יש לי שאלה

חשבתי אותך ל(קצת) אינטליגנט

ואני מצטער להתאכזב! הקשר בין הרגשות לכימיה וחשמל הוכח מזמן, וראה את כל מאות סוגי התרופות הכימיות וטיפולי החשמל, שמשנים את מחשבותיהם והרגשותיהם של הזקוקים לכך, עד לבלי הכיר! תהליכי החיים הם ריאקציה כימית בסיסית, וכבר הובא בפורום הזה קישור לכתה המתארת פריצת דרך מדעית בה יצרו המדענים חיים במעבדה! מה שאתה חושב על המטריאליסטים, מלמד בעיקר עליך! חסידי הנשמות וגלגוליהם, המלאכים ושרפיהם, שדונים וליליותיהם - מגוכחים כל כך, עד שזה מיותר אפילו להתייחס אליהם, אבל אם אתה מרגיש שזה נכיון יותר בשבילך.... זבש"ך

בולשיט

אף אחד לא יצר מעולם חיים במעבדה. אף יצור אנושי לא הצליח מעולם לברוא חיים יש מאין. אנחנו עוסקים כאן אם כבר בכימיה, לא באלכימיה.... לכל היותר אפשר לקחת צורת חיים פשוטה ובסיסית ביותר ולהרבות אותה או לפתח אותה. ובוודאי שחומרים כימיים משנים מצב נפשי. אין בכך שום דבר חדש. הדבר נעשה כבר מימים ימימה. אין בכך ולא כלום כדי להוכיח שהנפש היא עצמה תוצר של תהליכים כימיים, או שמא שאנחנו קוראים לו נפש הוא חומר כימי בעצמו. יש בכך רק להוכיח שיש בינהם השפעה הדדית ותו לא. ועובדה: אף אחד מאותם חומרים כימיים לא הצליח להפיח חיים באדם מת. אתה יודע מה- עזובאותך אדם - אפילו לא ביתוש מת. אפילו לא בבקטריה שהתפגרה, המסכנה... בני אדם ברוב אוולותם מנסים אך לא יצליחו לעולם להפיח חיים בשום דבר. למה ? כי לבני האדם אם כל הכבוד לאותם קישקושים יהירים ופלסבו-מדעיים לא מצאו עדיין, אפעס.. את אותה נשמה, או "נפש" על מנת לאחוז בו במלקחיים ולהחדיר אותו/אותה לשום יצור מת.... ואני חשבתי שאני מדבר עם אנשים אינלטגנטיים והינה אני מגלה אהבלים בגרוש שמקשקשים לי על הבלים אלכימיים ממוחם הקודח של פנטזיונרים בסיגנון ימי הבניים... ובקשר לגילגולי נשמות, לטעמך הם מגוכחים עד כדי שאין טעם להתייחס אליהם. וזאת דעתך. לכן אתה מוזמן לחדול מלהתייחס גם אליי. אתה עצמך ככול הנראה גם גלגול של משהו, עוד לא ברור לי מה, אבל מה שבטוח לאהיה שם במקור עודף גדול מידיי של תאים אפורים.. נאבעך...

האיש והשטות! (במבטא אשכנזי)

קישטא, קישטא. במקום להגיד איזה פרק תהילים שיגאל את נשמתך אתה פה מקשקש עם אהבלים, מפגרים, כימיקלים. לך לך אל הסטנדר ותתחיל לעשות שטייגן, ועדיף שתתכופף שנוכל להיכנס אליך מאחור.

משומד יקר..

אני אמנם לא אתאיסט כמוך, אבל מצד שני אני גם לא אחראי לנטיות ההומוסקסואליות החבויות בך... לא תמצא לך בחורים אחרים להכנס בהם מאחור, אולי בביתהכנ"ס הקרוב למקום מגורייך. אם אתה רוצה לענות לעצם העניין באופן מהותי וענייני -בבקשה. אבל אםאתה מחפש איפה לדחוף את המיני-שטורנגולון שלך, לך חפש לך חור אחר. תודה. ונתראה בשמחות.

מותק../images/Emo24.gif

אבל אני רוצה לעשות את זה כאשר אני אצעק "ממעמקים קראתיך אדני, תהיינה תחתיך פתוחות לכל מאוויי", ואילו אתה תמשיך ב"למנצח מזמור לדוד". רעיון לא רע נראה לי. מה שמצחיק אותי זה שאתה הוא שמגן על תורת משה.

אני לא מגן על תורת משה

אני בסה"כ מציג את אמונתי הפרטית ותו לא. ובאשר למשמעותם הנוכחית של 2 הפסוקים שהבאת, אני בטוח שנמצא לזה כבר פיתרון איפושהו באמצע.... רק לא איתי... לך לנערי ביתהכ"נס הקרוב למקום מגורייך, כפי שכבר המלצתי..אתה בטח כבר מכיר כמה כאלה, מהנסיונות הקודמים שלך בנושא. כל טופ.

נו.. כבר אמרתי....

נפגש בשמחות..... וזה לא נראה לי רעיון לשמחה גדולה במיוחד.... מצטער.. אני יש לי את הסטיה שלי.. אני מעדיף נשים......... סורי

חבּיבּי,

אין לי עניין לדבר יתך ברצינות, וּוַדאי וּוַדאי שלא לדון איתך, באיזו רמה שלא תהיה. חָרֵי חֲמִימֶי לְפוּמָך.

Le Fay

New member
דער משומד, אולי בכל זאת תשכנע אותו?

הנשים פה מבקשות ממך יפה... לפחות עוד ניסיון ודי

מוטלה1

New member
האיש הסתום

מה שמשעשע בך, שאתה בטוח שענית לשאלות שהופנו על משנתך. עד שיש לך את היומרא לומר למשומד, אם אתה רוצה לענות לי באופן עניני ומהותי בבקשה. אתה ענית על משהו? מלבד בדיחות טפלות על תהליכים כימים. בדיחות שכבר קראתי בעבר אצל נויגרשל. או בקיצור מותר לך לדבר שטויות אבל לכל הפחות תהיה מקורי.

תגובה להאיש של והמיתוס

בקשר לדאום - אני לא חושבת שפארנויה היא סיבה טובה, לדעתי היא סיבה סתמית לחלוטין. בקשר להנחה על מקור התורה - כתבת: התורה היא נצחית, מתוך הנחה שאתה מקבל את מקורה האלוהי. ובכן, לא אכפת לי מה המקור של התורה. אני טוענת שההנחה שמישהו פה מקבל את מקורה האלוהי היא מוטעת, זאת מתוך כך שחלק ניכר ממשתתפי הפורום לא מקבלים את קיום אלוהים. מי שחושב שמקורה של התורה זה או אחר אינו שוגה (מבחינתו) כל מה שאני אומרת שאני לא מסכימה עם הקביעה הזאת. ויש ביננו הסכמה על אי הסכמה. הסיבה שלא טרחתי לנמק את הטענה הנ"ל היא מכיוון שכבר דנו בזה לא אחת. אבל בשבילך: זו הוכחה מעגלית. אם אתה מאמין באלוהים - אתה מאמין בנצחיות התורה - מה שגורם לך להאמין באלוהים - מה שגורם לך להאמין בנצחיות התורה - - - וחוזר חלילה. בקשר לקישטא - לא אמרתי לך כך, להפך, אמרתי תרגיש בבית. זה שאני לא מבינה מה אתה מחפש כאן זבש"י. אתה יותר ממוזמן ליישב לעצמך קושיות, להעמיד קלילות, להשכיב בנוניות וכיוצא בזה. אני מבטיחה להשתדל להתקוטט איתך לשביעות רצונך... (דווקא הייתי נחמדה, לא אמרתי תחת אפילו פעם אחת) >ספל חמאה שמחה שאתה חי חצאי פנטזיות<

חבל.... ספל של חמאה שלי...

דווקא מאוד חבל שלא הזכרתאת המילה תחת אפילו פעם אחת.. דוקאעל זה בניתי... בפעם האחרונה שכתבתי כאן תחת השם אלישע בן אפויה למחצה (חשיפה ! חשיפה !) שלחת אותי להדפק ע"י 3 גברים שאחד מהם לפחות הוא כושי, בסצנת סאדו מהסרטים ממש. מאז כבר הרבה זמן שלא נהנתי כל כך. זה למה חזרתי לכאן. אך מי יודע.. בעסקי המרגרינה הכול עוד יכול לקרות... בתקווה שאולי אצליח לנפק מימך עוד כמה סצנות מענגות בסיגנון ההוא. מי יודע.. ידי עוד נטויה !

מוטלה1

New member
פנטזיונר

ראיתי שאתה משתתף קבוע בפורום פנטזיות מיניות. אולי תשתף אותנו בנעשה שם?

אם יש לך עכבר צייתן ביד

אתה יכול להכנס לשם בעצמך. ומה יש בכלל להשוות בין פנטזיות מיניות לפנטזיות של אדם שסבור שהנפש איננה אלא סלט בלתי מפוענח של חומרים כימיים שרק צריך לחבר אותם למקור חשמל מוצלח..... אולי זהההבדל בין מי שעוד נשאר לו חוש הומור בריא לבין זה שאזל אצלו מזמן....

מוטלה1

New member
ההתקפות שלך חמודות

עלה והצלח!!! אתה דווקא נראה כמו אחד שספג הרבה זרם חשמלי, אבל לא ענית עדיין על מצוות הידיעה שמופיעה בתורה, וכך מפרשת זאת הגמרא.

לך תזדיין

מתוק, אתה מוזמן להזדיין איך שאתה רוצה, עם מי שאתה רוצה, בתוספת איזה אביזרים שאתה רוצה, כמה שאתה רוצה. שינוי הניק הולם אותך, הסגנון שלך השתפר. אם תמשיך ככה, מי יודע... עוד היד נטויה והמקלדת עדיין מתפקדת. >ספל חמאה חושבת שמזוכיזם הולם אותך<

למעלה