יש לי שאלה.

Woking

New member
שויין

הודעות כאלו זה הדבר האחרון שאגו מנופח כמו שלי צריך. עדיין, i'm humbled and probably unworthy. בכל מקרה, מישהו טרח ליידע אותי, שזוכה פרס ישראל, פרופסור ישעיהו ליבוביץ' ציטט אותי, אז כנראה שלהגיד נציונל-יהדות זה לא כזה גרוע. בניגוד אלי הוא דווקא התכוון למה שהוא אמר. לי יצא רק במקרה בגלל שאני בלונדינית, וכל קשר למציאות מקרי וכו'. מוקדש באהבה לכל אלו שאינם מתומכי הימין (וגם אלו שכן): https://www.youtube.com/watch?v=ZQNd4Vinfks.

stikitofi

New member
כשאומרים שויין

מרגישים את הלשון. אבל הכי מצחיק זה להגיד כרובית. שאר ההודעה שלך לא רלוונטית עבורי אני מורה ולא מתעניינת בפוליטיקה.

Woking

New member
הכל פוליטיקה

או שזה הכל בגלל החינוך. את מורה כזאת אמיתית בבצפר כאילו? אני תמיד הייתי אנטי-ממסדית והעדפתי להשאר בבית, ולא ללכת לבצפר. זאת כנראה הסיבה שאני רושמת הודעות בלי שגיאות.

stikitofi

New member
אני מורה אמיתית

אבל לא בבית ספר. אני מחנכת בבית, מה שנקרא חינוך ביתי. בצפר זה להמונים למרות שיש יוצאים מן הכלל.

stikitofi

New member
מה זה זה?

אני מורה לחשבון, זמרה ודרך ארץ. כל השאר אפשר ללמוד לבד.

Woking

New member
חשבון אני יודע

ובכל מה שקשור בזמרה אני מקרה אבוד. דרך ארץ זה משהו שעוד לא ניסיתי. זה כואב?

stikitofi

New member
לי זה כואב יותר

זה תלוי מתי עזבת את ישראל. לפני לימוד דרך ארץ על התלמיד לעבור דה-ישראליזציה, תהליך שיכול לקחת כמה שנים. אם נולדת בחו"ל אז זה יותר פשוט אבל עדיין דורש מאמץ. זה לא מתאים לכל אחד.

diday

Member
כאן נפלת = ברור שאינך מורה

אין מצב שמורה בישראל תהיה שנונה מספיק כדי לכתוב את שכתבת.

stikitofi

New member
בנפול מורתך אל תשמח

אתה צודק, אינני מורה בישראל. לו חייתי בישראל הייתי קרוב לודאי חוקרת בשב"כ מכופפת זרועות למטרת הוצאת ידע (שזה בעצם ההפך מהוראה). אני מורה בחו"ל ולראיה יש לי משקפיים ושיער אסוף וריש מתגלגלת!

tch111

New member
יש בשב"כ גם כאלה שלא מכופפי זרועות

ומתעללים בערבים "שוחרי השלום".
מי יודע אולי החוליה הזו תכננה לחטוף מישהו מבני משפחתך בארץ חלילה.
ברוך המצטרף לחבורת משמיצי ישראל.

tch111

New member
אוי............הגעת עם בדיחות הקרש שלך

התגעגעתי אליך, תמשיך, עם הפגנת השטויות שלך.

diday

Member

diday

Member
ההנחה שלי הוא שווקינג מאד משועמם

אם טרח לפתוח כרטיס נוסף ולדבר עם עצמו.

stikitofi

New member
להפך

ווקינג זה אני וכל השנים האלה כתבתי תחת זהות שאולה.

למעלה