יש לי שאלה

יש לי שאלה../images/Emo140.gif

ואולי חכמי הפורום המכובד הזה יוכלו לענות עליה.. הייתי רוצה לדעת האם מישהו מכם היה מסוגל ללכת עם מישהו לא מהדת שלו... קרי... יהודיה עם ערבי?נוצרי? דרוזי? ואותה השאלה לגבי גברים.... מישהו היה מסוגל? אשמח לתובנות

לשתות מהמים של עזה../images/Emo140.gif

מישהו פה עושה לי "הבה ונתחכמה לה"? ללכת = לנהל קשר.. וביננו...{שנינו יודעים היטב שהבנת אותי סתם ניסית להתפלצן עכשיו}. ציניות? אל תשכח שאני המצאתי את זה:)

טוב נוווו תפסת אותי בביצים ../images/Emo3.gif

אבל התחכמתי כי השאלה באמת קצת תמימה ,עשיונ את כל הדרך לחפש זיון עכשיו את רוצה שנתחיל להפלות על בסיס דת לאום ומין

עגלשון

New member
ללכת לאן?

ואילו תובנות את כבר יכולה לקבל אם התשובה היא כן או לא?

newcharm

New member
את מבינה מה כתבת כרגע?

כי משתמע מהדברים האלה שחכמים = נשות הפורום הכצעקת?

סטנגה Joe

New member
כן

פה לא מדובר על חיים משותפים תחת גג אחד שעשויים אולי לגרום לקונפליקטים בין-דתיים. מדובר פה בסך הכל ביחסים בין שני בני אדם. חוץ מדיעות קדומות לא רואה מה יכול להפריע.

לחופה ?

למשחק סקווש ? לבקר את ההורים שלה ? להמשיך ? כי אני לקחתי גויה אמריקאית פצצה לשנתיים הביתה [יש לציין שאבא שלי פרגן והפולניה בכתה]

רציני?../images/Emo4.gif

אני מקסימום מחזירה אותו לעזה או לחאן יונס לאן שהוא שייך
אח"כ הוא יספר לחבר'ה שהוא זיין את היהודים

כל עוד הוא לא רכוב על אופנוע ...

מצחיק שלפעמים מחפשים רחוק רחוק ועל הכי קרוב בכלל לא חושבים..

Azriel bbl

New member
ואם

עבר גיור כהלכה? ולחילופין: יהודי שהתנצר? התאסלם? נהיה, לא עלינו, סיינטולוג (הם רואים את עצמם כדת)? בן לאם יהודיה שהוא כופר מוחלט (אתאיסט לוחמני)? (אלה נחשבים יהודים על פי ההלכה) סתם חילוני אוכל שרצים? (אלה על אחת כמה וכמה)

*צופיה*

New member
וברוח חדשותית-עדכנית

(וכבר שאלתי פעם ולא נעיתי) - אם הוא עבר גיור מזורז במסגרת צה"לית ?

אם עבר גיור כהילכתו

אז דינו "כשר" לגבי השאר לא ולא... אם הוא בוחר לאכול שרצים תהיה לי בעיה מהותית שכן אני לא אוכלת כאלה ולכן למסעדות לא כשרות לא אלך איתו. זה כבר מגיע בקטע של תאום ציפיות כל עוד הוא לא מצפה ממני שאוכל לו את השבלול אז אין בעיה..

Azriel bbl

New member
לא הבנתי

אוכל השרצים, שהיה האחרון ברשימה של "כל השאר" (הוא לא לוחמני, סתם צבר תל אביבי מצוי, יפרגן לך) - עובר סלקציה או לא? בכל מקרה, את העקרון חושב שהבנתי - השיקול שלך דתי. לגיטימי - איש באמונתו.

*צופיה*

New member
אני קצת הבנתי וקצת לא (חיימונה ? כנסי שנייה)

אני באמת לא רוצה להיות נודניקית אבל זה נושא שמאד מעניין אותי. נניח – והיו מיקרים כאלה – שלמיטב ידיעתך וידיעתו הוא יהודי. והלבבות והגוף שלכם רוקדים יחד. ואז אחותו הקטנה, שהכירה קצין מדהים בצבא, הולכת להירשם ברבנות... ואחרי חיטוט באילן היוחסין מודיעים לגברת-אחות : סורי, מיס. את לא יהודיה. (עולים מרוסיה. אלא מה). מה אז ? בכלל לא חייבת להיות לך תשובה אבל בי עלתה השאלה

למעלה