יודעת שלא כולם שם כאלו

אבל יש הרבה שכן והם הורסים הם בראסמי נצמדים אליך, זה סתם מעצבן כל הזמן לבדוק מי נוגע לך בתחת :\ וכמו שאמרתי אני רוצה את השורה ראשונה, ואם סאבנימינל מופיע ואני רוצה לחזור הביתה בריאה ומאושרת כדאי שאני אשאר יותר מאחור.

M C A

New member
תאכלס לא הגזמתי.

והתכוונתי פה גם להבדלים של הקהל... במיוחד בתקופה כזאת רגישה מבחינה פוליטית שכל פליטת פה של אמן מציתה כל מיני אידיוטים שיצעקו לו באמצע השירים, וכשמערבבים את שני הקהלים האלה שגם מייצגים במידה מסוימת באופן כללי שתי תרבויות שונות זה לא הולך ממש טוב והרבה פעמים זה נגמר באלימות שנובעת מהרבה סיבות מגוונות.

idk

New member
יאללה עזוב שטויות...

שני הזמרים האלה מחזיקים קהל מצויין, כל אחד מהם אומר משו והקהל שלו כמו טט'לה יושב בשקט נכון- יהיו כל מיני 'התקלויות' עם ערסים וכאלה, אבל לא ברמה יותר גבוהה מברגיל..

SuperMori

New member
נהיה כל הפורום יחד בקהל,

כל פעם שערס יעצבן אותנו כולם יעלו עליו ונסגור עניין :p סתםסתם, אלימות זה רע! רע!

MayanOn

New member
טוב כמה דברים

דבר ראשון בנות, אם תרצו אני "אשמור עלייכן" ואף אחד לא ייגע לכם בתחת :) דבר שני סאבלימינל כל כך כן בקטע של מוות לערבים שזה לא ייאמן פעם בחישגוזים הם היו על הבמה והתחילו לצעוק מוות לערבים במיקרופון דבר שלישי זה השילוב הכי עצוב שיכול להיות, בנאדם עם כל כך הרבה פיל למוסיקה פוגש את הקוף הלא יוצלח הזה שסוחב אחריו פרחות בני 12 וערסים בני 17 איזה ג'יפה אחד הרגעים הכי משעשעים בחיי ההופעה של שב"ק בהאנגר סאבלימינל עולה חצי מסובבים אליו את הגב, חצי מתחילים לשיר "סאבלימינל הומו..." אני מקווה שלא יהיו יותר מדי תאקלים, בכל אופן אחלה אבטחה יש

idk

New member
סורי, אבל זה

זיון שכל אף פעם הם לא צעקו בחישגוזים מוות לערבים אולי הקהל, אולי אולי אומן אחר, אבל לא הם ומאז שהם התפרסמו הם לא נותנים גם לקהל שלהם לצעוק מוות לערבים וצא\י מהקטע הזה של 'הו סאבלימינל הקוף עם כל הערסים והפרחות שדבוקים אליו' יש לסאבלימינל את אותה הכמות של פיל למוזיקה שיש למוקי אז המוזיקה שלהם שונה, אז הקהל שלהם שונה (לא תמיד אבל בכל זאת) זה לא אומר כלום הבנאדם הוא הראפר הכי טוב בארץ. נקודה. אולי שני רק לנימי, אבל נימי לא עושה יותר מדי דברים סולו.. אני לא ממש מחשיב את מוק בתור ראפר, במיוחד לא עכשיו.. הדיסק האחרון שלו לא נכנס בקטגוריה של ראפ.. (ושלא יהיו אי הבנות- מוק האומן הכי טוב בארץ. ) וגם אם 'שופטים' אותו בתור ראפר אז הווקאל סקילז של סאב והפלואו שלו יותר טובים משל מוקי. למוק יש ליריקס הרבה יותר טובים, הגשה יותר טובה (למרות שאין לסאב הגשה או ליריקס גרועים, או שלמוק פלואו או סקילז פחות טובים) והיתרונות האלה זה מה שהקהל של כל אחד מהם מחפש אצל השני אבל מעטים מצליחים להודות שהצד השני גם 'בסדר' שלא לדבר על 'טוב', או להודות בדברים 'לא טובים' של האומן האהוב יותר וגם אין לי כוח לדבר על כל הקופה שדיברת על זה.. קיצררר- חפרתי! תצאו מהגישה של 'סאבלימינל הקוף'. הוא אמן מצויין אל תשפטו אותו לפי הקהל שלו

Rasta Nesta

New member
סאבלימינל עושה אחלה מוזיקה..

אבל...הדעות שלו קצת מעצבנות...

idk

New member
איזה דעות?...

הוא לא כזה קיצוני כמו שזה מצטייר בתקשורת ומהזה משנה לך הדעות שלו?.. אני למשל ממש לא מסכים עם הרבה דברים שמוקי אומר או חושב עליהם מהבחינה הפוליטית אבל זה ממש לא מפריע לי לאהוב אותו ואת המוזיקה שלו ולשמוע אותו

לא כל כך אכפת לי מהדעות שלו

שיחשוב מה שהוא רוצה, אני לא אפסול מוזיקה של מישהו בגלל הדעות שלו [כל עוד הנושא הזה לא חורג מגבולות הטעם הטוב כמובן
] אני פשוט לא אוהבת את המילים שלו, ולא אוהבת את המוזיקה. שאלה של טעם.

למעלה