יש לי שאלה

haze73

New member
האם גם שוודית כלולה בשאלה הזו ?

כלומר - שוודית, הדוברת שוודית ואשר לא עשתה ברית מילה ?

עופי רע

New member
יש לי תשובה

יש המון יהודים שגם איתם לא הייתי הולכת. עוד לא יצא לי שגבר שאינו יהודי "התחיל איתי" אז אני לא יודעת איך אני אגיב.

newcharm

New member
הרישא שלך...

בול. הזכרת לי את יוסי שריד שבזמנו כתב איפושהו שהוא לא צופה כאן בארץ מלחמת אחים עם הדתיים. (כי הוא לא חושב שיש לו איזהשהוא קשר אליהם. בטח לא כמו של אחים)

shy777

New member
לא מעט גזענות עלתה כאן בתגובות

יש לעשות הפרדה בין קשר מחייב, כלומר זוגיות של ממש, לבין איזשהו רומן או אפילו סטוץ. זוגיות מעורבת, מכל סוג, היא בעייתית, בגלל הפער התרבותי בין שני בני הזוג ולכן הסיכויים שתיכשל אינם קטנים. ופער תרבותי יכול להיות בין ערבים ליהודים, פערים עדתיים, וגם פערי השכלה. אך כשמדובר ברומן או סטוץ, ההבחנה הרבה פחות מחמירה, ולכן צריך לבחון מיהו האדם ומה מידת המשיכה ולא מאיזה מוצא הוא. הקביעה החד משמעית: אני עם ערבי/רוסי/תימני/אתיופי לא מזדיין/ת רק כי הוא ערבי/רוסי/תימני/אתיופי היא גזענות לשמה.

גזענות?

דווקא אשמח אם תזיין את הערבים, אבל אף ערבי לא יזיין את היהודים!
גזענות בתחת הגדול שלי, יש מקום לכל הערבים שם

newcharm

New member
למה שתהנה?

למה ההנאה שלה חשובה לך יותר מהנאה של אחרים?

אני

את שלי אמרתי, הארתי והערתי..לא ראיתי אחרים שהצטרפו וכנראה שהם גם נהנים, גם מהכתיבה שלה וגם באותו עניין. אז כנראה שרק אני לא נהניתי.

אבל,

אתה כבר נהנית. אבל 2 תמיד קוראת אותך , לא רואה את טביעות האצבעות<מרטיבה אותן> אבל 3 [עדיין חושבת עליו...]

newcharm

New member
תודיעי כשתיזכרי

אני צריך לצאת לאנשהו אבל אחזור לקרוא מאוחר יותר (פלוס מינוס וכו')

לא יודע אם זה כל הדתות

חושב שמה שירתיע קצת זה אולי אם היא ממשפחה שערך הכבוד גבוה מערך חייה בגדול - אם היא תמצא חן בעיני - השיקולים ישתנו לגמרי

newcharm

New member
בקיצור, אם מדובר בכוסית...

עם זה קל לי להזדהות יחסית :)

נניח יש לך

מאהבת בדואית ( היפותטית) ממש מהמדבר אממה האחים שלה חושדים האבא מטורף מעצבים לדעתי כאן השיקולים של היא כוסית - לא תופסים אבל זה רק אני

מפחיד. אללה יוסטור ולהקתו../images/Emo12.gif

נראה לך שבדואיות מסתובבות בנט ובצ'אט ?

למעלה