יש לי שאלה

../images/Emo4.gifרחמנא ליצלן

כורתים לכולן או רק בחברה ערבית מסויימת? אני בורה בקטע הזה..

ja dore

New member
אני חושבת שאצל

המוסלמיות והבדואיות. לא נתפס לי שגבר יהודי ירצה כל כך לזיין ערביה ....

אז בואי ואחדש לך אם את מרשה כמובן

בארץ זה לא חוקי ואני יודעת בוודאות שלא עושים את זה עשו את זה בתקופת האיסלאם, לפני מאות שנים.

ja dore

New member
הצחקת אותי עם החידוש.

ועם הלא חוקי...בחיאת
) יש עוד הרבה דברים לא חוקיים ..ו... זה קיים ועוד איך. ת'גוגלי קצת ותקראי. על הדרך תביאי לפה ליניקים.

ja dore

New member
מה עם רצח בגין חילול

כבוד המשפחה ? חוקי או לא חוקי ?!

Azriel bbl

New member
נבהלתי לרגע

בגין נרצח? תאורית קונספירציה חדשה שעוד לא שמעתי עליה? לשאלתך, את זה אני אפילו לא טורח לחפש. מקווה שגם לך התשובה ברורה.

Azriel bbl

New member
חידושים

על הדברים שאני קורא בגללכן
מריה ממוש, נראה שקצת טעית - עפ"י ויקיפדיה לפחות, החוק בארץ לא אוסר במפורש, אך המנהג נדיר עד לא קיים. בפועל יש בארץ שתי קבוצות של נשים שעברו את זה: 1. מוסלמים - שבטים בדואים מסוימים (פחת בהרבה, יש סיכוי שעדיין קיים). 2. שימו לב - *יהודים* - קבוצות מסוימות מעולי אתיופיה (הנוהג היה קיים בעבר, כיום נאסר ע"י מנהיגי העדה). הנה קישור רלוונטי לגבי דתות אחרות (נוצרים, דרוזים, וכו' - כולל כאלה שנחשבים "ערבים") כנראה שהנוהג הזה לא קיים כלל. אלה, אגב, ברובם גם לא מבצעים ברית מילה בזכרים. עזרי קידוחי נפט בע"מ

haze73

New member
גם בעיני זה חריג

ובכלל - ערביות לא מזדיינות בכלל - להזדיין בעדה הערבית - זה חריג

יעלי03

New member
זה שלא שמעתה לא אומר שאין

אמנם לא מכירה אישה ערביה עם יהודי אבל משארת שיש הכל, כל אחד מוצא את מה שמתאים לו וטוב שיש שונות גדולה. יש ערביות מאוד יפות/ חתיכות ובחורים מחפשים הרבה פעמים בחורה יפה/ חתיכה האחד מתאים לו משהו/י שבכלל לא מתאים לאחר/ת זה דרכו של עולם. הלא כן?

שאלו את זה כבר כמה פעמים

הגברים ענו שאין להם בעיה ללכת עם ערביה/דרוזית/בודהיסטית נשים ענו שהם לא יעשו את זה בעד שום הון שבעולם או משהו בסגנון. מעניין שהשאלה הזאת חוזרת על עצמה בזמן האחרון

מיידלע, אני לא הייתי כאן בזמן האחרון../images/Emo140.gif

אני מתעניינת בקו החשיבה של יושבי הפורום, לא חושבת שלמישהו או למשהי ישנה איזושהי בעיה כלשהי עם השאלות שלי

למעלה