יש לי שאלה על סקס

תודה על העצה..אני אשקול להשתמש בה../images/Emo13.gif

השאלה אם כל אלה שמדברים ומנסים להכניס אשה למיטה יודעים מה לעשות אם היא אומרת כן
בקשר למחיקה- הרי זה ברור שאני יודעת ולכן אפשר להבין שלא כתבתי ברצינות אלא בחיוך. וגם אתה הרי יודע זאת ושוב לכן שיערתי שכתבת את ה"אזהרה" בחיוך ולא ברצינול.

s h o o s h a

New member
מי אמר שלא מדברים?

תראה רק כאן, בשרשור השואל 'למה לא' כמה ענו וכמה דיסקסו את הענין. אז, מדברים או לא מדברים?

את יודעת היטב שלא מדברים

א. כאן זה באמת לא דוגמא. ב. כל הדיון כאן הוא דיון אקדמי לחלוטין. אתן לך דוגמא למה אני מתכוון,אם אשאל אותך כאן,איזה צבע אהוב עלייך ביותר, את תגידי, אדום צהוב ירוק.אם אשאל אותך מה את אוהבת לאכול את תגידי,איטריות עם רוטב בולונז, ושמנת.לעומת זאת אם אשאל אותך עכשיו מה הן העדפותייך המיניות,אני מניח שאו שתסטרי לי על פניי,או שתתעלמי לחלוטין.

קראתי בענין את השרשור בנושא הסקס. אכן

החברה קבעה לנו כללי התנהגות מסוימים וכללים על פיהם ראוי להתנהג. אם היו רגילים בתרבות שלנו למשל להלך ברחובות עירומים זה היה מאוד טבעי. מאחר ולא כך הדבר מי שילך ערום ברחוב יעצר. כנ"ל אם היה מקובל ונורמלי לקיים יחסי מין באופן חופשי בכל מקופ לעיני כל אף אחד לא היה מתרגש מזה אבל החברה קבעה כללי התנהגות מסוימים אותם אמצו האנשים. אחד מהדברים שהורגלנו אליהם הוא שעל מין לא מדברים בגלוי וגם לא עושים בגלוי ולכן כל מי שמפר את כללי ההתנהגות האלה הוא חריג

צלחת להביא לשרשרת גדולה

על נושא שלא חושבת שעלה בפורום מיום שנכנסתי לכתוב בו על נושא שלא מדברים עליו הרבה פה ויש פורמים אחרים שדשים ומדברים המון על סקס , וגם שם אני כותבת אבל הרצינות שבה דשנו ודברני על הדיבור , ראוי להערכה , גאה בכם , כולכם

החברה קבעה?

על זה בדיוק מקונן המשורר. הנטייה הזו של מרבית האנשים ללכת בתלם שהחברה קבעה,במקרה הטוב,היא בעייתית ובמקרה הרע הרסנית.בנוסף לכך,אני שאלתי למה ,למה כך נקבעו הדברים. מה הביא את בני "התרבות" להסכמה הנרחבת הזו? את טוענת,אם זה היה נורמלי לקיים יחסי מין בפומבי,זה לא היה מעניין,לא היה מרגש.אז עייני ערך, רומי העתיקה,שבטים מסויימים באפריקה, ויש עוד דוגמאות למכביר.

s h o o s h a

New member
דווקא כן מדברים

א. גם כאן זהו בהחלט מקום שאפשר לדבר עליו על נושא הסקס, כמו גם על כל נושא אחר. כאן אולי דווקא הוא ה מקום כי הכל אנונימי [לרוב] ולאנשים קל יותר להתבטא מאחורי מעטה מבלי שיצטרכו להיחשף. עובדה- ראה אלו 'גילויים' נמצאים בתוך ובין המילים. ב. הדיון הוא אכן אקדמי, כאן. אלא שגם בשיחות סלון הדיונים הם אקדמיים. וכן, במסגרות מצומצמות של חברים טובים לא פעם נושא השיחה נסוב סביב הסקס. לא בכניסה לפרטים אינטימיים [טכניקות, ביצועים, פוזות וכו'] אבל בהחלט 'שיחות סלון' גם על 'זה'. והלא על זה דיברנו? וישנן חברות מסויימות שבהן הדיון הופך למשהו מעשי והדבר בעיניהן מאד לגיטימי ואף נחשב לחברתי מאד. לא רק בארצות רחוקות ובתרבויות לא מפותחות, אלא כאן, ממש אצלנו, בחברה הנאורה שלנו [אורגיות, חילופי זוגות וכיו"ב]. כך שמסתבר שלדבר ולעשות אינם כל כך ענין של טאבו. אלא יותר ענין של טעם. אגב, צהוב וירוק- איכס בעיני. ואיטריות ברוטב שמנת בולונז הוא רק אחד המאכלים האהובים עלי. ג. מאחר ושאלת [לא באופן ישיר] אין לי כוונה להתעלם מהשאלה ובטח שלא כהנחתך, לסטור לך. יש לי תשובה מאד ישרה וישירה- אני הומואית מוצהרת! זו ההעדפה המינית היחידה שלי- על כל המשתמע ממנה. ככה, זה מה זה פ@וט.

אני חושב שלא הבהרתי עצמי היטב

א. זו אכן הייתה כוונתי,את כתבת, "מי אמר שלא מדברים, עובדה שכאן מדברים" על זה עניתי,שכאן זו לא דוגמא, והסיבות לכך הן, בדיוק הסיבות שמנית. שניתץ שאלתי לא כוונה לדיונים אקדמיים,אלא לדדיבור יום יומי והשתמשתי בדוגמא של האוכל כדי להדגים. שלישית, אני לא שאלתי, לא באופן עקיף ובוודאי שלא באופן ישיר, על העדפותייך המיניות.מה עשיתי היה להביא הנגדה,אבל אם בחרת לפרוש אותם כאן,זה כמובן עניינך. בכלל,חלק מהתגובות כאן גלשו בדיוק למקום שלא התכוונתי שיגלשו,אבל מסתמא שזה טבעו של דיון.

s h o o s h a

New member
הבנתי לוקה בחסר?

כי ענית לי ש "...אני לא שאלתי, לא באופן עקיף ובוודאי שלא באופן ישיר, על העדפותייך המיניות..." לתשובתי לשאלתך "...לעומת זאת אם אשאל אותך עכשיו מה הן העדפותייך המיניות,אני מניח שאו שתסטרי לי על פניי,או שתתעלמי לחלוטין." מודה ומתוודה- עכשיו אני לא מבינה אותך בכלל. כי הרי השתמשת אפילו באותן מילים בדיוק. איפה, איפה טעיתי?

ולפעמים מדברים במקום לעשות

זה מה קורה אצלי לאחרונה מדברת כותבת ונכנסת למנזר ואולי גם אכנס למנזר השתקנים לתקופה מסוימת קשה לי מרגישה צורך להתכנס בתוכי לקצת כדי לאגור כוחות נפש

ben 911

New member
../images/Emo12.gif בוינה אתם וואחד קשקשנים..

איך אומרים? הכלבים נובחים והשיירה עוברת...? שיוווו חתיכת שיירה שיירתם כאן...גם נביחות לא חסרו.
לכשעצמי, נחמד לדבר על סקס ובטח שאין לי בעיה עם זה, טוב אבל אני זה לא דוגמא.
חוצמיזה על מה לדבר? משיכיני... שהיא גמרה? לא גמרה? היא משפריצה תוך כדי אורגזמה? לא משפריצה? שאחרי סקס אתה מריח כמו דג אנצ'ובי? זה הכל שטויות...או כפי שאמרה ברוב חוכמתה צלליתה. תעשו סקס..אפילו מעט.. במקום לדבר הרבה.

maxima

New member
בן...גברים אוהבים לדבר על סקס...למה...

כי הכל אצלם חיצוני...
נשים.....כבוד בת המל פנימה...

ben 911

New member
מקסימה...עוד שעה וחצי...../images/Emo8.gif

תשבי לצידי ותדברי איתי על מה שבא לך..
או על מה שמתחשק לך..
אפילו אם לא מתחשק לך...

למעלה