יש לי שאלה

אין בעיה

אבל הייתי בטוחה שדנו בשאלה הזו כבר כמה פעמים מאשר שהפצעת בחזרה לפורום

newcharm

New member
נדמה לי שבפעם הקודמת

שאלו לגבי ערבים ספציפית. הפעם היא מתעניינת בקשת רחבה יותר של גילויי טפשות ולא צריך להתבאס, הפורום הזה מושך אליו נבערות ובערות מכל המינים והסוגים

גילוי טפשות?

כשאת אומרת גילוי טפשות למה את מתכוונת? לשאלה ששאלתי או לתגובות? לשאלה מה עדיף למצוץ זין מגולח או כוס מגולח? לשאלה האם המאהב לא הביא או הביא זר פרחים ליומולדת? לאיזו שאלה את מתכוונת כאשר את אומרת גילוי טפשות?

newcharm

New member
בדיוק לזה

נתת פה דוגמאות מצוינות. אין ספק שאתה יודע על מה אתה מדבר

../images/Emo24.gifעד כמה שאני יודעת אני אישה

וכן, ללא ספק אני יודעת על מה אני מדברת או ליתר דיוק כותבת

איש חכם אחד אמר לי פעם

שאנשים מתקשים להפריד בין הסכסוך במזרח התיכון לאנשים שחיים איתנו ואני חושבת שזה נכון לא מבואסת רק אופטימית לפעמים

לא חושבת שזה קשור לסכסוך.

זה יותר קשור לאני מאמין של האדם, אם האני מאמין שלו דוגל לא ללכת עם בני או בנות הדת האחרת אזי אי אפשר לקשר את זה לסכסוך במזרח התיכון. {לגבי בכל אופן זה תקף}.

יעלי03

New member
הדרוזים הם אנשים מאוד נחמדים

לא חושבת שהיתה לי בעיה להפגש עם בחור דרוזי

eranoz2

New member
../images/Emo140.gif מתי שתרצי, יקירתי, ולהזכירך...

צריך שניים לשוקו.... ושלומך?

eranoz2

New member
כיף אמיתי...

אחרי כל כך הרבה זמן שלא ביקרתי פה (ולא רק כמטאפורה- גם בחיים....), כזה כיף להיכנס, לפגוש חברה מהעבר- ועוד לשמוע שהחיים דבש...זה ממש לא טרוויאלי בימינו... עכשיו אני צריך לשמוע שנשוי בכושר בטייפר לברלין או בתחילת טבריה, שג'ונסי אוחז בבירה צוננת, שסימור סיים את ההתמחות הפרוקטולוגית, ואני יכול לחזור אל מתחת למכ"מ רגוע ובחיוך.... ולגבי השוקו, באמת בכיף, זה שאני כבר לא במשחק לא מונע ממני שוקוצ'ינו תמים...

אתה לא הולך לבד בייבי../images/Emo24.gif

אכן נחמד להכנס לכאן מדי פעם ולראות כי עולם כמנהגו נוהג, השאלות תשאלנה שוב ושוב בלי קשר למה נכתב או למה נאמר, חלקן תמררנה על המאהב, חלקם יספרו אם הם בעד או נגד כוס חלק, חלקן תחלפנה ניקים {ראה ערך ילדת שמים} חלקם ימשיכו לחפש זיונים ולא ימצאו... הכלבים ינבחו והשיירה תעבור..

newcharm

New member
אוקיי...הלכתי פעם

ממש מזמן ומקווה ללכת גם בעתיד <אחד שאופטימי>

מרתק ומגרה

אבל אחר כך מגיעים החיים, וזה קשה מאוד, במיוחד ערבי בארץ שלנו. סטוץ אין בעייה. הייתה לי פעם חרדית נשואה, נחשב?

למעלה