יש לי שאלה

zipo1232

New member
כן

בטוח שמישהו היה מסוגל... ואת, מאיפה את מביאה את השאלות האלו?

אני..

אם היא ניראת טוב ובחורה טובה אז כן, השאלה היא האם זה לסקס בלבד או לקשר אחר...

עמדה בפניי האפשרות הזאת...

הוא אפילו נראה מעולה והתחיל איתי בצורה מקסימה.... אבל כשאמר שקוראים לו אחמד... משהו נכבה בי. לא יודעת, כנראה שלא מסוגלת, אפילו לא לסטוץ.

לא!

זו מערכת יחסים מורכבת וטעונה, אפילו מרתיעה <אותי> זה לא "סרט ערבי"...לי זה נשמע כמו "סרט אימה"....זוהי חברה לא סלחנית ולא ותרנית. לא קשור להשכלה ולא לרמה סוציואקונומית...יש הם ויש אנחנו - מים ושמן לא מתערבבים. זוגיות/קשר - עניין רגיש ומורכב גם בין אנשים דומים במהותם.. להעמיס עליה אתגרים והתמודדויות מעבר למה שהיא טומנת בחובה לדעתי,זו התממות,טיפשות או אולי צעד נואש.

כרגיל

מסכימה עם כל מילה שלך. שלא נדבר על הבדלים מנטליים מהותיים וכל כך חזקים שלא ניתנים לגישור. בדר"כ אותן בנות <להבדיל את טלי פחימה> שנכנסות למערכת יחסים עם ערבי באות ממקום חלש ומצבן החברתי/משפחתי בכי רע.

אני בכלל לא משווה.

ולא שמה את זה על אותו משקל. גמני מכירה ונכחתי לדעת שביום מן הימים "הערביות" תמיד צצה לה משום מקום.

הכל תלוי בסיטואציה (איפה היא אגב?)

בוודאי שכן. השאלה אם היא מוצאת חן בעיני (ואני בעיניה) אינה קשורה בדת או גזע או לאום כבר היו לי יחסים רומנטיים עם בנות דתות אחרות וכמו כל מערכת יחסים, חלקן היו מעולות וחלקן פחות, ועל אף אחת מהן לא הצטערתי. לפחות חלק מהן היו אדוקות באמונתן אבל זה לא הפריע להן להיות עם יהודי. רק פעם אחת סיימתי מערכת יחסים בגלל סיבות שניתן לקרוא להן דתיות, וזה כשהאשה (שהיתה אגב זיון פנטסטי) שהיתה נוצריה אדוקה והסתבר שגם אנטישמית לא קטנה התחילה לדבר על יהודים קמצנים, ואז כשאמרתי בצחוק שעוד מעט היא גם תגיד לי שהרגנו את ישו היא ענתה בשיא הרצינות שזה ברור ולא עומד בכלל כשאלה מבחינתה. שלוש דקות אחרי זה כבר הייתי ארוז ובלובי, ואפילו לא הצטערתי. עם זאת הרי יש גם יהודים ויהודיות בורים ועמי הארצות שהערותיהם הגזעניות (אפילו כאן בפורום) אינן טובות יותר מאלו של אותה בחורה.

עם ערבי? |X |

מה עובר עלייך? נגמרו הגברים בא"י ? חה חה
לא ערבים , לא דרוזי ולא כלום, אלא אם נוצרי שגר בחו"ל- אמריקאי, שבדי , איטלקי לא משהו שמזכיר ערבים.

אוי געוועלד ועוד ערב היום הקדוש

אח"כ יבוא הכלב וינבח על הגויה במקום ללקק לעצמו אני נגד interspecies erotica (זהירות לא לבעלי לב חלש) אבל מה עם עולה חדשה (או וותיקה) ששייכת למגזר היהודי פחות או יותר רק שעל פי היהדות הנשלטת ע"י חבורת עבדקנים היא לא יהודיה ? ויהודיה שהתנצרה\התאסלמה\שוכבת עם גוים? וסתם אתאיסטית? ומה אני מתרחן בשעה כזו? כמובן שיכול להיות גם בלשון זכר אם זה מה שעושה לכם את זה

למעלה